Bright Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Seni baya strese sokmuşlar anlaşılan. Aç müziği rahatla ya, gelene de küfredersin, tam Türk işi olur. Gürültüye karşı polis de gelse pek bir yaptırımı yok bildiğim. En azından ben burada en son şikayet ettiğimde biz birşey yapamıyoruz demişti polis memuru uyarmak haricinde, müziği kıs diyip gidebiliyor ve uyarabiliyor anladığım da müzikten çocuklular harici başka rahatsız olan da olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Marty said: Sorieno said: idilik said: çocuklarla arkadaş olmaya çalış, gofret v.s. hediye et arada, oyunlarına fln. katıl, hatta hoşlarına gidecek, onların bilmediği bir oyun fln. öğret. oyun oynarken gürültü ettiklerinde huzur evindekiler rahatsız olabilir fln. de, seni sevip sözünü dinlemelerini sağlamaya çalış. istediğin kıvama geldiklerinde ailelerine, bakın biraz emek, uğraşıyla süt gibi oldular diye çocuk yetiştirme dersi de vermiş olursun. çocuklarla baştan tatsız şeyler yaşamış olsan bile denemekte yarar var swsh. Abi ben bu kadar uğraşacak olsam bu çocukların ölümüne veya sakat kalmasına sebebiyet verecek şeyler yaparım zaten. Uğraşmak istemiyorum sadece. Neft yağı falan dökerim sokağa mesela bir gece işyerinden bir kamyon ayarlayıp, bisikletlerinin fren tellerini koparırım falan filan en basitinden. Ya da ne bileyim ciddi ciddi risinli çikolata veririm arkadaş olacaksak. Kavga edemezler hepsini yıkarım, polise falan şikayet etseler en fazla memur bey böyle böyle derken bir telefon gelir memura "şubeye dön" denir falan ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. sen baya baya psikopatsin anlasilan. kesin oyle acaip rahatsiz edici birsey de yoktur. tuylerim diken diken oldu okurken onceki, aileleriyle gorusme tanisma tavsiyesinde yazdigin risini komiklik saka sanmistim ben. sen baya baya ciddisin su an anladigim. sekoya hak verdim. psikolojin bozulmuş.. abi bak bi arkadaşta aynı şekilde aynı dertlerden muzdaripmiş taşın demiş.. sende taşın olsun bitsin. edik: tamam gerçekten öldürmeyeceksin biliyoruz da... çok dert etmişsin kendine.. işin sonu iyi değil. kaç kurtul başka bi mahalleye apartmana.. taşınmadan da haftasonu gündüz gidip sokağına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 balkondan su dök diyoruz adam risinli çikileta diyor , telefonları varsa pokemon go yükle hepsine GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Başlığa polis çağırsanız olay olur lan. gerçi bu ülkede olmaz da, ABD'deki bir forum falan olsak şu arkadaş direk gg idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Pokemon go (tu) Yada topla hepsini pes oynamaya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Köylü köylü yerlerde oturuyonuz sonra mahalle cocuguna kiziyonuz. Gel suadiyeye bak bakalim bi tane pic var mi sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Esh said: Köylü köylü yerlerde oturuyonuz sonra mahalle cocuguna kiziyonuz. Gel suadiyeye bak bakalim bi tane pic var mi sokakta Esh suadiyedeyim, sahil tarafında. Apartmanların damlarından beyaz türklük akıyo ama genellikle apartman görevlilerinin çocukları olmak üzere 10-15 çocuk kapımızın önündeydi her yaz sayıları artarak. İşte 3 hafta önce annem 22 gibi geceliğiyle indi bi güzel payladı, daha gelmediler. Ama mahalleyle alakası olmuyor maalesef o kadar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sorieno said: Abi bu arada atladık ama ÇOCUK DEDİKLERİMİZ 9-10 YAŞINDA. Yani 4-5 yaşında "aman çocuk bağırır" denecek ve sineye çekilecek bir şey değil bu detayı atladım ben. Git oyun falan oyna ben 11 yaşında Fallout oynuyordum bunlar ZÖGEEEEEEE diye bağırıyor amnsktmyrnde. Bence sıkıntı buradan başlamış. O yasta zögeee diye bağırmak normal olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Yoo diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ben 15 yasina kadar sokakta oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 lise sona kadar da altima isedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Fin said: baya bi gerizekalısın sanırım. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Esh said: Köylü köylü yerlerde oturuyonuz sonra mahalle cocuguna kiziyonuz. Gel suadiyeye bak bakalim bi tane pic var mi sokakta Yaw hacı ben ormaniyedeyim bende gram ses yok ha ayrıyetten hep bazen bakıyorum şöyle terasımdan dışarı; "ulan biz çocukken ne güzel sokaklarda oynuyorduk nerede bu çocuklar" diyorum. 1. Deniz kenarında deniz sesi 2. Ormanlık alanda kuş sesleri 3. mahallelerde çocuk sesleri Bu 3'ü için para veririm ben millet şikayet ediyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Patlıcan da başkasına yancı olmuş fjdhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Olm ben de mahalle maci yapmak icin ust bostanciya cikardim. Orada aksiyon olurdu, sahilde bi tane cocuk olmazdi. Hala da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 üff ne boş mevzu ya. git komşunun kapısını çal veledin çok gürültü yapıyor rahatsızlık veriyor de bu kadar zor mu? ki fistan haklı bırak çocuklar oynasın yani. hiç mi sen zile basıp kaçmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ya neyse umarım hiç bir zaman doğa ağaçtan, mahallelerde çocuk sesinden mahrum kalmaz. Bu gibi kendi yaptığı espiriye askdjasd şeklinde gülen adamlarda ömür boyu cinnet geçirirler evlerinin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Olm en fazla taşınırım ya da yazlıktaki evinden gidip gelirim ne cinnet geçiricem. Cinneti sen düşün asla patlıcan implantı yaptıramayacaksın. Komik olan söylediğim değil sensin zaten, ısrarlı ad hominem çağrına cevap veriyorum. Sadece stating the obvious: en ufak bi yorum katmıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Seku neden bu kadar boş post atiyosun anlamadım. Kimse sokakta çocuk olmasın demiyor ki. Kendi kendine tribe girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sabahın köründe kalkıp işe gidecek ve evinde kliması olmayan insanın penceresinin dibinde gece 10da 11de bağırıp çağırınca "ay ne güzel çocuk sesi mahallemizden eksik olmasın" denmiyor birader. Hayaller Heidi, hayatlar Bağcılar gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar