Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 @Komodo; o gördüklerin implant değil, implant üstüne protez yapımında kullanılacak ara parçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 altta çapraz bi şekilde azı dişi var ve sinirle bağlantılı dedi dişci.eğer alırsak çenemde his kaybı oluşabilirmiş. 2 kere kanal tedavisi yapılan diş inceden ağrımaya başladı.İlkinde kanalı kısa tutmuş karı.2.kez başka dişciye gittim kanalları uzattı.aradan 1.5 ay gecti agrimaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Liebe said: ben maltepede simetri diş polikliniğine gidiyorum bayadır, soyuyorlar beni resmen ama doktorum harika. şale özbalat sert, kendisine sevgiler burdan. implant da yaptırmam gerekiyor onu bekletiyorum artık çok pahalı ya 550 euro demişlerdi sanırım ek masraflar da var üzerine. napçam bilmiyorum :( Hocam 550 yuro güzel bi fiyat. Ben 700 dolara yapıyorum mesela. Piyasada 1000 dolara kadar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Esh said: sdeceokuyangenç said: kemik retansiyonlu gömülü operasyonu 400 tl (tanesi) diştaşı temizliği çift çene 180 tl Dolgu 150 tl Pati fiyatı 300 120 100 Denedim onayladim. Gidiniz. Gel bişey lazım olursa sana bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Archangel_ said: KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu Gomulu dis opearasyonu Delertaj cift cene dis taşı temizligi Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? öm gelmiş ancak ilin istanbul olduğunu görünce bıraktım :) ankaraya yolun düşerse bekleriz sigarayı bıraktım, diş beyazlatma yaptırmak istiyorum ben onun fiyatı nedir? Uzun zamandır diş taşı temizletmedim bi de, beyazlatmadan önce taşları temizlemek şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Archangel_ said: @Komodo; o gördüklerin implant değil, implant üstüne protez yapımında kullanılacak ara parçalar Ankaradaysaniz ve metalci bir disci ariyorsaniz archangel gibisi yoktur. Eli cok hafiftir sfdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 benim alt çenede en ortada 2 tane süt dişi var hala, çıkması gerekenler doğuştan yok. alt çenedeki 20'liklerim de yok. süt dişlerim 23 senedir düşmedi, şimdilik düşecek gibi de değiller. ama implant için ufak ufak hazırlıyorum kendimi. fiyatlar ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Aa bu dediginin aynisi bende de var, genetik bisey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 yekeyeke said: hafif Ateist ama çok iyidir bu nasi bi tanimlama ya. birine seni anlaticak olsak hafif musluman ya da fenerli deyip yanina gonderdigimizi uyaricaz mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 afedersin a*eyist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 di said: yekeyeke said: hafif Ateist ama çok iyidir bu nasi bi tanimlama ya. birine seni anlaticak olsak hafif musluman ya da fenerli deyip yanina gonderdigimizi uyaricaz mi mesela? hahaha nerden gittin buldun ya bunu :D Abi adam öyle böyle değil, ben uyarayım da patidaşlarımı, gidin yaşayın. Ben ki dinle alakası 0 bir adamım, bu adamla sohbet dahi edemiyorum, sade dinliyorum :D. Ama çok iyi doktor ayrı konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 neutrino said: Aa bu dediginin aynisi bende de var, genetik bisey galiba. gecen sene google'da aratmistim, oyleymis sanirim. senin disler hala duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 µh said: Archangel_ said: KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu Gomulu dis opearasyonu Delertaj cift cene dis taşı temizligi Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? öm gelmiş ancak ilin istanbul olduğunu görünce bıraktım :) ankaraya yolun düşerse bekleriz sigarayı bıraktım, diş beyazlatma yaptırmak istiyorum ben onun fiyatı nedir? Uzun zamandır diş taşı temizletmedim bi de, beyazlatmadan önce taşları temizlemek şart mı? 1k bizim liste fiyatımız, patiye bi güzellik olur elbet. taşlar temizlenmeli, dişeti sağlığının düzgün olması önceliklerden. sonra da muayene şart. Emre333 said: Archangel_ said: @Komodo; o gördüklerin implant değil, implant üstüne protez yapımında kullanılacak ara parçalar Ankaradaysaniz ve metalci bir disci ariyorsaniz archangel gibisi yoktur. Eli cok hafiftir sfdfd. dsafgsdfg teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 teknik ne peki beyazlatmada? 1k iyiymiş asdsdf 500 falan sanıyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ben hala vakit bulupta şeyapamadım ya..üşengeçlik. ama şeyapçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 µh said: teknik ne peki beyazlatmada? 1k iyiymiş asdsdf 500 falan sanıyordum ben dişin dentin rengini beyazlatıcı ajanlarla renginin açılması. kullanılan sisteme göre değişmekle birlikte kit fiyatı 500 civarı neredeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 olm şöyle kelimeleri latince yaz, ajan ne lan. gözümde takım elbiseli, elleri viledalı küçük küçük insanlar canlanıyor (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 feverfeverray said: gecen sene google'da aratmistim, oyleymis sanirim. senin disler hala duruyor mu Duruyor benim, kullaniyorum hala. Ama benim agiz yapimdan dolayi alt disler gorunmuyor zaten gulerken falan hic, o yuzden estetik olarak sikinti yapmadi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Laraken said: olm şöyle kelimeleri latince yaz, ajan ne lan. gözümde takım elbiseli, elleri viledalı küçük küçük insanlar canlanıyor (facepalm) bi nevi öyle aslında. ama ellerinde vileda yok ve frak giyiyorlar. dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 anaa piyano hazır lan zaten doğru dfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 di said: yekeyeke said: hafif Ateist ama çok iyidir bu nasi bi tanimlama ya. birine seni anlaticak olsak hafif musluman ya da fenerli deyip yanina gonderdigimizi uyaricaz mi mesela? fenerliye gitmiycen tabi ki hafifi agiri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 archangel a gittim bu arada ön 4 diş porselen yenilemesi için. eski metal destekli porselenleri yapan eski dişçi tam diş etine oturtmuştu, baya sıkıntı çektim şimdiye kadar ( ne diye daha önce değiştirmediysem). neyse ön 4 dişi söktü önce sonra yeni 4 dişi tek tek taktı filan, dişteki ve diş etindeki yabancılık hissiyatı tamamen gitti, renk uyumu olarak da orjinal dişlerim gibi gözüküyor. baya baya duacıyım 1 haftadır, belirtmek istedim dsfsdg. büyük ihtimal alt sağ 4 porseleni de yenileticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Artik gay barlara girebilirsin qanqa sikinti yok djsjdjjdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 uuu garbage'da sayfalarca konunun saglam kalması inanılmaz. Ben de bir soru sorayım. Benim dişler diş rengi olarak sarımtırak malesef. Ne kadar fırçalarsan fırçala bembeyaz dişler olmuyor. Çözüm porselen lamina dediler. Bir zararı var mı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 lazer niye ypmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar