Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Dişçimiz Vardı

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

altta çapraz bi şekilde azı dişi var ve sinirle bağlantılı dedi dişci.eğer alırsak çenemde his kaybı oluşabilirmiş.

2 kere kanal tedavisi yapılan diş inceden ağrımaya başladı.İlkinde kanalı kısa tutmuş karı.2.kez başka dişciye gittim kanalları uzattı.aradan 1.5 ay gecti agrimaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

ben maltepede simetri diş polikliniğine gidiyorum bayadır, soyuyorlar beni resmen ama doktorum harika. şale özbalat sert, kendisine sevgiler burdan. implant da yaptırmam gerekiyor onu bekletiyorum artık çok pahalı ya 550 euro demişlerdi sanırım ek masraflar da var üzerine. napçam bilmiyorum :(

Hocam 550 yuro güzel bi fiyat. Ben 700 dolara yapıyorum mesela. Piyasada 1000 dolara kadar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Archangel_ said:

KillJoy said:

Bana bi pati fiyati cekebilir mi?

Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu
Gomulu dis opearasyonu
Delertaj cift cene dis taşı temizligi
Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli
Röntgeni de mail atabilirim.

Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim?

öm gelmiş ancak ilin istanbul olduğunu görünce bıraktım :) ankaraya yolun düşerse bekleriz

sigarayı bıraktım, diş beyazlatma yaptırmak istiyorum ben onun fiyatı nedir? Uzun zamandır diş taşı temizletmedim bi de, beyazlatmadan önce taşları temizlemek şart mı?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

yekeyeke said:

hafif Ateist ama çok iyidir

bu nasi bi tanimlama ya. birine seni anlaticak olsak hafif musluman ya da fenerli deyip yanina gonderdigimizi uyaricaz mi mesela?

hahaha nerden gittin buldun ya bunu :D Abi adam öyle böyle değil, ben uyarayım da patidaşlarımı, gidin yaşayın. Ben ki dinle alakası 0 bir adamım, bu adamla sohbet dahi edemiyorum, sade dinliyorum :D. Ama çok iyi doktor ayrı konu :D
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Archangel_ said:

KillJoy said:

Bana bi pati fiyati cekebilir mi?

Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu
Gomulu dis opearasyonu
Delertaj cift cene dis taşı temizligi
Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli
Röntgeni de mail atabilirim.

Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim?

öm gelmiş ancak ilin istanbul olduğunu görünce bıraktım :) ankaraya yolun düşerse bekleriz

sigarayı bıraktım, diş beyazlatma yaptırmak istiyorum ben onun fiyatı nedir? Uzun zamandır diş taşı temizletmedim bi de, beyazlatmadan önce taşları temizlemek şart mı?

1k bizim liste fiyatımız, patiye bi güzellik olur elbet.
taşlar temizlenmeli, dişeti sağlığının düzgün olması önceliklerden. sonra da muayene şart.

Emre333 said:

Archangel_ said:

@Komodo; o gördüklerin implant değil, implant üstüne protez yapımında kullanılacak ara parçalar

Ankaradaysaniz ve metalci bir disci ariyorsaniz archangel gibisi yoktur. Eli cok hafiftir sfdfd.

dsafgsdfg teşekkürler :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
archangel a gittim bu arada ön 4 diş porselen yenilemesi için. eski metal destekli porselenleri yapan eski dişçi tam diş etine oturtmuştu, baya sıkıntı çektim şimdiye kadar ( ne diye daha önce değiştirmediysem).

neyse ön 4 dişi söktü önce sonra yeni 4 dişi tek tek taktı filan, dişteki ve diş etindeki yabancılık hissiyatı tamamen gitti, renk uyumu olarak da orjinal dişlerim gibi gözüküyor. baya baya duacıyım 1 haftadır, belirtmek istedim dsfsdg. büyük ihtimal alt sağ 4 porseleni de yenileticem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...