Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bizim hanım diş hekimi. İstanbul / İstinye kendi kliniği var. Varsa ihtiyacı olan dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 copry said: ad3m said: Copry mi ne vardı ona ne oldu profesor olup bıraktı mı patiyi? Copry mi ne vardi ne ya ? Copry vardi desen yeterli Nick den emin olmadığım için öyle yazdım no offence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 diş çekimiyse ben çekivereyim 50 liranı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Jeeztro said: Bizim hanım diş hekimi. İstanbul / İstinye kendi kliniği var. Varsa ihtiyacı olan dürtsün. abi tamam bi fiyat çıkarsın söleyiver de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Valla ben bi kanal tedavisine gittim. Oradan mağaraya girdiği için adam full elden geçirdi, 1 kanal tedavisi + 4 diş çekimi + 2 köprü + 4 dişe kaplama, 1 de dolgu 5k verdim. Yaz tatilini çıkardı. Daha da bir köprüyü bıraktı yaz sonuna. Evet Yeniden bir ağzım oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bakirkoy vey umraniye dolaylarinda cok gecirmeyen kaliteli disci onercek varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mithat'ın paketten bana da lazım. Toplanıp gelsek biraz daha indirim olur mu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Archangel_ dişçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Kal Vas Xen Corp summon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kemik retansiyonlu gömülü operasyonu 400 tl (tanesi) diştaşı temizliği çift çene 180 tl Dolgu 150 tl Pati fiyatı 300 120 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yekeyeke said: Dişçimiz çıkmazsa kıy paraya git bi amcaya, önerebilirim dişçimi, çok konuşur, hafif Ateist ama çok iyidir. Boşuna çekim yapmaz, adam kazıklamaz, son ana kadar dişi kurtarmaya kasar vs.. AMA? *TRIGGERED* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 dinsize para kazandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 copry said: ad3m said: Copry mi ne vardı ona ne oldu profesor olup bıraktı mı patiyi? Copry mi ne vardi ne ya ? Copry vardi desen yeterli pırlanta topiğinde hep gollumlar takılıyor bir acaba diye düşünmüştür bence kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu Gomulu dis opearasyonu Delertaj cift cene dis taşı temizligi Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? öm gelmiş ancak ilin istanbul olduğunu görünce bıraktım :) ankaraya yolun düşerse bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Ben 20lik disleri mecidiyekoy hosoitadentte aldirmistim sorunsuz acisiz bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 pazar alanında deli gibi pazarlık yapıyosunuz, burada da yapın, dürüm+malbuş falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 aha ankara! diş temizletme & beyazlatma fiyatı geçebilir misiniz bana? bi de benim süt dişlerim var hala 23 yaşındayım düşmüyolar yok. implant yapılacaktı yıllar önce 10.000 usd dediler. ben yaşarım bunlarla dedim. ama çok kaşınıyolar falan. edit: alt çene, ortadaki iki diş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ben maltepede simetri diş polikliniğine gidiyorum bayadır, soyuyorlar beni resmen ama doktorum harika. şale özbalat sert, kendisine sevgiler burdan. implant da yaptırmam gerekiyor onu bekletiyorum artık çok pahalı ya 550 euro demişlerdi sanırım ek masraflar da var üzerine. napçam bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Cok ucuk bi rakam degil €500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Isvicre mali implant kullaniyolarsa zaten implant pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 implantın size gelişi kaça harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sdeceokuyangenç said: kemik retansiyonlu gömülü operasyonu 400 tl (tanesi) diştaşı temizliği çift çene 180 tl Dolgu 150 tl Pati fiyatı 300 120 100 Denedim onayladim. Gidiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 malzemeyi biz getirsek kaça olur? https://www.alibaba.com/product-detail/Dental-Abutment-Straight-Standart-Platform-for_50001152936.html?spm=a2700.7724838.0.0.gnbwAs https://www.alibaba.com/product-detail/Titanium-Osstem-dental-implants-ZB-91_1582280283.html?spm=a2700.7724838.0.0.RYI7xW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Cin mali implant emniyet kemeraiz araba kullanmak gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ce onaylı da varmış :) hem ilk link israyil malı. israyile yardım https://turkish.alibaba.com/product-tp/ce-approved-titanium-dental-implant-m-abutments-50000170520.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar