KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu Gomulu dis opearasyonu Delertaj cift cene dis taşı temizligi Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Dişçimiz çıkmazsa kıy paraya git bi amcaya, önerebilirim dişçimi, çok konuşur, hafif Ateist ama çok iyidir. Boşuna çekim yapmaz, adam kazıklamaz, son ana kadar dişi kurtarmaya kasar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Weirdlist'e baktın mı? Onun 3. sekmesinde mi ne var PatiGhetto. çağrışım: pidgeotto @yeke: nerde bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 diş kapsıyan sağlık sigortası var mı? hiç denk gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 firmaların yaptığı özel sigortalar var onlar kapsıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu = 450 tl Gomulu dis opearasyonu = 350 TL Delertaj cift cene dis taşı temizligi = 120 tl Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli = 200 tl Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 İstanbul, Kadıköy, Sahrayıcedid. Telefon paslarım isterseniz, ismimi de verebilirsiniz, sonuçta kimseyle burdan görüşmedim ama paticikli olmak her daim işler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Fin said: firmaların yaptığı özel sigortalar var onlar kapsıyor sdf hiçbiri kapsamıyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kapsasa ne yaptirmadan once tam tesekkullu disci analizi ister..adam sana 3000 fatura cikartir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 milletvekillerininkisi kapsıyor senede 8 implant hakkı var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 iste 4 senede secim dersen komple agzini yaptirabiliyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Gregonun sacmasapan listesinden buldum sdaceokuyangencmis bi gelsin fiyat ceksin, yapabilio mi cerrahi mudehala bi solesin olmadi yekeyek senden numero alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Rasmon said: KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu = 450 tl Gomulu dis opearasyonu = 350 TL Delertaj cift cene dis taşı temizligi = 120 tl Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli = 200 tl Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? Bu kimin fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 dişçi olsam o kadar yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Facebook gibi isme mention olsa patiye girdiği anda görürdü de şimdi zor o adamın gelmesi. Ben telefonu hazırlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 aynen yük olmasa da biri @mention yapsa. ya bi ara canlı chat bile vardı burda. gerçi o baya gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 diş doktoru lazım sana, dişçi yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Copry mi ne vardı ona ne oldu profesor olup bıraktı mı patiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Firmaların şirketlerin yaptırdığı özel sağlık sigortaları büyük kısmını öder. 250 tl ye implant yaptırdım. Firmada IK ya sorun derim. Dişi kapsayıp kapsamadığını sormak lazım. Firmaların anlaşmalarına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 aynı şey abi onlar dt. dentist ama cerrahi bölüm ayrı oluo sanırım. 20likler hep dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ad3m said: Copry mi ne vardı ona ne oldu profesor olup bıraktı mı patiyi? Copry mi ne vardi ne ya ? Copry vardi desen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tamam özel sağlık sigorta fiyatları ne peki? hangisni önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu Gomulu dis opearasyonu Delertaj cift cene dis taşı temizligi Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? Hangi sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Benimde hayallerimde ; - 2 adet alt tarafta bulunan gömülü 20lik dişi ameliyat ile aldırma - Hafif yamukluklar olan kısımları tel mel düzgünleştirme - Diş taşı temizliği - Diş beyazlatma Bunlar var. Eminim bi gün yavaştan yavaştan başlıcam . Mesela elbet o gömülü ve diğer dişlere baskı uygulayan 20 yaş dişim en sonunda ağrıyacak ve alınması gerekecek , diğeride tam çıkmadığından heralde o da yapar onu. Diş taşını o ara hallederim gibi geliyor çok pahalı değil galiba. Artık ne zaman beyazlatırım o muamma ama o da çok ilerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 copry said: KillJoy said: Bana bi pati fiyati cekebilir mi? Gomulu dis operasyonu-kemik rotasyonlu Gomulu dis opearasyonu Delertaj cift cene dis taşı temizligi Kompozit dolgu iki yuzlu kimyasal isikli Röntgeni de mail atabilirim. Bunun disinda, disi kapsayan bi saglik sigortasi alsam bunlari belese getirebilir miyim? Hangi sehir? ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar