Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Revelations

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siyahilere sinema/tv'de sahip çıkalım diye boku çıkmış beyaz yok resmen... Ha olsun bana fark etmez tabi de samimiyetsiz geliyor :D

Ayrıca resmi bir şey mi bu? Haber maber paylaşaydınız. Hak sahipleri mi produce ediyor yoksa öyle fanmade bir şeyler mi? Stüdyo adı da youtube kanalı gibi...
Mesaj tarihi:
senko said:

değil.

fallout oynamayan, cola kapağını görünce hass çekmeyen, doğum gününde pipboy hediye edildiğinde aha süper la demeyen hıyar gelmiş laf etmiş.

sen git kariyer kas kanka 100 k maaşa ulaşmadan üzerindeki memnuiyetsizlik ve gerginlik bitmeyecek.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

senko said:

değil.

fallout oynamayan, cola kapağını görünce hass çekmeyen, doğum gününde pipboy hediye edildiğinde aha süper la demeyen hıyar gelmiş laf etmiş.

sen git kariyer kas kanka 100 k maaşa ulaşmadan üzerindeki memnuiyetsizlik ve gerginlik bitmeyecek.

hard crit oldu baboli
Mesaj tarihi:
axedice said:

Çok sürükleyememiş çünkü hem BLM SJW süslü bi yapım, hem de gerçek fallout olmayan fallout3 ve 4ten almışlar malzemeyi. Ancak konsolcuyu eğlendirir

içeriği bilmiyorum hiç fallout oynamadım yazdıkların blalblalblavsvsblla olarak geliyor dfg
Mesaj tarihi:
senko said:

fallout oynadım da, doğum günümde pipboy hediye etme ne çocukmuyum.
inş görcez kardeşim... 100k'yı geçtik ama daha fazlasını da görcez inş.

senin değil la videoda var öyle bir sahne =)

oo 100k'yı geçtin mi helal yavrum =)
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

bi kere daha title en başta amatörce
nasıl kötü bi 3d font efekti, nasıl kötü renkler, google'da aratılmış texture'lar falan.

al o zaman bunu izle:

https://www.youtube.com/watch?v=_iq8swQ7kpg
Mesaj tarihi:
axedice said:

Çok sürükleyememiş çünkü hem BLM SJW süslü bi yapım, hem de gerçek fallout olmayan fallout3 ve 4ten almışlar malzemeyi. Ancak konsolcuyu eğlendirir

hakdice yine yargılamış (tu)
  • Yeni Oluştur...