Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 aramizda epey yurt disina tasinanlar var. özellikle avrupaya tasinirken hangi kargo sirketi ile anlastiniz? ben esya tasimaycagim ama elbiseler kisisel esyalar ivir zivir var. tasinacaklar asagai yukari 150 - 200 kilo olabilir. var mi yardim edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gittigin yerde onlari koyabilecegin alan var mi?? hani yurtdisinin ev anlayisi 60 80 mt2 filan da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Goturmeyip yenilerini alsan daha kardasin :P Ya da ara ara ulkeye geldiginde bavullayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Genelde götürmek yerine satıyolar gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yer yok ama kartonlarda 2-3 ay kalacak mecburi yeni eve tasinana kadar. yapicak bisi yok bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ipad mini filan varsa ben aliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 essential olmayan şeyleri götürmüyorlar genellikle diyecektim, denmiş. 200 kilo ne götürüyor olabilirsin onu çok anlamadım. gittiğin yerde direk yenilerini alacaksın. masa yatak koltuk takımı falan mı anasını satiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Esh said: Goturmeyip yenilerini alsan daha kardasin :P Ya da ara ara ulkeye geldiginde bavullayacaksin abi elbise makjay malzemeleri bakim setleri 300 cift ayakkabi vs. hepsi kisisel esyalar. bunlari satamazsin yenilerinide almak imkansiz ayrica yok öyle bir bütce bende. hani buzdolabi camasir makinese vs tasmiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 aynen elindeki sat, para etmeyini sevap point e convert et orada yenilerini al. taşıması daha pahalıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Makyaj malzemesi, bakim seti kac para abi hani ayakkabiyi anlarim da Kiz arkadasin tasiniyo diye kiz gibi irrasyonel dusunmek zorunda degilsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Seele said: 300 cift ayakkabi vs. hepsi kisisel esyalar. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 cilt ürünleri pahalı olursa olur, onları götürürsün zaten bavulunda büyük değil gramajları. onun dışında far, allık falan götürülmez abi manyak mısınız. bir tane starter kit gibi yanında götürür, orada ufak ufak toplar zaten. giren sana girer hahaha maddi olarak ama 2-3 ayda setupını kurar rahat eder. ayakkabı her türlü satılır ikinci el sitelerinde, kadınların 2. el ayakkabı elbise falan sattığı bir site var. adını hatırlayamadım, genç bir hatun melek yatırımcı ile başlayıp köşeyi döndü. modacruzmuş adı. oraya bakın. baya hızlı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 300 çift ayakkabı alan hatun nakliyeyi pek dert etmez bence. Eşin deiğilse henüz kurtul almanyada hazırını al, olmuyorsa ayakkabılardan kurtul bidaha o kadar çok ayakkabı aldırma. Böyle ocağına incir ağacı dikerler haberin olsun. Millet avrupaya hatun bulmaya gider, arkadaş hatunu türkiyeden götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tirci tanidik, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 100 kiloyu 1500euro gibi bi fiyata taşıtırsın uçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 300e amma takildiniz saymadim da yoktur o kadar. ama ayakkabisi cok. saga sola dagit diyince 1000tl ye deri ayaklarim var nereye veriyorum dedi asdfsadf demek istedigim kisisel esyalari var. kadinlar sanirim biraz farkli bakiyor olaya cok daha duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 98 kilo getirdim arabistan'dan ortadogu ortadogu gramajı daha pahalı bu arada avrupa'dan miles&smiles plat üyeliğiyle falan yaklaşık artan 40 kilo için 372$ ödemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 300 çift ne be. mariah carey ile taşınıyor galiba yurtdışına. ayrıca 300 çiftin hepsini götürmek istemek falan nedir abi. hadi hatun düşünebilir ama senin görevin onu bu saçmalıktan vazgeçirmek zaten asdufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tek parametre kilo değil bu arada hajim olayınıda bakıyorlar hatta hacim daha pahalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 eyvallah fin senin ki kargo firmasimiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ucak thy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Daha bu hafta Canada Air e fazladan 5 kg için 100 dolar ödedim, uçakla taşırsan canını yakarlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kanada kanatmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Vaktiyle Katar'dan 80 kilo gibi bir kargo yolladim, hepsi kisisel esya. THY hava kargo ile 220 USD gibi bir para odemistim. Koli geldiginde, 100 TL belge parasi verdim. Birde Cuma ucagi ile gelmis, Cuma 3 te telefon edip kargonuzu gelin alin dediler. Ulan 2 saat sonra mesai bitiyor, uyaniklar oradan da hafta sonu icin 60 TL antrepo parasi gecirdiler. Ondan sonra gumrukle yarim gun hasir nesir olduk. Zaten gumrugun tamami gumruk komisyoncusu, safi vatandas bir biz variz. Neyse mevzuatti, kontroldu, hesapti, ogle arasiydi derken oglen 3 gibi cektik mali(sabah 9 da gittik oradan oranti kurulabilir). Gerci Almanya'da daha smooth tur ama, gumrukluk bisi varsa, gumruk islemlerini de halleden bir kargo sirketi bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 300 çift ayakkabı ne lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar