bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 note7 baya saçma bir modeldi zaten ya. s7 edgeden kötü olup sadece kalem gelmiş olmasından ibaretti. gimmick olarak iris eklemişler o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Kore borsasında %8 düşmüş hisseleri. Yazık lan. O kadar yatırım yap, üstünde çalış vs. sonra böyle alev alsın telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 pixel dışında piyasaya sürülecek kayda değer bir android flagship model var mıydı? olay hangi rakiplerin ekmeğine yağ sürdü merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 ahahah note 7 savunanlar vardı, aldılar mı telefonu, patladı mı ellerinde http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2016/10/11/galaxy-s8-save-samsung-under-pressure/ bingildak said: note7 baya saçma bir modeldi zaten ya. s7 edgeden kötü olup sadece kalem gelmiş olmasından ibaretti. gimmick olarak iris eklemişler o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 en büyük samsungcu sen değil miydin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 elde kalan urunleri KK sinirina yigsinlar, ilerde lazim olacak onlar orduya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 yoo... ben hangi ürün düzgün yapıldıysa onu desteklerim. htc, apple, samsung, nokia, sony, ericsson ne olursa kullanırım ben. s3-s4 döneminde samsung kullanıp ağzı yananlar samsung'u yerin dibine batırıyor diye "samsung pişmanlıktır" trendine katılmam gerekmiyor. boktan bile apple peşinde koşan birisi olarak bu olayı samsung fanboi'luk olarak görmen normal tabii. hatta bu topicte note 7 çıkarken eleştirmiştim kötü yanlarını da, insanlar kızmıştı :D başarısız bi telefon sonuçta note 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 bu telefon 3,6k ya satılıyormuş? insanlar üniversite öğrencisi ya da fakir oldukları için samsung felan alıyor diyordum abi hasta mısınız samsung'a bu parayı vermek nedir? "iphone çok kısıtlayıcı abi yeeaa ben özgür olmak istiyorum" goygoyunda iseniz de gidin sony felan alın. samsung nedir sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 forumdan da banlıyoruz zaten samsung alanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 sony falan önermek bu işlerden hiç anlamamanın temsili ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 sony bile sony telefonları önermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Bone said: yoo... ben hangi ürün düzgün yapıldıysa onu desteklerim. htc, apple, samsung, nokia, sony, ericsson ne olursa kullanırım ben. s3-s4 döneminde samsung kullanıp ağzı yananlar samsung'u yerin dibine batırıyor diye "samsung pişmanlıktır" trendine katılmam gerekmiyor. boktan bile apple peşinde koşan birisi olarak bu olayı samsung fanboi'luk olarak görmen normal tabii. hatta bu topicte note 7 çıkarken eleştirmiştim kötü yanlarını da, insanlar kızmıştı :D başarısız bi telefon sonuçta note 7. samsung'un tek güzel telefonu s2 sanırım. ondan da emin değilim. Güzel gibiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Sony favori Android ureticim ilk Xperia Arc'dan beri. Yillardir burada Samsung pismanliktir diyoruz, laf ediyorsunuz. Al iste, Samsung neymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 s7 çok iyi çokta ucuz oh, iyi ki almışım yılda 2 çeşit telefon çıkaran apple ile herkese uygun 2349823948 model telefon çıkaran samsungu karşılaştırıyorsunuz ya onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Samsung'dan Resmi Açıklama Samsung’un küresel olarak yaptığı açıklamayı takiben, kullanıcılarımızın güvenliğini en ön planda tutmak amacıyla Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizdeki Galaxy Note7 Değişim Programı’nı durdurma kararı aldık. Yeni seri Galaxy Note7’lerin üretimi de Samsung’un ana merkezinden alınan bir karar çerçevesinde durdurulmuştur. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız. Bu süreç içerisinde Galaxy Note7 kullanıcılarımız daha detaylı bilgi almak için Samsung Çağrı Merkezini 444 77 11 nolu telefondan arayabilirler. Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. İyi ki S7 Edge almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Lopeth said: s7 çok iyi çokta ucuz oh, iyi ki almışım "hayırlı olsun, gtünde patlasın karşiim" diyoruz bundan sonra samsung alanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Facan yansin karsim yerine de 'gotun yansin karsim' diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 s7 iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 S7 başarılı baya. Apple fanboylarına maaş ödendiğinden şüphelenmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 iPhone 4S 5 sene guncellendi sanirim. Samsung? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 1 yilin sonunda rehbere girerken kasmasiyla son buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Samsung, Galaxy Note7 modellerini toplamak için ateşe dayanıklı bir kutu yollamaya başladı. Birkaç kattan oluşan kutunun içinden bir de kullanım klavuzu çıkıyor. oha ahaha. bir arkadas vardi savunan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 GERGE said: iPhone 4S 5 sene guncellendi sanirim. Samsung? Adamlarin urettikleri telefon sayisi iki elin parmaklarini zor gecer. Birakta guncellensin yani. Samsungun galaxy serisinde 200den fazla farkli model var. Adamlar herkese uygun bi android olsun diye kasti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bu kadar saçma bir argüman olamaz. Samsung sürekli yeni telefon çıkartıyor, her yıl yenisini mi alsın yani müşteriler. Ürettiğin ürünü güncelleyeceksin. İki yıl dolunca en pahalı flagshipleri bile bırakıyor Samsung. S5'e Nougat gelmeyecek. Telefon ve tablet pazarında Apple kadar destek veren yok. 2011'in başında çıkan iPad 2 geçen ay güncelleme aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 güncelleme tarafı androidin yetoluğu. tüm andoid firmaları öyle. hala çözemediler düzgün bu işi google bile telefonlarına 2 yıl guncelleme garantisi veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar