bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Biriniz de çıkıp aga bu canlılar yan yatmış üzüm yemiş, ağzından şarap akmış yere dökmüş, ordan burdan fıçı fıçı buğday arpa tıkınmış... Öyleyse ya nedir o büklüm büklüm kıvrımlar? Horst graben dudaklar? Metinlerdeki revnaklar? demediniz ya. Zeus disappointed. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/db/aa/94/dbaa9476090fe84a6efbd88a2bbc791e.jpg Dostlarım hiç bunu düşündüz mü? Hep aktörlere, şov maksatlı pratiklikten uzak bir vücuda vardırdılar işi. Tanrı olmanın, tasvirini şeklen aldık ve tamam dedik. Gelişmek gelişmek akıldan uzak bir üst kademeye geçmek. Sanki bu, toplumu etkileyen bir reklam etkisi türü kaçınmanız gereken bir şeymiş gibi oldu vücut sağlığı. Peki ya o devirde sağıklı olma nasıldı? Olimpik oyunlarının maksadı madalya almak için insan bulmak mıydı? Yoksa şehir devletlerinin insanlarının fiziksel aktivitelerini geliştirip yarışmak ve eğlenmek için yapılan bir sosyal aktivite miydi? adonis başka yere bakıyor! https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/04/1475299.main_image.jpg derhal Sokrates'e kulak veriyoruz: Sokrates said: No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Şimdi sana soruyorum modern insan! Demirden ağırlıkları niceliklerini artırarak günlerce aylarca kaldırıp indirmek midir bu? Bu mudur insan vücudunun başarısı, estetiği, varlık sebebi? Ve sana sesleniyorum entelektüel! Gözlüklerin olabilir, belki bilgin ile iş yapıyorsun ve bedensel aktiflik sana ters bir öge olarak öğretildi. Peki sen bilir misin Plato'nun adı güreş öğretmeni tarafından "geniş"(omzu, alnı vs) bir kardeşimiz olduğu için verilmiştir? Yeteri kadar insan toplayıp spor bölümünden başlayan pokemon go'ya kadar varacak devrim yapmak istiyorum. Ama önce tarih bilmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Şekerin endüstriyel bir ürün haline gelmesiyle oldu butun bunlar. National geographic'in cok guzel bir belgeseli var bu konuda. Eski mezarları açıp iskeletlerin dişlerini inceliyorlardı. Ve bil bakalım sonuç ne ? o gotunu silmeye kagıdı olmayan insanların dişleri bugunku tum ilerlemiş diş hekimliğine rağmen günümüz insanından daha sağlıklı çıkıyor. Adamın ictigi biradaki katkı maddesi oranı vs de su an icilen endustriyel biradan farklıdır, emin ol. Ayrıca aslan kaplan kovalarken, o savaş benim, bu cephe senin gezerken yakarsın o kalorileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Kassız göbekli olunca kızlar vermiyor yeterli motivasyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 That's my way! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 That's the spirit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 her delikten cikan yilan olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çenem yok abi benim literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 op ne diyo ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 hepimizin fitness model gibi fiziği olsun diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ne gerek var olm manyak misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 gumus sirt goriller cok iyi, hayatlari boyu ot yiyerek 300kg kas yigini nasil oluyolar lan biri aciklasin https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/47/Gorillaa.jpg/430px-Gorillaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 arabaya binmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 orjinalini buldum beyler, hadi yine iyisiniz, mikelanj aslında böle yapmıştı, sonradan yontmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 davud heykeli anatomically incorrect yalniz. guzel gorunmesi icin yapilmis bisi. gerci biz erkekler olarak bu gibi seyleri onemsemiyoruz. Aman he-man'in karninda kaslar portlemis vs. umrumuzda degil. 6pack cuzdanda olsun hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 cuzdanda olması en güzeli tabii, kasmaya gerek yok spor salonlarında ama cüzdanda yoksa seve seve gidip yapılacak o kaslar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Vitruvian Man alalım hemen buraya. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/Da_Vinci_Vitruve_Luc_Viatour.jpg Leonardo, Vitruvius denen ilk mimarlardan birinin metnini çizerken ayak tabanları ile saçlarının, kolların açık hâli aynı mesafeyi oluşturduğunu kare ile resmetmiş. Kolların açılması ile de evreni yani çemberi, kare-çember insan-evren analojisini işlemiş. Yani büyük resmi görmüş, oyunları bozmuş Leonardo. Siz ise dumbell kaldırıyorsunuz. Sonra işe gidiyorsunuz. Sonra dumbell kaldırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Sac mi uzatalim yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ne diyo ben hala anlamadım vucut mu yapın diyor yoksa yapmayın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Hayır efem daha açık söylemem gerekirse antik yunanlıların romalıların yaptığını yapın. Vücudunuza değer verin ve onu kullanın. Endurance kasın, 40 kilo zırh giyen lejyon gibi vücuda sahip olup downtown'da ölüp gitmeyin. Kano yapın, yüzün, yürüyün, okuyun, su taşıyın, cam silin. Hafız olup ben hafızım demeyin. Vücut yapıp ben kaslıyım demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çok afedersiniz büllük o heykeldeki gibiyse istersen van damme ol anca bir kere verirler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 o bi kereyi bulamayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Fistan said: ne diyo ben hala anlamadım vucut mu yapın diyor yoksa yapmayın mı Fit olacaksanız doğal yollardan, işe yarar yollardan olun. Kendinizi salona tıkıp fit olmanın anlamı yok diyor. Sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bajazet said: Endurance kasın, 40 kilo zırh giyen lejyon gibi vücuda sahip olup downtown'da ölüp gitmeyin Kahkaha attım şurda sdfdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Yazar, burada çok şey anlatmak isteyip de hiç bi şey anlatamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar