kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 naruto dattebayoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ascraeus said: honey and clover japon yalan ruzgari resmen o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mlp friendship lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 mortheria said: Sakamichi no apollon müzik falanda var şunu demeye gelmiştim. nefis bir seri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 anime değil ama japon dizisi var bi tane. kisarazu cat's eye http://www.imdb.com/title/tt0391273/ dostluk diyince aklıma ilk gelen şey. baya da komiktir eğlencelidir. sonlarını hiç söylemiyorum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 herhangi bir shounen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 One piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 http://img.memecdn.com/forever-alone_o_638504.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 nerde çöp kanser anime var onları veriyorlar arkadaşlıktan soğuman için :D Beni dinle sen slice of life school dal geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Zyrobod said: Selamlar. Öncelikle nasıl bir şey izlemek istediğimi daha ayrıntılı olarak yazayım: Bugün claymore'u bitirdim ve bir sonraki animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Şimdilik claymore yeterli o konuda. Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi. Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani. Size güveniyorum sevgili pati. Captain Tsubasa. Gerçi onda arkadaşlık dostluktan bi tık öte olan hırs başarı var ama dostluk arkadaşlık insanlar rakibin olsa bile düşman değil arkadaşça yaklaşma gibi bir sürü ders var. Sadece futbol değil yani tsubasa özünde. Azimli olmayı rakip bile olsa ona arkadaşınmış gibi davranmayı öğütleyen bi senaryosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Dostluk diyor, duygusallik diyor, fantastik olmasin diyor, aksiyon shounen oneriyorsunuz. Genre olarak slice of life lara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bible black iyidir ya, dostluk kardeslik hermafroditlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 boku no pico var söylenmediyse. eshin yazdığı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bu nasil aklınıza gelmedi insan gerçekten hayret ediyor. (Benmi görmedim yoksa) My Little Pony: Friendship Is Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ya ciddi önermek lazımsa persona 4 ve persona 4 golden derim. bütün seri social link kurmak üzerine. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/71/17/22/7117223824221957187c391087679a2e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ben arslan senki izliyom şu sıralar gaylik seviyesinde dostluk var bence prens vurduruyo finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 berserk izle, tam aradığın tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/guts_and_griffith_ho_yay9.jpg BFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Ölen karakteri denize bile atamıyorlar, "ona verdiğimiz sözü daha tutamadık, karada henüz kendimize ait bir yer bulamadık" diye. Gerçi Gundam serileri genel olarak bromance üzerine çok yoğunlaştığından diğer serilerine de bakabilirsin. Prison School Figür için miydi değil miydi tartışılır ama esas eleman kız arkadaşıyla buluşsun diye anal virginity feda etme hedesi bile vardı. Hashire Melos! Dostluk üzerine yazılmış en önemli metin kabul edildiğinden Japonya'daki her öğrenciye okutulan, aslen Schiller'e ait bir eserdir. İki kere Anime'ye uyarlanmasının yanısıra Aoi Bungaku derlemesinde de yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 prison school'daki gakuto gibi delikanlı bir yiğit cidden nadir görülür. böyle arkadaşı olanın sırtı yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Sam said: http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/guts_and_griffith_ho_yay9.jpg BFF berserk Dost Kazığı: The Anime :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Claiborne said: boku no pico var söylenmediyse. eshin yazdığı da iyi. aman diyim. sakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 http://i.imgur.com/T8p4jS9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 summer wars izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Cevaplar için sağolun patiler. Hepsini inceliyorum. BU ARADA Ano Hana yı izledim. Genre önermişti. Beklentilerimi 10/10 karşıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar