Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostluk temalı bir anime önerisi istiyorum

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

Zyrobod said:

Selamlar. Öncelikle nasıl bir şey izlemek istediğimi daha ayrıntılı olarak yazayım:

Bugün claymore'u bitirdim ve bir sonraki animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Şimdilik claymore yeterli o konuda.

Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi.

Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani.

Size güveniyorum sevgili pati.

Captain Tsubasa. Gerçi onda arkadaşlık dostluktan bi tık öte olan hırs başarı var ama dostluk arkadaşlık insanlar rakibin olsa bile düşman değil arkadaşça yaklaşma gibi bir sürü ders var. Sadece futbol değil yani tsubasa özünde. Azimli olmayı rakip bile olsa ona arkadaşınmış gibi davranmayı öğütleyen bi senaryosu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

Ölen karakteri denize bile atamıyorlar, "ona verdiğimiz sözü daha tutamadık, karada henüz kendimize ait bir yer bulamadık" diye. Gerçi Gundam serileri genel olarak bromance üzerine çok yoğunlaştığından diğer serilerine de bakabilirsin.

Prison School

Figür için miydi değil miydi tartışılır ama esas eleman kız arkadaşıyla buluşsun diye anal virginity feda etme hedesi bile vardı.

Hashire Melos!

Dostluk üzerine yazılmış en önemli metin kabul edildiğinden Japonya'daki her öğrenciye okutulan, aslen Schiller'e ait bir eserdir. İki kere Anime'ye uyarlanmasının yanısıra Aoi Bungaku derlemesinde de yer alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...