Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 haa memikler cok guzel falan mi dedin naptin? buna cok sinir oluosa bosver zaten bisolmaz o taraftan ekmek cikmaz kanka sana sdsfa Remus said: Yok, fiziksel bir şeyi ile o şekilde dalga geçmedim. Hani çok pislik biri değilse tamamen normal davranırım. Sinir olacağı başka bir laflar ettim. Benim durum daha vahim. Dr. House varya işte aynı ben, sanki benim dizimi çekmişler. (sakatlıkda yok bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 senko said: bence o kadar zeki değilsin sdf :) 1-2 ay etrafımda durup şunu söyleyen olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 demek ki etrafindakilerin durumu senden kotu. ama cok zeki degilsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ad3m said: House izleyen genel çoğunluğun House benim ya demesi ayrıca çok ilginç. Sanırım bir noktadan sonra adamı rol model alıp onu benimsiyoruz dsf. House'dan önce öyleydim. Gitar, çalıp, motora binip viocdin felan kullanmıyorum tabi. Karakter olarak, yaşam tarzım pek benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 dasaaa said: demek ki etrafindakilerin durumu senden kotu. ama cok zeki degilsin yani. :) uzatmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Remus said: senko said: bence o kadar zeki değilsin sdf :) 1-2 ay etrafımda durup şunu söyleyen olmadı hiç. İşte artık nasıl küstürüyosan insanları... Fajdhdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Kadınlarla iletişimin de House tiersa GL HF pret bitt gibi olman lazım ki çekilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Remus said: Çiçek felan gönderiyim dedimde istemedi. (Sormadan bir şey yapamıyorum huyum değil) abi üstüne bir de çiçek göndereyim mi diye sormuşsun. sdgfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 yumy said: Remus said: senko said: bence o kadar zeki değilsin sdf :) 1-2 ay etrafımda durup şunu söyleyen olmadı hiç. İşte artık nasıl küstürüyosan insanları... Fajdhdgd en fazla 1-2 ay duruyorlar zaten etrafinda ba dum tis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Yazdığımın özü oydu da neyse... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 @Remus adın Baran mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Aha kalbini kırdığı bir kız da paticikten çıktı!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 adam pati'de de yapılabilecek en büyük hatalardan birini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 @wanted değil @yumy evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 @senko darbe konuşmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kız arkadaşımlan beraberis hep sıqıldım: vol. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 levelup yapıyorum kız arkadaşınla arka odadayım sen gelme vol 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kaniş gibi sırıtmak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bu kanişi ben de sevdim ya kullanırım bi yerde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Noyan ne kadar fos çıktı ya, paticiğe yığıcam hatunları diyordu bir ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bu yazan noyzura değil herhaldaysa tarzı değil çünkü bu şekilde yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 senko said: bu kanişi ben de sevdim ya kullanırım bi yerde ahah aman abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 asufasuhfasuhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ad3m said: Bu yazan noyzura değil herhaldaysa tarzı değil çünkü bu şekilde yazmak. alakam yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar