Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Geçenlerde bir arkadaşıma, çok haksız şekilde çok garip laflar edip kalbini kırdım. Sonra pişman oldum, özür diledim. Özürümü kabul etti de, artık konuşmuyor. Cevap veriyor da hep tersliyor, baya irrite ettim kendisini. Bir kötü oldum içim rahat etmiyor. Ne yapsam ki? Biraz zamana bırakıp olayın soğumasını bekleyip, tekrar mı konuşsam. Yada komikli mesajlar mı atsam bilemedim. (Arasıra formdakilere tartışıyorumya, onun çok haksızı kısası ve serti oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Garı mı garıysa koş peşinden, erkekse sittir et ibne misin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 arkadasini tanimadan bisey demesi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Erkekse git görüş abi iki biradan sonra bişey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 özür dilemişsin işte, artık konuşmak istemezse de saygı duyacaksın, muhattap olmak isterse de gelir arar sorar, akışına bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Garı tabi sgshdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 hatunsa bırakma peşini tabii olm, minik ufak hediyelerle gönlünü al iki bira çakıverin düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Çiçek felan gönderiyim dedimde istemedi. (Sormadan bir şey yapamıyorum huyum değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Lan hayvan niye kalbini kırıyon kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Oldu işte geçmişi değiştiremiyorum. Geleceğe bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Remus said: Çiçek felan gönderiyim dedimde istemedi. (Sormadan bir şey yapamıyorum huyum değil) sorarak çiçekmi alınır daha çok irite olur. alacaksın lap diye 1 kamyon gülü dayayacaksın önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Çiçek götür abi istemem demesine bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sorup da çiçek mi yollanır olum işin bütün esprisini kaçırmışsın. Başka bişi yolla ofisine, arkadaşları OOOO AAAA UUUU nidaları çeksin yeter, hemen düzelir aranız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Özrü telefondan mı diledin? Yüzyüze olmadan özür bi bok değil yani arada ülkeler/kıtalar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ahahaha adam çiçek gönderiyim mi diye sormuş sdfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sana başka kız mı yok boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sevdiği bişeyle hediyeli bi sürpriz yap, tekrar özür dile aynı anda. o da olmazsa yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Kötü anılarım var. sormadan yapmam. Çok feci yakin felan bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 iyi de sorulacak şey var sorulmayacak şey var. allah bilir kötü anılarında neyi sormadan yapmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Yine çiçekdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 çikolata gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bir şey göndermek kapsa dişi. Aslında gerek yok dedi, birde tam ofis adresinide bilmiyor olma durumum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Remus said: , birde tam ofis adresinide bilmiyor olma durumum var. e olm onu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun da ne ara punduna getirip de kizin ustunden silindir gibi gectin..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Geçmişi karıştırmayalım :) Koşulsuz kabul ettim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 abi sen zarar ver sonra ozur diledim, hemen affetsin. olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar