ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 karakterle dizisini ayırmak lazım bence. süper karakterlerin de bok gibi dizileri olabilir. beni de sarmadı bu bölüm. ilk bölüm fena değildi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 emin degilim spoiler mi Karakterin sizofren halini baska bir meseleye ozel guclere falan baglamaya calisiyorlar hic sizofreni degilmis gibi. Biraz abarti zorlama gibi sanki. Nerflenmis bide baya hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 3.bölüm-> sıkıntıdan patladım resmen. Legion'ın oyunculuğu el kol hareketleri, abartı gereksiz mimikleri, sevgilisiyle anlamsız içi boş diyalogları. offff 15 dk sabrede bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Sabredemek ne demek acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Güzel mi kötü mü bir türlü karar veremiyorum. Sanki: Potansiyeli büyük bakın. İstersek güzel yapabiliriz deyip, nanik çekiyorlar gibi hissediyorum (sürekli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 3 bölüm build up bilemiyorum, devam ederlerse böyle sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 build up yok bütün dizi böyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 sanki çok potansiyelimiz var ama paramız yok havasındalar daha çok. bisürü çekim yapabiliriz ama yapmamayı tercih ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 yine çok güzeldi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 dizi gayet iyi,çizgiromandaki gibi olsa bi bölümde evreni siler adam ne izlicez fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 çekimler falan gayet iyi ya. beklentiniz nedir diziden anlamadım. dizinin yarısından çoğu adamın kafasının içinde geçiyor zaten. saykıdelik sahneler hep. avengers mi beklenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 cok basarili. sari gozlu yaratik nedir? bilen yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 dizi çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 dasaaa said: cok basarili. sari gozlu yaratik nedir? bilen yazsin , it has been shown to be immune to telepathy, as it was unaffected by Blindfold when she rendered all the sub-personalities to fall asleep, and attacked her, causing Blindfold a psychic-trauma. He has the form of a yellow little goblin-like creature with unknown power. This personality also contained a part of Professor X who calls David his "son." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Hakikaten çok iyi Shall we begin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ulan hakkaten değişik dizi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 su bolume kotu diyen carpilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 PURE Spo Arkadaş Köpek yokmuş yaratmış Canavar direkt arkadaşı çıktı Peki gerçek arkadaşı erkek se hastanede duvara sokulan kız neydi gerçek arkadaşı erkek se hahaha Çok fena ya bide o canavarı daha ilk bölümde bebek halini gösterirken yerdeki oyuncaklardan biriydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 WhiteDagger said: PURE Spo Arkadaş Köpek yokmuş yaratmış Canavar direkt arkadaşı çıktı Peki gerçek arkadaşı erkek se hastanede duvara sokulan kız neydi gerçek arkadaşı erkek se hahaha Çok fena ya bide o canavarı daha ilk bölümde bebek halini gösterirken yerdeki oyuncaklardan biriydi o Hastanedeki kız gerçek. Onu eski anılarına yerleştirmiş. Canavar arkadaşı olabilir ama kesin bir şey yok. Hatta en sonda, gerçek dünyaya ışınlanmadan önceki görüntüsüne bakarsak, canavar kendisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 David tam bi https://www.youtube.com/watch?v=eljoCEAzuH4 değil mi. onu hatırlatıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Komutan said: WhiteDagger said: PURE Spo Arkadaş Köpek yokmuş yaratmış Canavar direkt arkadaşı çıktı Peki gerçek arkadaşı erkek se hastanede duvara sokulan kız neydi gerçek arkadaşı erkek se hahaha Çok fena ya bide o canavarı daha ilk bölümde bebek halini gösterirken yerdeki oyuncaklardan biriydi o Hastanedeki kız gerçek. Onu eski anılarına yerleştirmiş. Canavar arkadaşı olabilir ama kesin bir şey yok. Hatta en sonda, gerçek dünyaya ışınlanmadan önceki görüntüsüne bakarsak, canavar kendisi de olabilir. olmayan kopegin adi king oldugu icin shadow king olabilir diyorlar https://eksisozluk.com/shadow-king--3894572 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Marvel degil resmen david lynch urunu gibi lan dizi. Ne kadar basarili ya. Son bolumde gercekten muhtesemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Sparkcaster said: ulan hakkaten değişik dizi olmuş Spark bile imana geldi, iyi diyo bi diziye. O kadar iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Vingthor said: Marvel degil resmen david lynch urunu gibi lan dizi. Ne kadar basarili ya. Son bolumde gercekten muhtesemdi. şunu diyecektim ya resmen kubric le david lynch karışımı bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar