GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 imax snopy versiyon 4gb lık düşmüş, çok gözel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 birkac gune expanse, lost in space falan basliyor, ara gunleri onlarla doldurursunuz np :p ilk bolumde iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 lcd kafası yine güzel, crt olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 2. bölüm aşırı iyiydi ya, sonu falan özellikle. ya da benim kafam çok iyiydi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 3. bölüm de öyle. hakikaten müthiş dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 biraz daha övelim diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 bölümlerin başlarından belgesel yapılır, ayrı ayrı. o kadar güzel bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 1-2-3 iyi gitti baya ama 4de baydım resmen adam dünyayı kurtarıcak hatun maze de olmadıklarının da farkında "beni anlaa , beni çözzz" tribinde tipik kadın kafası ya, sanki altında çözmeye ve anlamaya deger bişey varmış gibi 40dk izletti bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 evet 4. bölümü komple yediler öyle ama öyle bile güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 4 bence de olmamış. Sanki bizi deniyorlar. "Ne kadar saçmalarsak seyirci problem çıkartır?" mı dediler ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 ilk sezonun yarisi kadar iyi olsa keske ://// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 O HAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 allah allah yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ep.5 bunlar anlaşmamışmıydı, farukun bedenini bulmaya yardım edecekti. faruok bedenden vazgeçti davidin bedenine mi göz dikti tekrar. niye bölye bişi yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Abi dizi 2 sezonda consecutive birşekilde daha kötüye gidiyor akıl sır erdiremedim. Çok ciddi bir pacing sorunu var ve content o kadar azaldı ki bölüm basına düşen. Dolandırılıyor gibi hissediyorum bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 karakterden dolayı abi. güçlerini anladıkça basitleşiyo mecburen. zaten bi de faruk abiyle ayrıldılar iyice düzeldi herif işte napsınlar. bu karakterle dizinin en güzel kısımları en başları olurdu zaten bence normal. şahsen ben yine de baya keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 xunn said: Abi dizi 2 sezonda consecutive birşekilde daha kötüye gidiyor akıl sır erdiremedim. Çok ciddi bir pacing sorunu var ve content o kadar azaldı ki bölüm basına düşen. Dolandırılıyor gibi hissediyorum bildigin. katiliyorum. ilginc bir sekilde izletiyor kendisini ama bunu bu sekilde ne kadar goturur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 k1nJo said: karakterden dolayı abi. güçlerini anladıkça basitleşiyo mecburen. Yok mecburen değil, beceremedigin zaman kurgun kötü oldugun zaman oluyo bu. Çok kötü biraz gaddar oldu da, zayıf yani. Ayrıca David 0 explorelanmıs bir karakter bu arada, potansiyeli bitmiş değil hiç başlanmamış bir karakter, katılmıyorum orada sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 karakterin butun olayini aaa uzayliymis o diye kestirip attilar, david sik gibi kaldi afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 bişiler oturmuyor dizide ya. geçen sezonki efsane dizi nerde bu nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 anlatabilecegi hikayesi olan dizileri kendi ilk sezon tanimli tarzlari ile limitli bir kaba kapatiyorlar gibi geliyor. westworld harika bir dizi idi. simdi konsept ustunden ekmegimi yerim abi'ye geldi sanki. silicon valley de ayni sekilde. legion 2.sezon sadece asiri stilize, hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 off iyice belgesel kivamina geldi. 7 yi izledim daha. human mind by marvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 tad vermiyor artık. en sonda baba x gelip yapacağınız işe tüküreyim diyip format atacak beyinlere bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 sezonu bitirdi. umarım başlamaz bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 yapsınlar ya ben izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar