Sufi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 valla ben gelirdim de istanbul'dan ayrıldım malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Partimde yer açıldı 1-2 kişilik. Cumartesi oynuyoruz. Yeni oyuna başlayacağız. İlgilenener? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Nerede toplanıyorsunuz? Bide ne kadar süre devam ediyorsunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 bide ne oynuyosunuz? hep cumartesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Cumartesi oynuyoruz. 5e. 1430-19/20 gibi. Hatta yarın geliriz derseniz süper olur. Yer esnek, Kadıköy, Karaköy oralar. Yarın Karaköy'de bir nargilecide buluşacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Seri d20 getir karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 hayatımda hiç oynamadım frp. etrafımda oynayan da yok. nereden nasıl başlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Gel başlayalım işte İstanbul'daysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 geleyim. ne zaman neredeyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Yarın, 1430'da, Karaköy'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ooo nargilecideyse bone kosarak gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 uyanabilirsem gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Yarın yeni oyun başlayacak, ondan gelin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ne oynayacaksınız ? hangi mekanda ? bir bakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 5e. Dünya özgün dünyam. Yer esnek. Kehribar'da buluşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 nasıl bulacaz birbirimizi? gerge yakasına kırmızı gül taksın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 İsteyenler ÖM ile telefon atsın, Whatsapp grubuna alayım. Haftaya başlayabilirim derseniz de olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Abi sen ben istanbuldan gitcem demedi miydin? Yanlis mi hatirliyorum. Beni sevmedinizde aradan mi cikardiniz. https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/09/geldi_yine_tipini_yigit_ozgur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 İstanbul'dan gittim, bir buçuk sene sonra geri gelip işe girdim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Hee hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 oldun said: Hee hayirli olsun. Olm hemen inandin la. Istanbuldaydi hep seni keklemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Temsili FRP grubu ve oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 GERGE said: İstanbul'dan gittim, bir buçuk sene sonra geri gelip işe girdim burada. oldun said: Hee hayirli olsun. GERGE said: Tekrar bi is durumlari var ama Ankara'da, winrar temsilciligi olacak gibi, o is olursa giderim geri sen yeni grup bul istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 hih dmligide biseye benzemiyordu ahahahahhahsdsaödf oyun varsa yukardakini guncelliyim sikinti degil sileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Oldun DMlik yaptigim campaignin ilk arcini yeni bitirdim. 3 mefta var gruptan. Gel katil sende ikinci arca baslayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar