senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Dragonfire said: GERGE said: Gece gec biter, donmek zor olur. Bende araba yok. kadıköyden dönmesi kolay. dentur ile beşiktaşa motorla geçip oradan yürüyebilirsin. Toplam 20 dk da evindesin. dentur seferelri kacta bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 eve gece donus sorunu olmasa seve seve gelir lawful salak karakter oynatirim :P bayadir agliodum zaten facebookta filan frp diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Dragonfire said: GERGE said: Gece gec biter, donmek zor olur. Bende araba yok. kadıköyden dönmesi kolay. dentur ile beşiktaşa motorla geçip oradan yürüyebilirsin. Toplam 20 dk da evindesin. Beşiktaş iskeleden akatlar yürüyerek 20dk ? en az 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bu arada üni zamanı falan hep heveslenmiştim, FRP kulübüne falan yazıldım yağmur yağdı kar oldu çamur oldu gitmedim kaldı. izleye izleye öğrenirim gideceğiniz mekana göre gelmek isterim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 izmir'e dönmemi mi beklediniz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Belki bende gelebilirim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Şurayı okudumda icim eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Niye? Oynamak istiyorsan gel yani Istanbul'daysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Donus tarihim belli oldu bu arada. Babam gel bir ailece tatilem gidelim diyordu ama pek hevesli degilim. 6-7 Agustos (haftasonu iste) ilk oyunu atabiliriz sanirim. Ciddi oyuncular ( :) ) bilgi paylasimi yapsin ozel mesaj ile, WhatsApp grubu kuralim. 6-7 kisi cikarsa oyle de baslayabiliriz, 10 yildan fazladir bu isi yapiyorum, kalabalik baslayan gruplar bir ay icinde 4-5 kisiye dusuyor genelde =( Genelde degil aslinda, istisnasini gormedim daha. Senaryonun adi Deicidium bu arada. Teaser olarak da Shar'in ana karakterlerden biri olacagini soyleyeyim ama baslayacaginiz prime material'iniz nedeniyle divination ve divine magic kullanimi yasak size. Sonra FR gibi bir yere giderseniz ogrenmeyi secebilirsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 WhatsApp kullanmiyorsaniz SMS ve tercihen eposta ile de konusabiliriz. Hangouts ya da Facebook ile ya da. Ama tartismalardan filan uzak kalabilirsiniz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ben de gelebilirim whatsapp varsa öm atın. cok merak ettiğim bişi. : =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 gerge yancılar için bişey demedin ? nerde oynayacaksınız napcaksınız gelip izleyelim mi ? düzenli olarak gelip izlemeyi öğrenmeyi istiyorum, belki sonraki oyuna kadar bişeyler kaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Daha belli degil yer. 6-7 Agustos diyorum ben ama on tarih. Belli olunca her sey buradan yazarim, isteyen gelir. Bu arada katilmak isteyenler bana telefon yollasin, WhatsApp grubu kurduk. Onceden oynamis olmaniz gerekmedigini tekrar soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Yancı olurum, birer tost ve çay isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 eskiden olsa tek tercih saklıkent olurdu bi ihtimalde sihir ama kalmadı öyle yerler :( bu işi buluşması ön hazırlığı karakter yaratması var ne güzel. Gerçi bunlar için skype da kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Yeterince oyuncu oldu. Bundan sonra telefon yollayanlar yedek oyuncu statusunde maalesef. Daha fazlasina oynatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 2. Grubu aç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 O gelicem diyenlerin alayı gelmeyecek, biliyorsun değil mi Gerge? Yedeklerin yedeklerini bulursan belki bir iki oyun atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 2 grup aç birleştirirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Ilk hafta duruma bakip tekrar toplaniriz burada iste. 10 kisiye de gel diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Whatsapp grubuna gelebiliyor muyuz? Sonraki gruplara ben de katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 2 gruba oynatamam. Ama gelmeyenler cok olursa haber veririm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 ABİ İZMİRDE OYUN İSTİYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 2. sayfadan yalan olmuştur diye düşünüp "kaç yaşına geldiniz rerörerö" edebiyatı yapacaktım. gerge'nin başlığı olduğunu sonradan fark ettim. çok pişmanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar