deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Amerika'da kredilerini ödeyemiyorlar diye doktorlara yatırım amaçlı kredi vermiyorlarmış bir dönem*. Dana haklı çıkartıyor bu durumu sdfj (*: Masters of Sex) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bingildak said: dana yine şaşırtmamış hesaplara bak sen hele hele (:P)(:P) bir de ok cevirseymisiz tamammis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Dun haber geldiydi kempinskide 40 musteri varmis. 40 oda degil, insan. Gecmis olsun bodrum turizmine sdghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: keşke benim olsa... benim değil de satış-pazarlamasında çalışıyorum :) istanbul ofisinde haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için family friends nedir ? Bir kaç aile rez. mu ? 135€ Kemp. ist. ver başka bişey istemem :) Müşterilerimiz geliyor,soruyor nerede kalmalı diye ama kemp. söylemiyoruz cok pahalı oldugu için. yanlışlıkla pm atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Kaldi ki kempinski en guzel 5* lardan biri bodrumdaki. Renove edildi falan su birkac senede, hala guzel, yaliciftlik denizi cok iyi zaten falan filan. Ama 10 sene once bi sise suya 10 lira aliyolardi sdfgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 olm her gun 2rus ya da bi kuzeyli elf yolluyorsunuz sanirim yanarli donerli tabak yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: sabonis said: bLackcha0s said: indirim yaparım tabiki mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim ama pahalı işte :( yalnız fotolara baktım da, çok çok iyi duruyor. tabii 1400 TL falan vermem gecesine ayrı konu :D onu geçtim 1000 tl de vermem. ben şey sorucam. bi arkadaşın turizm şirketi falan var, baya ciddi dertli son 6-7 aydır. otelin doluluk oranı nedir? yüzde kaç yani? %60 falan baya iyi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, yıllar önce araştırma yapmıştım oteller hakkında. overall da %60 iyi Şu an Bodrum da bizim %100 olmamız gereken sezonda %25'iz rakiplerimiz de %30-35 arasında sırf darbe gecesinin sonrasında bodrum'da total 3milyon euroluk rezervasyon iptali geçildi. force majeure olduğundan bir şey yapamıyorsun. hmm tam tahmin ettiğim gibi. peki bu durumda niye fiyat kırmıyor bu oteller yahu. turizmci milleti çok iğrenç falan diye anlatıyor işte bu yukarda dediğim arkadaş. bi de şöyle bir mantık varmış "ucuz fiyata türkler gelip kalıp doluluk oranını arttıracağına, fiyatı yukarda tutarız kaliteli adamlar gelir kalır yine benzer paraları kazanırız" ucuza türkler gelsin istemiyorlarmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Masticore said: bLackcha0s said: keşke benim olsa... benim değil de satış-pazarlamasında çalışıyorum :) istanbul ofisinde haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için family friends nedir ? Bir kaç aile rez. mu ? 135€ Kemp. ist. ver başka bişey istemem :) Müşterilerimiz geliyor,soruyor nerede kalmalı diye ama kemp. söylemiyoruz cok pahalı oldugu için. yanlışlıkla pm atmışım yahu adam dostlara kıyak olsun diye vermiş özel fiyat hemen operasyonu kempsinkiye kaydırmışsın asdashuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Kempinski 135€ ya dustuyse siz dusunun sektorun durumunu sdfgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 züğürdün çenesi moduna girmeye gerek yok ya :) black'in dediği gibi yatıyla gelen adam için okey bir yerdir muhtemlen orta ve üst segment beyaz yakalıya göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için Abi çok iyi bence fiyat. Aklımda olsun ciddi ciddi Eylül / Ekimde bir operasyon yaparsam yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oha geceliği 1500 lira... para bol demekki gidin sağa sola reklam verin abi boyle forumdan sahte puan isteyeceğinize. yada indirim, kampanya yapın ne bileyim. 1 yıldızı çaktım geçtim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dusene bir tekme daha vuran imam..iki yap bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: indirim yaparım tabiki mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim ama pahalı işte :( yatacak yerin yok vicdansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hapisten mi yazion imam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ulan tesisin fiyat politikasını adam mı belirliyor. ekmeğinin peşinde adamla niye uğraşıyorsunuz. 3 kuruş paraya pazarlama yapacam diye uğraşıyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Kapitalist düzene boyun eğmiş adamlarla işimiz olmaz bizim. Banlayın blackchaosu sattı davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 koskoca kempinsky forumdan facebook sayfasına 5 yıldız mı istiyo bu işte bi yanlışlık olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Esh said: Kaldi ki kempinski en guzel 5* lardan biri bodrumdaki. Renove edildi falan su birkac senede, hala guzel, yaliciftlik denizi cok iyi zaten falan filan. Ama 10 sene once bi sise suya 10 lira aliyolardi sdfgsfs hillside'da da vardı bu 5 sene önce falan ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Telefonumu sahilde bırakıp bırakmama konusunda bir an tereddüt yaşayınca arkadaşım kızmıştı, mal herif bu adamlar senin sigig telefonuna mı kaldı diye hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bingildak said: Masticore said: bLackcha0s said: keşke benim olsa... benim değil de satış-pazarlamasında çalışıyorum :) istanbul ofisinde haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için family friends nedir ? Bir kaç aile rez. mu ? 135€ Kemp. ist. ver başka bişey istemem :) Müşterilerimiz geliyor,soruyor nerede kalmalı diye ama kemp. söylemiyoruz cok pahalı oldugu için. yanlışlıkla pm atmışım yahu adam dostlara kıyak olsun diye vermiş özel fiyat hemen operasyonu kempsinkiye kaydırmışsın asdashuas valla ben opsiyon sunucam gerisi kendilerine kalmış :) Maksat indirimimiz var demek + ist'u beğenmeleri. İş tekstil belki ne alaka diyeceksin (adsaf) ama bir çok müşteri kaçtı ya veya acenta ile çalışmaya başladı o da bizi mahfediyor. Koleksiyon hazırlamak için bile tırsıp gelmiyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Abi muazzam fiyat daha ne istiyosunuz lan. Kempinski Hotel The Dome'a gitmiştim ben Belek'teki, efsane tatlı bi yerdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 zenginler çıkmaya başladı sfd fişleyelim roket adamı'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Fiyata Alexis dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Masticore said: bingildak said: Masticore said: bLackcha0s said: keşke benim olsa... benim değil de satış-pazarlamasında çalışıyorum :) istanbul ofisinde haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için family friends nedir ? Bir kaç aile rez. mu ? 135€ Kemp. ist. ver başka bişey istemem :) Müşterilerimiz geliyor,soruyor nerede kalmalı diye ama kemp. söylemiyoruz cok pahalı oldugu için. yanlışlıkla pm atmışım yahu adam dostlara kıyak olsun diye vermiş özel fiyat hemen operasyonu kempsinkiye kaydırmışsın asdashuas valla ben opsiyon sunucam gerisi kendilerine kalmış :) Maksat indirimimiz var demek + ist'u beğenmeleri. İş tekstil belki ne alaka diyeceksin (adsaf) ama bir çok müşteri kaçtı ya veya acenta ile çalışmaya başladı o da bizi mahfediyor. Koleksiyon hazırlamak için bile tırsıp gelmiyorlar artık. Tekstil için gelen müşteriyi kempinskiye götürmeye gerek yok. Vito'yla havaalanından al, aksaraya götür, kafayı bulup bal dudaktan tattıktan sonra pansiyona razı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar