bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 https://www.facebook.com/kempinskibodrum/?fref=ts zamanı olan var ise 5 yıldız alsak seviniriz teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 İndirim vereceksen duvarımda bile yayınlarım. Yapar mısın bi güzellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 çaktım çakmasına da, otel işindeyim bu ara aklında bulunsun, şu an araplarla çalışıorm gerçi; anahtar teslim otel yapıyoruz, herhangi bi ihtiyaçtan; "welcome tray",den "abi şuraya bi kış bahçesi tasarlayalım ranahat oturumları olsun"a kadar, hatta boş arsam var şuraya otel konduralıma kadar her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 yuh geceliği 1.400 TL lan otelin vermem 5 yıldız falan naslaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 fiyatları karıştırmayın abi ben de çok huzursuzum o konuda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 indirim yaparım tabiki mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim ama pahalı işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oralar zaten tr lere sen gelme ayu modunda yerler..inatla geldigin zamanda ne isin var ki senin burada gozleriyle bakarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 evet sonuç olarak bizim için o paraya öküz almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 gecelik 1500e nasıl bir hizmet veriliyor ki acaba? 10 gün kalsam 15milyar veriyorum otele lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: indirim yaparım tabiki mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim ama pahalı işte :( 500 €'luk otelde battaniye de veriliyor herhalde... (anlayan anladı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben anlamadım lan :( abi girmeyin şu hizmet olaylarına olay farklı suudi arabistan prensi şu an mandarin'de 22bin euro ya kalıyor gecelik. açın mandarin oriental fiyatlarına bakın Il Ricco açtı doğuş holding bu oteller Türkler için açılmıyor tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 yok sadece el havlusu veriyorlarmis.. prense 22 000 euro ne ya..adam o kadar bahsis dagitiyordur cikarken otelden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 olm girmeyin diyon da parayı vercek olan yine biziz lol :) neyse yazlık alınca kurtuldum otel motel işlerinden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ne pis adamlarsınız. mutlu sonlu masaj salonuda vara dönecek şimdi iş. o battaniye olayı bikere pansiyonda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: indirim yaparım tabiki mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim ama pahalı işte :( yalnız fotolara baktım da, çok çok iyi duruyor. tabii 1400 TL falan vermem gecesine ayrı konu :D onu geçtim 1000 tl de vermem. ben şey sorucam. bi arkadaşın turizm şirketi falan var, baya ciddi dertli son 6-7 aydır. otelin doluluk oranı nedir? yüzde kaç yani? %60 falan baya iyi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, yıllar önce araştırma yapmıştım oteller hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ya beyaz yakalı adamsın 500€ verdiğin otelde hizmet mi sorgulayacaksın :) lüksün sınırı yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ahahah :) beyaz yakalılıktan önce meendis adamım, f/p min olmalı her harcamamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 sabonis said: bLackcha0s said: indirim yaparım tabiki mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim ama pahalı işte :( yalnız fotolara baktım da, çok çok iyi duruyor. tabii 1400 TL falan vermem gecesine ayrı konu :D onu geçtim 1000 tl de vermem. ben şey sorucam. bi arkadaşın turizm şirketi falan var, baya ciddi dertli son 6-7 aydır. otelin doluluk oranı nedir? yüzde kaç yani? %60 falan baya iyi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, yıllar önce araştırma yapmıştım oteller hakkında. overall da %60 iyi Şu an Bodrum da bizim %100 olmamız gereken sezonda %25'iz rakiplerimiz de %30-35 arasında sırf darbe gecesinin sonrasında bodrum'da total 3milyon euroluk rezervasyon iptali geçildi. force majeure olduğundan bir şey yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 senko said: ahahah :) beyaz yakalılıktan önce meendis adamım, f/p min olmalı her harcamamda :P tamam abi de gelen adam jetiyle geliyor yatıyla denize açılıyor. herkesin bütçesi var işte yılda 4-5 milyon dolar kazansan gecelik 500€ vermez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Oh kemp. bodrum sizin mi ? Niye daha önce söylemiyosun gelirduk. Şu an olmasa bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 keşke benim olsa... benim değil de satış-pazarlamasında çalışıyorum :) istanbul ofisinde haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 4 5 milyon dolar kazansa muhendis adam gecesine 500 vermez gider 1 000 000 e arsasini alir 1 e de oteli diker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 1 milyon eurosuna 10m2 yer alamazsın bodrum'da :) mühendis adam da günlük 500€ kazanabileceğin arsanın 1 milyon euro etmeyeceğini bilmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dana yine şaşırtmamış http://gundem01.com/wp-content/uploads/2015/08/%C3%A7at-kap%C4%B1-4.jpg hesaplara bak sen hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 gulluk de 1.5 dolar 6 000 mt2 denize sifir.. sehrin icinde vs olmaz zaten baktim da 400 500 mt2 lere o parayi istiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar