Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuraya bi 5 yıldız çakar mısınız?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

çaktım çakmasına da, otel işindeyim bu ara aklında bulunsun, şu an araplarla çalışıorm gerçi; anahtar teslim otel yapıyoruz, herhangi bi ihtiyaçtan; "welcome tray",den "abi şuraya bi kış bahçesi tasarlayalım ranahat oturumları olsun"a kadar, hatta boş arsam var şuraya otel konduralıma kadar her şey.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

indirim yaparım tabiki
mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım
eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim

ama pahalı işte :(

yalnız fotolara baktım da, çok çok iyi duruyor. tabii 1400 TL falan vermem gecesine ayrı konu :D onu geçtim 1000 tl de vermem.

ben şey sorucam. bi arkadaşın turizm şirketi falan var, baya ciddi dertli son 6-7 aydır. otelin doluluk oranı nedir? yüzde kaç yani?

%60 falan baya iyi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, yıllar önce araştırma yapmıştım oteller hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bLackcha0s said:

indirim yaparım tabiki
mesela şu an sezon 500€ luk odayı size 300€ bırakırım
eylül ekimde gelin 135€ ya çekerim

ama pahalı işte :(

yalnız fotolara baktım da, çok çok iyi duruyor. tabii 1400 TL falan vermem gecesine ayrı konu :D onu geçtim 1000 tl de vermem.

ben şey sorucam. bi arkadaşın turizm şirketi falan var, baya ciddi dertli son 6-7 aydır. otelin doluluk oranı nedir? yüzde kaç yani?

%60 falan baya iyi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, yıllar önce araştırma yapmıştım oteller hakkında.

overall da %60 iyi
Şu an Bodrum da bizim %100 olmamız gereken sezonda %25'iz
rakiplerimiz de %30-35 arasında

sırf darbe gecesinin sonrasında bodrum'da total 3milyon euroluk rezervasyon iptali geçildi.
force majeure olduğundan bir şey yapamıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...