xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 mavi olsa iyiydi bence de parlak siyah parmak izi yapar gibi geldi ilk görünümde, düşünmüşlerdir umarım waterproof olmaması kötü olmuş çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mavi renk için bende ümitlenmiştim ama siyahta olmuş ya :D Image processing sensor'ü sağlam bişiye benziyor, machine learning'le 100 milyardan fazla fonksiyonu çağırarak 25 milisaniye de optimize ediyormuş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 su geçirmiyor dediler? splash proof mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 100 milyar işlem nedir abi ya apple, please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bingildak said: su geçirmiyor dediler? splash proof mu saat waterproof, telefon water resistant. ama saat için waterproof demediler, swimproof mu öyle bişey dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Telefondan cok kamera tanitiliyor ama normal heralde. Telefona daha yeni ne olabilir. Her sene buyuk yenilikler bekleniyor ama iPhone jump'indan sonra bir sure flat gitmek sanirim mantikli olan. Yeni sicramayi hangi product yapacak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Valla 100 milyar fonksiyonu çalıştırıyor diye tanıttılar. Bu arada iPhone 7 Plus modelindeki ikinci kamera telephoto olayını görecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=z2lpu3EE8rA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Hay anani ya wi fiden izliyorum sanip lte den yardirmisim. Gitti 1.5gb sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 7plus ın tasarımı nasıl yine 6" kasaya 5.5 ekranı anca mı sıgdırmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kameradaki geliştirmeler güzel ama melis-tier geliştirmeler yediğin yemeği daha güzel filterla, daha güzel selfie çek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Kulaklık girişi söylentilerdeki gibi Lightning'e çevirmişler, poff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 abi su marka bagimliligi olayini geciniz. iphone'un "ama biz gucccuk ekran istiyoruz!" dediginde ettigi lafin hatali oldugu ne kadar kesin ise su gecirmeyen telefon konusunda gec kalmalari da o kadar kesindi zaten. (e bu devirde splashproof?? ilginc) cift kamerada ekstra bi fonksiyon cikmaz. ne zaman makinenin on tarafina 2 arka tarafina 2ser kamera koyarlar 360 derece foto cekmeye cikarlar o zaman gelisme olacaktir. elbette gerek var mi? hmm neden olmasin ki. neyse birakiniz yapsinlar. piyasanin kizismasi senin benim isime yariyor hacit. mesela smartwatch.. la yayilsin iste sunlar daha da gelissin. umarim pilde daha da gelismeler vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 her tanıtım videosu nigga ile başlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kulaklıkta tasarım çok güzel ama bt ile çalışmıyor mu? yenilik neresinde? bi de 3 saat gider 5 saat dediği full seste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Beats markası altında W1 chip'i kullanan başka kablosuz kulaklıklar da tanıttılar. AirPods'un kulakta o şekilde duruşu garip geldi ama şık olmuş, özellikle sarj etmek için tanıttıkları kutusuyla falan gene tasarıma uğraşmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ben 2 yıldır fln bt kulaklık kullanıyorum, şarjı bittiği sürece 5 para etmez abi. kutusunda şarj etmek deneyimi koparıyor. dinlerken kapatıp kutuya koymak çok off bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 valla bana tirt geldi yine de ya, kulakligi lightningle baglamak falan tamamda yani sarj edemicez bi yandan. "Innovation yaptik, yeni teknolojiye gectik, analog cikisi kaldirdik" demek cok sacma yani ne biliyim. 6da kalirim bu gidisle baya bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Ona bende katılıyorum, 5 saat sarj olayı bence de büyük sıkıntı sanki bu kulaklıkları daha çok tek tek kullan 10 saat götürsün modunda tanıttılar. Hani şu eskinin takoz bluetooth kulaklıkları var ya araba kullanırken falan takılan onlar gibi biraz. Bu arada işlemci ve GPU'da gene epeyi iyileştirme yapmışlar. Muhtemelen pilde iyileştirme yok ama 4 çekirdekli işlemcinin düşük güç tüketimine yönelik olan 2 tanesi iOS ile epeyi iş görüp pile ciddi katkı yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 6s e göre şarjı ortalama 2 saat daha fazla gidiyor dediler full brightness + aktivite 1 saat de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kulaklıkta batarya süreleri genelde 50% volumeden veriliyor, 100% volume de kullanıyorsan yarı yarıya düşeceksin işte battery life'ı, o da 2.5 saat demek en iyi şartlarda. müzik dinlemek için çok kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 airpods iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Hafızayı ikiye katlamışlar artık direkt 32 GB ile geliyor. Yalnız jet black olan modeller sadece 128 ve 256 GB olarak mevcut olacakmış, uyanıklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 jet black 32gb yokmuş bu arada hahaha, ya apple applelık etmesen olmaz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 16gb gorunce ağır küfür basıyordum tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar