Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mavi olsa iyiydi bence de

parlak siyah parmak izi yapar gibi geldi ilk görünümde, düşünmüşlerdir umarım

waterproof olmaması kötü olmuş çok
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mavi renk için bende ümitlenmiştim ama siyahta olmuş ya :D

Image processing sensor'ü sağlam bişiye benziyor, machine learning'le 100 milyardan fazla fonksiyonu çağırarak 25 milisaniye de optimize ediyormuş 8-)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

su geçirmiyor dediler? splash proof mu

saat waterproof, telefon water resistant. ama saat için waterproof demediler, swimproof mu öyle bişey dediler.
Mesaj tarihi:
Telefondan cok kamera tanitiliyor ama normal heralde. Telefona daha yeni ne olabilir. Her sene buyuk yenilikler bekleniyor ama iPhone jump'indan sonra bir sure flat gitmek sanirim mantikli olan.
Yeni sicramayi hangi product yapacak onu merak ediyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Valla 100 milyar fonksiyonu çalıştırıyor diye tanıttılar. Bu arada iPhone 7 Plus modelindeki ikinci kamera telephoto olayını görecekmiş.
Mesaj tarihi:
abi su marka bagimliligi olayini geciniz.

iphone'un "ama biz gucccuk ekran istiyoruz!" dediginde ettigi lafin hatali oldugu ne kadar kesin ise su gecirmeyen telefon konusunda gec kalmalari da o kadar kesindi zaten. (e bu devirde splashproof?? ilginc)

cift kamerada ekstra bi fonksiyon cikmaz. ne zaman makinenin on tarafina 2 arka tarafina 2ser kamera koyarlar 360 derece foto cekmeye cikarlar o zaman gelisme olacaktir. elbette gerek var mi? hmm neden olmasin ki.

neyse birakiniz yapsinlar. piyasanin kizismasi senin benim isime yariyor hacit. mesela smartwatch.. la yayilsin iste sunlar daha da gelissin. umarim pilde daha da gelismeler vardir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Beats markası altında W1 chip'i kullanan başka kablosuz kulaklıklar da tanıttılar. AirPods'un kulakta o şekilde duruşu garip geldi ama şık olmuş, özellikle sarj etmek için tanıttıkları kutusuyla falan gene tasarıma uğraşmışlar :)
Mesaj tarihi:
valla bana tirt geldi yine de ya, kulakligi lightningle baglamak falan tamamda yani sarj edemicez bi yandan. "Innovation yaptik, yeni teknolojiye gectik, analog cikisi kaldirdik" demek cok sacma yani ne biliyim. 6da kalirim bu gidisle baya bi sure
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ona bende katılıyorum, 5 saat sarj olayı bence de büyük sıkıntı sanki bu kulaklıkları daha çok tek tek kullan 10 saat götürsün modunda tanıttılar. Hani şu eskinin takoz bluetooth kulaklıkları var ya araba kullanırken falan takılan onlar gibi biraz.

Bu arada işlemci ve GPU'da gene epeyi iyileştirme yapmışlar. Muhtemelen pilde iyileştirme yok ama 4 çekirdekli işlemcinin düşük güç tüketimine yönelik olan 2 tanesi iOS ile epeyi iş görüp pile ciddi katkı yapacak.
Mesaj tarihi:
kulaklıkta batarya süreleri genelde 50% volumeden veriliyor, 100% volume de kullanıyorsan yarı yarıya düşeceksin işte battery life'ı, o da 2.5 saat demek en iyi şartlarda. müzik dinlemek için çok kısa.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hafızayı ikiye katlamışlar artık direkt 32 GB ile geliyor. Yalnız jet black olan modeller sadece 128 ve 256 GB olarak mevcut olacakmış, uyanıklar :D
  • Yeni Oluştur...