Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bunlardan kullanan var mı? değer mi? randımanı nasıl, koku duman vs.? şöyle şeyler: http://m.enplus.com.tr/UserFiles/ProductFiles/bigimg/miele-kombi-set-grill-ocak-cs-1312-bg108330441.jpg http://www.entelhatun.com/wp-content/uploads/2011/07/Elektrikli-Izgara-Gaggenau-VR230-570x369.jpg http://www.ankastreal.com/bosch-pku375v14e-ankastre-ocak-lava-tasli-izgara-18827-20-B.jpg http://www.ankastrelife.com/U31472,1028,barazza-1pbfbq-b-free-ankastre-grill-ocak-36cm-inox-barbeku-domino-ocak-barazza.htm
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 güzel göründüğü kadar gereksiz bence. yemek programı için set hazırlanmıyorsa gerek yok, boşuna tezgahı da daraltıyor. bi de o nasıl temizlenecek ki?
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 balkonda şöminne gibi güzel olur herhalde
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 evin içinde ızgara işi çok çetrefilli ya. onun yerine güzel bir ankastre fırın ve balkona bu yeni yaygınlaşan bbq tarzı tüplü ızgaralardan. ızgara yapmak istiyorsan 5 dkda yanıyor ve on numara ızgara yapıyor. temizlemesi, kokusu, pisliği en azından izole. çok pahalı da değil ufak modelleri. bunların 1-2 tık daha ufakları var 1k gibi bir şeyler olması gerek https://www.esse.com.tr/barbeku-ve-aksesuarlari/wb-spirit-gazli-bbq-e-210_121_99624
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bosch şöyle demiş http://www.ankastreal.com/bosch-pku375v14e-ankastre-ocak-lava-tasli-izgara-18829-20-B.jpg http://www.ankastreal.com/bosch-pku375v14e-ankastre-ocak-lava-tasli-izgara-18827-20-B.jpg Konfor profil dizayn 60 ve 70cm ocaklar ile kombine edilebilir HighSpeed - Dekorsuz hızlı ısınan cam seramik 9 hızlı kademeli elektronik ocak düğmeleri Lava taşı ile doldurulmuş çelik ızgara küveti Cam seramik kapak İkaz lambası Boşaltma musluğu Büyük dökme demir ızgara yüzeyi
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 amatoru eglendirir etten/yemekten anlayan adama zevk vermiyor bunlar.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bilmiyorum, sonuçta gazlı barbeküler gibi içinde lavtaşı falan var... benim amacım, eve gidiyorsun tek kişi veya iki kişilik ızgara et yapmak istiyorsun, set üstü elektrikli ızgara vb. gibi şeylerle uğraşmadan direk bunlarla pratik olarak yapılabilir mi diye merak içerisindeyim.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ev izgaralarinin sikintisi temizleme zorlugu ve koku yapmasi.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 mutfakta izgara sorunlu..dedikleri gibi balkonda mangal daha mantikli gibi.. 2 kisi et diyorsan firin torbasi 200 derece 1 saat hazir baharatlari da var..cicek gibi cikiyor..
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ızgara gibi olmuyor..., en fazla tandır gibi oluyor :)
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 izgaradan sonra da mutfagin eskisi gibi olmuyor..saga sola koku siniyor..bez perde filan varsa onlarin bile ustune siniyor.. ki izgaralik mamuller ozellikle yagli olur ..tutup yabancilarin reklamlarindaki gibi kozde brokoli havuc filan yapmayi dusunmuyorsan..
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 eurosportta bora marka ankastrelerin reklamı çıkıyor türkiyede var mı bilmiyorum koku duman falan adamlar çözmüş işi
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bunların temizliği çok zor. Hele taşlı olanların. O taşları tek tek temizliyorsunuz. Hizmetli bile yapmak istemiyor. Şu an genelde İstanbul içi bir sürü ızgara kasap açıldı. Sizin için etleri cok düşük bir fiyat karşılığı pişirip kilo hesabı veriyor. Çok gereksiz. Uzak durmak gerek bu tür ızgaralardan. Talent Grill Tava 26x26 cm, tavsiye ederim evde ızgaraya en yakın lezzeti veriyor. Ama bunu da temizlemesi çok sorun. Edit: Bir de üst model fırınlar çok iyi ızgara yapıyor. Temizlemesi ise çok basit bunları. Biz fırın kullanıyoruz ızgara için.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bende fırında telin üstünde yapıyorum, altına patatesleri koyuyorum falan ama yine böyle mangal tadı vermiyor. bu arada taşları niye temizliyorsunuz koku için mi?
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 abi taşı niye temizliyorsunuz anlamadım, kilosu 5-10 lira
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 o 5 10 tl ler seneler sonra ne olabiliyor bilseniz şaşardınız.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 İyide niye temizliyorsunuz, hem nasıl temizliyorsunuz, öyle tek tek temizlenecek bir şey değil ki....
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 temizlikçi tutmuşlar işte onun için
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 senko said: amatoru eglendirir etten/yemekten anlayan adama zevk vermiyor bunlar. etten yemekten anlıyorum ama evin içinde meşe odunuyla taş fırın koyamayacağım için mecburen böyle alternatiflere yönelmek zorunda kalıyoruz :D
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Abi gidin saglam bi demir dokum tava alin. Mangal tadini veriyor gayet. Ha mese komurunde yapilan etin tadi fantastik oluyor o ayri ama zaten pav tasiymis, gazli bbq'ymus onlAr da vermez o tadi. Dokum tavayi temizlemesi de kolay, ayrica bisepslerinize de faydasi dokunur indir kaldir yaparken.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 http://www.liebeandhaus.com.au/tepan-stainless-steel-grill-ct1.html
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 tavada var, fırında var bir bu yok :)
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 taş temizlemek nedir ya ahdsahfhsaf
Öne çıkan mesajlar