Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankastre ızgara


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunlardan kullanan var mı? değer mi? randımanı nasıl, koku duman vs.?


şöyle şeyler:

http://m.enplus.com.tr/UserFiles/ProductFiles/bigimg/miele-kombi-set-grill-ocak-cs-1312-bg108330441.jpg
http://www.entelhatun.com/wp-content/uploads/2011/07/Elektrikli-Izgara-Gaggenau-VR230-570x369.jpg
http://www.ankastreal.com/bosch-pku375v14e-ankastre-ocak-lava-tasli-izgara-18827-20-B.jpg
http://www.ankastrelife.com/U31472,1028,barazza-1pbfbq-b-free-ankastre-grill-ocak-36cm-inox-barbeku-domino-ocak-barazza.htm
Mesaj tarihi:
evin içinde ızgara işi çok çetrefilli ya. onun yerine güzel bir ankastre fırın ve balkona bu yeni yaygınlaşan bbq tarzı tüplü ızgaralardan. ızgara yapmak istiyorsan 5 dkda yanıyor ve on numara ızgara yapıyor. temizlemesi, kokusu, pisliği en azından izole. çok pahalı da değil ufak modelleri.

bunların 1-2 tık daha ufakları var 1k gibi bir şeyler olması gerek

https://www.esse.com.tr/barbeku-ve-aksesuarlari/wb-spirit-gazli-bbq-e-210_121_99624
Mesaj tarihi:
bosch şöyle demiş

http://www.ankastreal.com/bosch-pku375v14e-ankastre-ocak-lava-tasli-izgara-18829-20-B.jpg
http://www.ankastreal.com/bosch-pku375v14e-ankastre-ocak-lava-tasli-izgara-18827-20-B.jpg

Konfor profil dizayn
60 ve 70cm ocaklar ile kombine edilebilir
HighSpeed - Dekorsuz hızlı ısınan cam seramik
9 hızlı kademeli elektronik ocak düğmeleri
Lava taşı ile doldurulmuş çelik ızgara küveti
Cam seramik kapak
İkaz lambası
Boşaltma musluğu
Büyük dökme demir ızgara yüzeyi
Mesaj tarihi:
bilmiyorum, sonuçta gazlı barbeküler gibi içinde lavtaşı falan var...

benim amacım, eve gidiyorsun tek kişi veya iki kişilik ızgara et yapmak istiyorsun, set üstü elektrikli ızgara vb. gibi şeylerle uğraşmadan direk bunlarla pratik olarak yapılabilir mi diye merak içerisindeyim.
Mesaj tarihi:

mutfakta izgara sorunlu..dedikleri gibi balkonda mangal daha mantikli gibi..

2 kisi et diyorsan firin torbasi 200 derece 1 saat hazir baharatlari da var..cicek gibi cikiyor..

Mesaj tarihi:
izgaradan sonra da mutfagin eskisi gibi olmuyor..saga sola koku siniyor..bez perde filan varsa onlarin bile ustune siniyor..

ki izgaralik mamuller ozellikle yagli olur ..tutup yabancilarin reklamlarindaki gibi kozde brokoli havuc filan yapmayi dusunmuyorsan..
Mesaj tarihi:
Bunların temizliği çok zor. Hele taşlı olanların. O taşları tek tek temizliyorsunuz. Hizmetli bile yapmak istemiyor. Şu an genelde İstanbul içi bir sürü ızgara kasap açıldı. Sizin için etleri cok düşük bir fiyat karşılığı pişirip kilo hesabı veriyor. Çok gereksiz. Uzak durmak gerek bu tür ızgaralardan.
Talent Grill Tava 26x26 cm, tavsiye ederim evde ızgaraya en yakın lezzeti veriyor. Ama bunu da temizlemesi çok sorun.
Edit: Bir de üst model fırınlar çok iyi ızgara yapıyor. Temizlemesi ise çok basit bunları. Biz fırın kullanıyoruz ızgara için.
Mesaj tarihi:
bende fırında telin üstünde yapıyorum, altına patatesleri koyuyorum falan ama yine böyle mangal tadı vermiyor.

bu arada taşları niye temizliyorsunuz koku için mi?
Mesaj tarihi:
senko said:

amatoru eglendirir
etten/yemekten anlayan adama zevk vermiyor bunlar.


etten yemekten anlıyorum ama evin içinde meşe odunuyla taş fırın koyamayacağım için mecburen böyle alternatiflere yönelmek zorunda kalıyoruz :D
Mesaj tarihi:
Abi gidin saglam bi demir dokum tava alin. Mangal tadini veriyor gayet. Ha mese komurunde yapilan etin tadi fantastik oluyor o ayri ama zaten pav tasiymis, gazli bbq'ymus onlAr da vermez o tadi.

Dokum tavayi temizlemesi de kolay, ayrica bisepslerinize de faydasi dokunur indir kaldir yaparken.
×
×
  • Yeni Oluştur...