Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 7sin şimdi 7 sin olacağına göre kim bunlar? Başka cadı falan yok ortada. Bichoplarmı diğer sinler? Lust :? Gluttony: whitewhale Greed :? Sloth : beatlegusee yada subaru Wrath : ? Envy : cadı Pride :puck
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 7sini harbi spoiler vermişsin daha animede geçmedi. açıklaması şöyle 7 tane cadı var 7 ölümcül günah ismiyle beraber
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Spoiler değil, animede geçti. 7 cadı vardı Stella bunları dövüp diğer sinleri de aldı dediler en azından. Ama şimdi Betelgeuse sloth bishopu diye, white whale da gluttony nin kendisi olarak gezindiğine göre bir şekilde geri dönmüşlerdir herhalde. Öyleyse de diğer sinler de işin içindedir mutlaka. sin Puck daha once Stella ile dövüştüğünü ima etti işte. Gluttony yi de tanıyormuş. Yani o da büyük ihtimalle bi sin ile alakalı. Hatta kesin. Ama pride değildir ya, yaptıklarına bakılırsa olsa olsa wrath olur. Lust ilk bölümdeki assassindir kesin. O lust olmayacakta kim olucak yani :p O değilse kraliçe adayları arasındaki kaltak karı olur anca derdim de o sin olsa olsa pride olur (öteki de greed :p) Betelgeuse daha önceden Subaru ya pride demişti de aslı mı, yoksa öylesine mi söyledi belli değil. Hem de sloth daha çok uyuyor ona. Gerçi Betelgeuse da sloth un aslı mı yoksa sadece takipçi mi o da var...
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 beatleguse bishop ya daha masteri var onun.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 masterları görene kadar subaru 3215324234 kez daha ölür bu mallıkla.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 akıllandı inşallah abisi. yapmicak bi daha öyle şeyler. uslu uslu çözecek olayları artık. Yalnız "Edge of Tomorrow" filminde tom cruz abimiz çok güzel halletmişti bütün olayı. bu da yapabilse güzel olcak.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 skill de kasmıyor. İnsan büyüyü geliştirirdi bari zırlayacağına bu kadar
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bu kadar amel bi' karakter hayatimda gormedim ya. binlerce bolum anime izledim, en igrenc, en pis, en gerizekalisi subaru sanirim. sonra naruto. remu reyis <3
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 abartmayın, son 3-4 bölüme kadar eğlenceli karakterdi, kafa bi gitti geldi
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ki gayet normal sürekli ölüp en sevdiklerinin ölmesini görmek. insan olan delirir yani.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 soğuk kanlı bir karakter değil. sadece birilerini korumaya çalıştığında gaza geliyor. sezon ortalarında devamlı başarısızlığı ve "low level" karakter olması baya bir psikolojisini bozdu. lan!! Lan; Rem, seni seviyorum deyip çocuğun kollarında öldü nasıl toparlar kafasını. çocuktaki modşu; http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/90/ce/df/90cedf776c6d3e584e08e7240e5cd1c6.jpg
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 O kadar laftan sonra bile emilia dedi ya kafana sicayim ergen pic.rem de bir kez daha olurse benimde psikolojim bozulacak.puck ta lavuk cikti
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Dragonfire said: 7sin şimdi 7 sin olacağına göre kim bunlar? Başka cadı falan yok ortada. Bichoplarmı diğer sinler? Lust :? Gluttony: whitewhale Greed :? Sloth : beatlegusee yada subaru Wrath : ? Envy : cadı Pride :puck spo Pride: Suffaru çıkıcak abi
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 slm, bugün günlerden salıymış ben çarşamba sanıyordum canım sıkıldı ve aklıma nedense buraya gelip tekrardan subarunun allah belasını versin demek geldi, artık kendimi daha iyi hissediyorum.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 19 Olm sonuna kadar tedirgin oldum gelmeyecek diye ahaha. O müzikle birlikte güldüm ya hamnsdazxc
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 aha dedim tam rezil rüsva olacak o kadar insanı coşturdu. kalacak ortada. son saniyesine kadar gerdi. geldi çok şükür de aptala bağlamaya devam etmedi bu zımbırtı :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bakalım kimler gg. birde önceki negotiation faciasından sonra çok geçiştirilmiş hissi verdi.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ulan bende sonuna kadar gelmeyecek diye gerildim sajfasjf yalnız bu rem i yediğinde herkes unutmuştu remi.bu dede nasıl hatırlıyor karısını
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esnaf said: ulan bende sonuna kadar gelmeyecek diye gerildim sajfasjf yalnız bu rem i yediğinde herkes unutmuştu remi.bu dede nasıl hatırlıyor karısını Belki karısı dönüştü balinaya :D Ama dede op bişi aura falan saldı etrafına. Sufarunun gözlerinden de anladı ölümü görmüş bu eleman diye.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 birde bu mal hiç soru sormuyor acayip kıl oluyorum.ulan hiç mi merak etmiyorsun geçen seferinde rem neden unutuldu, bu balina ne ayak falan. anca ergen tripleri 50 kere öldü hala ne boklar dönüyor haberi yok malın
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esnaf said: ulan bende sonuna kadar gelmeyecek diye gerildim sajfasjf yalnız bu rem i yediğinde herkes unutmuştu remi.bu dede nasıl hatırlıyor karısını Belki yememistir de baska turlu oldurmustur ezerek filan. Mezari filan da var dedi cunku.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 dede fena bişi çıktı ya ama... amk ya bunu nasıl sığdıracaklar?
Öne çıkan mesajlar