cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Abi 2 bölüm önce mist of the whale var yolda, oradan geçersek hepimiz ölürüz demişti remü Bundan bahsediyordu herhalde. Mind affecting bir olayı var birde bu meretin belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 mind effect olabilir önceki bölümde diğer eleman kutulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Bugun gunlerden re:zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 suffaru çok bozdu :/ ama olaylar da saçma bi hal aldı iyicene. noluyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 küfürlü konuşmak sertbest olsun lütfen, çok özür dilerim ama silkelerim böyle animeyi. ne güzel başlamıştı iyice dramaya saykoya bağladı. dropladım droplayacam sıktı iyice. çaresizlik eyvallahta ulan resetlemek elinde resetle gitsin ne saçma şey bu çaresizliği. şimdi spo bu kadar malca bir karakter olmaz ölmek istemiyorum ölmek istemiyorum ebenini kötü 100 kere öldün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 White whale seni yiince hafızadan siliniyosun heralde. Bettynin olayını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Nefret ettim ya, nalet olsun böyle ana karaktere .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 iyice boka sardı. 22 dk bi bok yok sonra çat bişi oluyor. bu kadar umutsuzluk olmaz iyice empoze ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 herkes aynı şeyden şikayetçi ya. abicim daha geçen bölümlerde sen değil miydin yokuştan atlayan? şimdi ne değişti? o kadar ölüm gördün. insan hissizleşir yahu. zero no maria nın novelde örneğin esas oğlan bir yerden sonra kendi boğazını kesme gibi eylemlere girişiyor çok fazla tekrardan sonra. bizim subaru ise iyice aptallaşmaya... gerçi yine güzel bir bölüm daha gelecek ve kalbimizi çalacak ama işte hafta hafta izleyince kansere davet çıkarıyor anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 samaella said: White whale seni yiince hafızadan siliniyosun heralde. Bettynin olayını anlamadım. Sırf hafızadan değil, gerçeklikten de sanırım. Rem'in odasına götürdüğünde oda boştu. Hiç var olmamış gibi. Bu sebepten sonraki looptan da silmezler umarım. Rem tamamen giderse hiç çekilmez bu. Ama sanmıyorum, herif hatırlıyor sonuçta. Hatırlaması looplarla alakalıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 whale ile ilgili spoiler isteyenler pm gelsin diğer spoilerlarıda verebilirim ücret yok gönüllü olarak sıçıcam zevkinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yapmışlar sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 napmışlar? dns değiştridim ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Master swordsman dediği de hayatta mı acaba o zaman, hatırladıklarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bi an son bölüm mü diye tırstım. 25 bölüm olcakmış iyi bari :D sonraki bölümlerde güzel şeyler bekliyoruz artık inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ağladım şerefsiz yapımcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 subaru ölsün pls şu muhabbetten sonra kıza verdiği cevapla öl öl öl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 lan nasıl bağlayacaklar hayvan gibi cliffhanger gelecek haftaya. Haftaya sövgüleri hazırlayın. Laannn ne yapacak acaba? Şöyle 1 saatliik bir special yapsalar da konu bağlansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 REM ÇOK İYİİİİİİ !!!!!! Puck tam bir piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Rem en iyi o degilde emilia baya kotu kaldi simdi. Kotu degil direk kezban kaldi rem'in yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Rem best girl. Subaru hıyarı Emilia Emilia diye saçmalıyor hala. Subaru'nun ölürken kendi kendine gülmesini karıştırıp Betelgeuse'a benzetmesi, bu bölümde Subaru kendine söverken hep tembellik yapıp hayatımı boşa harcadıgımdan bi boka yaramıyorum diye zırlaması filan(sloth?) bi "lan yoksa...?" dedirtti. Time loop olayını anlatmaya çalışırken çıkan kollarla o herifinkiler de aynı. Gerçi geçen bölümlerde Subaru için pride demişti, ama bi alakaları da var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 spo Sıkıcı bölüm Puck Satella ile savaşmış anlaşılan bir ara. Bir de bu unseen hand Satellanın güçlerinden biriymiş herhalde. Suffaru ve Whale'in güçler de witchin güçleri olacaktır haliyle. Whale gluttony imiş bunu da öğrenmiş olduk. Bunlar dışında sıkıcı bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 fuck this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 amk virgini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar