df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 hata veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 vermiyor da cmd ekranı çat diye kapanıyor bir şey de demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 yapınca çat diye kapanıyor zaten bir şey demiyor. =) gpuz ile kontrol et yeni bios versiyonu. sonra kapa pc yi 2.bios a geç switch ile. ikinciyi de yükle o şekilde. sonra tekrar switch ile ilkine geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 aynen direkt kapanıyor, gpuz'den bak. biosu da kurdum ben ya, overclock yapıcam zaten risk almak istemedim. her türlü benim eski canavarlardan daha sessiz :D vram sıcaklığını göremiyoruz, görmeden saldırmayayım dedim. ama testlerden görüldüğü üzere pad'ler çok daha etkili bios'a göre. bu arada furmark sıcaklıklarıyla gta5 sıcaklıkları çok da farklı değil yani belli olmaz sdkfhjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 vBIOS bir tek fan profilini değiştirmiyor mu, çok kaydadeğer bir etkisi olacağını sanmam. 30 C'ye varan sıcaklık farkı oluyor kartın averaj sıcaklığıyla sorunlu bölge arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 http://media.gamersnexus.net/images/media/2016/news/evga-vrm-thermal-image-1080-ftw-1.jpg http://media.gamersnexus.net/images/media/2016/news/evga-vrm-thermal-image-1080-ftw-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 rottan aldığımız kartlar için pad isteyebiliyor muyuz bu arada evgadan? request yolladım, bakalım ne dicekler. bu arada benim kart ftw değil sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 PrudenT said: http://media.gamersnexus.net/images/media/2016/news/evga-vrm-thermal-image-1080-ftw-1.jpg http://media.gamersnexus.net/images/media/2016/news/evga-vrm-thermal-image-1080-ftw-2.jpg şu fotoyu görünce ben de pad talep ettim. o kadar fark varsa uzun vadede ömrü kısalmasın. cpu için macun vardı benim o iş görür heralde değil mi? gpu için özel bir şey yoktur heralde sonuçta amaç teması yüzeyini arttırmak =) edit: şuymuş. Deep Cool Z5 Süper Thermal Macun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 işlemci için alacaktım ben zaten eğer yollarlarsa onu da bedavaya getirmiş olurum tıtıtıtıtı bu arada çok eğlenceli gözüküyor padi koyma işi, kartı sökmek istemiştim daha ilk gördüğüm anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 her evga kart için isteyebilirsiniz pad, nerden alırsanız alın fark etmez. tüm macunları kullanabilirsiniz sıkıntı yok. zaten üzerindekinden iyi oluyor her şekilde (mahalle arası random şekerden yapılma macun olmadıkça) :D ben padleri de amazondan aldım kart gelmeden, beklemek istemedim. bu arada ikinci bios'ta power target +%130 oluyor, overclock için biraz daha yer var. gpu boost 3 sayesinde elle bişi yapmadan bile epey kâra geçebilirsiniz, oyunlarda falan kendisi clock yükseltiyor duruma göre. power ve temp target'ı artırsanız yeter. pad koyma işi cidden eğlenceli ben sevdim sdfkljhsdnf. şuradan bakıp yapabilirsiniz rahatça, video falan da var: http://www.gamersnexus.net/guides/2668-how-to-install-thermal-pads-on-evga-gpus bu arada açmışken VRAM padleri temas ediyor mu diye bir kontrol edin, çok çok çok az oranda olmakla birlikte bazı kartlarda bu sıkıntı var. yerlerine şuradan bakabilirsiniz: http://www.evga.com/thermalmod/thermal_pad_mod_installation_guide.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 4790k varsa alabilirim yoksa sıraya girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 forumda kartını alamayan son kişinin temsili resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 daha benim ikinci var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 i7-6800k evga x99 classified veya ftw-k bide 64gb corsair dominator platinum alcam getirme imkanı var mı bunları rot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Sanırım Ocak ayının ikinci haftası İ7 7700k piyasaya çıkacakmış. İ7 6600k ile pek farkları yok ama almışken yenisini mi alsak ne fiyatları net değil herhalde amd'nin zenleri ile belki fiyatta kırılır. İ7 7700k'yı da zamanı gelince satmayı düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 benimki daha elime geçemedi arkadaşınki yandı garantiye yolluyoruz. bu nasıl baht.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 aralık ayında sefer yokmuş belki ocak belki şubat diyorlar. kara cifors gecikir, belki hiç gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 kart trye geldi de.. bana gelemedi taunt fail goldçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 eski bios ile mi yandı yeni bios ile mi? pad talep ettim de gelene kadar dikkatli olayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 yenisi ile yanmış. oyun oynarken küt diye gitmiş. ısınmadan mı yoksa başka birşey mi bilmiyoruz ztn kartı açıp bakmadı ne olur ne olmaz. yanık kokusu var, takınca pc açılmıyor diye ticket açtırıp rma istettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 geçmiş olsun. umarım kart kökenli bir şey değildir. psu da neden olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 korkuyorum kart yanarsa kendimi yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 df said: geçmiş olsun. umarım kart kökenli bir şey değildir. psu da neden olmuş olabilir. https://i.ytimg.com/vi/iktZ36TH_qc/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 gif threadden gold gifleri mi getirelim illa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Arkadaşlar yukarıda da yazıldığı gibi aralık ayı programımda Amerika görünmüyor maalesef. Ocak ayı için geri kalan siparişleri getireceğim. Ben bekleyemem diyenler iban atabilir, iade alabilir ;) Zaten 4 kişi kaldı 18 kişiden. O yüzden çok problem olacağını sanmıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar