Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz-kum tatili önerisi(Avrupa)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Aslında mykonos veya santorini istiyorduk ama Ağustos başında gideceğimizden yer kalmamış mantıklı fiyatlarda, hem otel hem de uçak anlamında.

Sevgiliyle gidilecek, yani sap tatili değil. Ama yine de böyle beach barları olsun, beach clubları olsun. gece hayatı olsun. Baymayalım yani.

Bu çerçevede Rodos nasıl sizce? Ben daha önce gitmiştim ama aile ile. Öyle gece mece pek birşey bilmiyorum ondan. Hani sadece gece de değil, gündüz de plajda kuruyup kalmayalım sfds.

Yunan adalarından başka yer önerir misiniz sıkılmayacağımız?

Ya da avrupada benzeri başka yerler? Ibiza'yı da eleyelim.
Mesaj tarihi:
Ama ortamlarda "yhaa santorinidetiz cnmm .s.s" demek de ayri keyif simdi.

Ibnenin pustun döl aromasi arasindan evli tatili nasil olur bilemen.
Mesaj tarihi:
barbu said:

Direk bolge adi yazabilir misiniz? Sifir bilgim o taraf hakkinda.

https://www.google.se/search?q=where+to+go+in+croatia&oq=where+to+go+in+croatia&aqs=chrome..69i57j0l5.4543j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Mesaj tarihi:

Merhaba,

Önerilerim;

Sakız Adası çok sakin olabilir sizin eğlence isteğinize göre ama Glari Plajı'nda bir tane bar var ve müzik oluyor, 2 hafta önce 1.500 kişinin olduğu parti yapmışlar gece. Ağustos'tan sonra tekrar yapmaya başlayacaklarmış zira 65.000 Euro ödeme istemiş belediye (aynı Türkiye mantığı, aç kalan işletmeler polisi üzerlerine salmış.) Daha yen döndüm Sakız'dan o nedenle bilgiler taze. Araba kiralarsanız çok güzel butik plajları da var.

Glari Plajı;

Onun dışında Chios merkez de hareketli oluyor, gece için araştırabilirsiniz. Türklerden uzak olmak istiyorsanız iyi bir tercih olmayabilir tabi ki.

Bunun dışında,

Hvar Adası
Ibıza
Saint Tropez ya da Güney Fransa genel olarak incelenebilir (daha pahalı, nisbeten sosyetik)
Belgrad (deniz çok önemli değil derseniz) çok ucuz, hareketli gece hayatı.

Mesaj tarihi:
Sicilya değil ya.çok leş sicilyanın plajları.bide afrikalı mülteci falan çıkar denizden siz yüzerken.

italya için sardinia ve capri pahalı ama güzel.bide mykonosun italyan versiyonu puglia ve salento var.ikiside güzel.fiyatlarıda uygun.ama çok kalabalık oluyor pugliadaki plajlar.
Mesaj tarihi:
italya sinek terra

denizi yine de bir akdeniz değil

walla çomar deyin itfaiye hortumu deyin
deniz kum için türkiye de kasmak daha mantıklı
bir tane balık esnaf lokantası olsun
1 hafta takıl
sonra avrupayı gezersin artan parayla
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...