barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Yok abi. Basim bagli benim. Kizlar kapar simdi filan olmaz😎
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Başı bağlı adamsın ve tek başına tatile çıkacan. BU FIRSAT KAÇAR MI LAN
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 bekar değilsen tek başına tatilde sözkonusu değil 1 hafta freepass vermiyorsa hatun. giriti dene, bulgar sahilini dene. yeme içme gırla.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 hortlatayım malum kötü günlerden sonra bol bol yol (aslında uçak biletleri arşa çıkınca mecbur kaldık :d)+ deniz kum güneş bir tatile çıkalım diye düşündük. Istanbul'dan çıkış yunanistan giriş oradan 1000km yol Igoumenitsa oradan da corfu'ya geçiş (3-4 gün) sonrasında da Igoumenitsa'dan İtalya Bari'ye geçiş (10 saatmiş feribot). Popüler rotalardan biriymiş deneyen var mı? 11-12 gün diye planladık kısa mı kalır bilemedim
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 bari guzel. (bu arada yunanistan'dan araba ile devam etmek de sefil bir sekilde guzel olabilir. cok guzel duraklar var yol ustunde. mesela yunanistan'dan hemen cikinca, arnavutlukta berat'a gidip titreyebilir, kendine gelebilirsin. arnavutluk cikisinda karadag'da ambul'a gidip ambulunabilir mi arastirabilirsin (koyun adi ambula cidden) bar'da bara gidebilir ve barception yapabilirsin. knights of the old republic'ten hic bahsetmiyorum dahi... 1
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 ambul'a gidip ambulunabilir diyorsan heybem ve çıkınım hazır!!1
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 seneler once, kazakistan'da calisirken hep boyle salak yerlere gidip mapman gibi sacma ama full troll cografyanin azizligi diye falan diye video paylasma dusuncem vardi. "ambul'a geldik, bakalim ambulunabilir mi?" "Tashk'tan am'a 14 saatlik iran gezisi. otobus gec bosaldi" "sikhlere geldik!" "sikhler yetmedi, ne vardi da siktykvar'a geldik?" "Meshur Ярак'ta ne yenilir? Ярак'ta bir kadeh yarra yering " "yumusak cografya dersi, memeler strasse'den kamerun Mémé'ye" "sirin estonya icinde simsicak koyler. pussi'den kuku'ya ilik bir gezi" "goth beklerken goth hasan ile karsilastik. goth koy demek pakice ne bileyim daha vardi.. yalama var azeristan'da, makat var kazakistan'da domala var pakistanda var bisiler.
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 (düzenlendi) bLackcha0s, 7/6/2026 10:28 AM tarihinde dedi ki: hortlatayım malum kötü günlerden sonra bol bol yol (aslında uçak biletleri arşa çıkınca mecbur kaldık :d)+ deniz kum güneş bir tatile çıkalım diye düşündük. Istanbul'dan çıkış yunanistan giriş oradan 1000km yol Igoumenitsa oradan da corfu'ya geçiş (3-4 gün) sonrasında da Igoumenitsa'dan İtalya Bari'ye geçiş (10 saatmiş feribot). Popüler rotalardan biriymiş deneyen var mı? 11-12 gün diye planladık kısa mı kalır bilemedim SINIRDAN mı çıkıcaksınız gerçekten??? bir araştır ne kadar sıra varmış çıkış/giriş --- izmir'den gemi ile çıkın veya oralardan - direkt yunanistan/italya'ya feribot var.... (ben bunu araştırmıştım da hatırlayamadım en doğrusu: feribot : izmir/antalya/? --> yunanistan --> italya) Temmuz 8, 2026 Goering tarafından düzenlendi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 hafta sonu çok sıra var evet o yüzden cuma öğleden sonra çıkış planlıyorum yine müthiş sıra olursa edirne'de ailenin bir kısmı orada biraz dinlenir pazarkule'den kaçarım feribotu araştırdım da pek de yok aslında sakız'dan var sanırım sadece saat ve günleri de sıkıntılı
Öne çıkan mesajlar