Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nargile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nargile sever arkadaşlar, son zamanlarda gittiğiniz, önerebileceğeniz mekan var mı?rahat oturulacak bir yer, mesela çukurambar marko paşa gibi.buraya giden varsa nargilesi nasıl, tavsiye eder misiniz?

benim tavsiye edebileceğim beşevler'de sır cafe var, ortamı biraz ağır ama nargilesi güzel.tunalı'da tint de güzeldi.balgat'taki osmanlı da iyi ama sürekli çay dayıyor garsonlar.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

ünideyken hep cafe kafaya giderdik.
kebap 49'un yanı. pilavcı bekirin durduğu köşe.
hey gidi günler.

közü kaldırımın üstünde yapıyorlar diye bağıra bağıra küfür ediyorum ben ne zaman ordan geçsem
Mesaj tarihi:
Nargile göreceli bir kavram bazıları nakla kapuçino dışında bişi içmez bazıları benim gibi al fakeer sever. Osmanlıya çok gittim ama artık gitmiyorum nargilesi çok kötü artık. Nezihi yıllardır duyarım ama gitmedim hiç. Çukuambarda Shisha fena değil. Uğur mumcu caddesinde Bıyık diye bi yer var nargilesi iyi ama ne yazıkki servis kalitesi kötü ve kahve mekan. Tintin ise nargilesi baya başarısız bence.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ankara'da nargile ariyorsaniz ilk gidilmesi gereken yer Nezih kesinlikle, guvenin sozume =) Balgat'ta, Sayistay'in orada. Sorun gosterirler.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Balgat, Nezih. Ankara'nin en iyisi bence.

Ankara'ya her gidişimde giderim. 10 yıldır düzenli nargile içen ve hakkıyla yapan biri olarak söylüyorum Nezih iyidir ama mekan kıraathane :)
  • Yeni Oluştur...