Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 böyle aratınca çıkmıyor gügılda. nasıl aratsam bilmiyorum makarna pişirdikten sonra tencerenin dibi gökkuşağı oluyor. nasıl temizleniyor çözemedim, ara sıra bişey yapıyorum temizleniyo makarna heralde baya dandik. ya da sıradan bi olay bu. bulaşık deterjanından değildir diye düşünüyorum diğer şeylerde yok. tencere sırf varmıdır sırrını bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ne diyorsun sen? Hiçbişey anlamadım. Tencerende gökkuşağı oluyor onunla savaşacak mısın nooluyo la orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 gökkuşağı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 don kişot yeldeğirmeni ile savaşır, killer da gökkuşağı ile savaşıyor. aynı kafalar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Gökkuşağı elfinin altın çanağı geçmiş eline kardeş, makarna mı pişiriyosun içinde :( http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/87412849/6/stock-illustration-87412849-rainbow-and-pot-of-gold.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Tencereyi atiyorum direk ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Beyaz sirke koy makinenin parlatıcı gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bayramda haplanıyor musunuz nedir lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Anladim ben ne dedigini de, Paslanmaz siliciler var, onlarla ovalayacaksin. Boyle sistire yapiyo gibi ama alir yani o hareleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Abi yok beyaz sirke pırıl pırıl ediyo her türlü bulaşığı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yumy said: Gökkuşağı elfinin altın çanağı geçmiş eline kardeş, makarna mı pişiriyosun içinde :( lütfen ırkçılık yapmayalım, elf değil o, leprechaun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Drall said: Abi yok beyaz sirke pırıl pırıl ediyo her türlü bulaşığı cidden Dibi tuttuysa sonrasinda cikan yag lekeleri gibi olan renkleri sirke almiyo sanirim. Omur boyu kaliyo onlar, anca silerek cikar ama bi sirke birakarak da denesin bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Bi parça homofobik söylemde bulun düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sirke dök içine sil bi güzel her yerini, sonra tuz dök süngerle ovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Drall said: Beyaz sirke koy makinenin parlatıcı gözüne beyaz sirkedir olay aynen. zaten kullanım amacı temizlik falan genelde. bi de sebzeyi falan sirkeli suda bekletmek felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 lmlmlmlmlmlmgtfytfytfytfytfytfy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ne zarari var peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bingildak said: bayramda haplanıyor musunuz nedir lan hahah asdnaldnal of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yav said: Ne zarari var peki? hayatın aşırı renkleniyor.. sonra lgbt profil resmi yapmak falan derken eşcinselleşiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 beyler anlatamadığım için googleda bulamadım zaten sda Esh anlamış tabi ara sıra fb'den darladığım için onu biliyo nasıl anlattığımı dfd sirke deneyeyim. ya bir iki kere daha oldu. çıktı bi şekilde. makarna dışında bişey pişirip bakıcam makarnadan mı diye makarnanın suyu yapıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ben biliyorum o gökkuşağını, görmüştüm daha önce ve çok normal bir olay gibi gelmişti hiç googlelara paticiklere falan yazayım neymiş demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yok ya. aldığımda yoktu, ara sıra da düzeliyo. aptal gibi duruyo. üşenmessem bi foto yüklerim böyle gökkuşağı renkleri yuvarlak yuvalak leke gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 çelikte olur sanki öyle bişey ya bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama oluyor yani çelik yüzeylerinde sarımavikırmızı az saydam izler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 anne tenceresi lekesi degil mi o gokkusagi gibi hakaten cikmiyo bence o, 20 senedir duruyo bizim duduklude. (kullanmiyoruz) ama yine de yikaniyor, asla oturulmayan ama hep hazir duran misafir odasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Killer said: böyle aratınca çıkmıyor gügılda. nasıl aratsam bilmiyorum makarna pişirdikten sonra tencerenin dibi gökkuşağı oluyor. nasıl temizleniyor çözemedim, ara sıra bişey yapıyorum temizleniyo makarna heralde baya dandik. ya da sıradan bi olay bu. bulaşık deterjanından değildir diye düşünüyorum diğer şeylerde yok. tencere sırf varmıdır sırrını bilen http://letmegooglethat.com/?q=tencerem+ibne+mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar