Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tencere dibi gökkuşağı nasıl temizlenir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle aratınca çıkmıyor gügılda. nasıl aratsam bilmiyorum

makarna pişirdikten sonra tencerenin dibi gökkuşağı oluyor. nasıl temizleniyor çözemedim, ara sıra bişey yapıyorum temizleniyo

makarna heralde baya dandik. ya da sıradan bi olay bu. bulaşık deterjanından değildir diye düşünüyorum diğer şeylerde yok. tencere sırf

varmıdır sırrını bilen
Mesaj tarihi:
Gökkuşağı elfinin altın çanağı geçmiş eline kardeş, makarna mı pişiriyosun içinde :(

http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/87412849/6/stock-illustration-87412849-rainbow-and-pot-of-gold.jpg

Mesaj tarihi:
yumy said:

Gökkuşağı elfinin altın çanağı geçmiş eline kardeş, makarna mı pişiriyosun içinde :(

lütfen ırkçılık yapmayalım, elf değil o, leprechaun.
Mesaj tarihi:
Drall said:

Abi yok beyaz sirke pırıl pırıl ediyo her türlü bulaşığı cidden

Dibi tuttuysa sonrasinda cikan yag lekeleri gibi olan renkleri sirke almiyo sanirim.

Omur boyu kaliyo onlar, anca silerek cikar ama bi sirke birakarak da denesin bakalim
Mesaj tarihi:
Drall said:

Beyaz sirke koy makinenin parlatıcı gözüne

beyaz sirkedir olay aynen. zaten kullanım amacı temizlik falan genelde. bi de sebzeyi falan sirkeli suda bekletmek felan.
Mesaj tarihi:
beyler anlatamadığım için googleda bulamadım zaten sda

Esh anlamış tabi ara sıra fb'den darladığım için onu biliyo nasıl anlattığımı dfd

sirke deneyeyim. ya bir iki kere daha oldu. çıktı bi şekilde. makarna dışında bişey pişirip bakıcam makarnadan mı diye

makarnanın suyu yapıyo olabilir
Mesaj tarihi:
ben biliyorum o gökkuşağını, görmüştüm daha önce ve çok normal bir olay gibi gelmişti
hiç googlelara paticiklere falan yazayım neymiş demedim
Mesaj tarihi:
yok ya. aldığımda yoktu, ara sıra da düzeliyo. aptal gibi duruyo. üşenmessem bi foto yüklerim böyle gökkuşağı renkleri yuvarlak yuvalak leke gibi
Mesaj tarihi:
çelikte olur sanki öyle bişey ya
bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama
oluyor yani çelik yüzeylerinde sarımavikırmızı az saydam izler
Mesaj tarihi:
Killer said:

böyle aratınca çıkmıyor gügılda. nasıl aratsam bilmiyorum

makarna pişirdikten sonra tencerenin dibi gökkuşağı oluyor. nasıl temizleniyor çözemedim, ara sıra bişey yapıyorum temizleniyo

makarna heralde baya dandik. ya da sıradan bi olay bu. bulaşık deterjanından değildir diye düşünüyorum diğer şeylerde yok. tencere sırf

varmıdır sırrını bilen

http://letmegooglethat.com/?q=tencerem+ibne+mi
  • Yeni Oluştur...