sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 10 numara bayram tatili ayarladım kendime, full yatış ve gaming. Rust oynuyorum da şöyle indirimden yanına bir tatlı alayım diyorum. Witcher 3 oynamadım, başka bir şey düşünmeme gerek var mI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 W3 bayram bitirttir. 10 numarada deneyim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Dark Souls 3, tüm bayram oynar bitirirsin. Witcher bitmez bayramda, sonra piç olur çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 aga madenci aç ingot lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Ah bekarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 elesso said: Ah bekarlar yaaaa :) witcher çaktım, bakalım bayramda bitmezse de sonra devam ederiz sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 w3 oynamadım, yeni bilgisayarda giricem. o yüzden şunu koyayım bişey denicem. https://www.youtube.com/watch?v=YX_kez_xwJs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 w3 campaign atıorum ben de reign of chaos un kiler bitti frozen throne da çilgin atıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bu arada uyuz oldum. hani bayram seyran benim için çok önemli değil, ama hemen hemen bütün ülke tatilken o "hemen hemen"lik kısımda olduğum için herkese uyuzum zaten. üstüne bi de "ne oynasam ehe mehe <3" diye topik açtığın için en çok sana uyuz oldum. benim yıllık izin yeni bitti yha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Cokomantis said: w3 oynamadım, yeni bilgisayarda giricem. o yüzden şunu koyayım bişey denicem. https://www.youtube.com/watch?v=YX_kez_xwJs teşekkürler :( http://img382.imageshack.us/img382/7678/poster2152067.jpg Ya da ne bileyim heavy build yapıp GEP gun'la sağa sola daldığın bi Deus Ex run da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 cs:go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ben önümdekiyle oynuyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar