deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Yazligi olmayanlar hemen belli olmus. Arkadaslar bir yazligin en buyuk gideri gelen akrabalara yapilacak mangalin ve yaninda icilecek rakinin masrafidir. Mk sanki biz cagiriyoruz, raki yok mu bacanak eki eki diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Uygulama ve beton kalitesi cok kotu duruyor fotograflardan bakinca. Bodrumda kalifiye eleman bulmak mi zor yoksa ucuza mi kactiniz. Samimi soruyorum valla, azicik bile balta niyetim varsa carpilayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 deadwoll said: Doğru diyon valla, akraba sıkıntı. Yazlığım yok ,ama Antalya da yaşıyorum diye, millet beni gece gündüz balkonda bira, rakı, mangal , sonra bütün gün denizde, plajda, filan sanıyor galiba. Yıllık izin alan - ya gelelim senin orada bir tatil yapalım diyor. Diyorum gel, 3+1 daire, biz 3, Siz de gelin 4 , Amcaoğlu da aynı tarihlere almış izin, bende geleyim diyor. Onlarda 5. Tam 12 kişi 2 şer yedekli Konken okey partisi yaparız balkonda, vardiyalı olur, birileri uyurken diğerleri oyuna devam eder. Sonra kötü ben oluyorum , Ben çalışacağım mı, sizinle mi uğraşacağım. Oh be içimi döktüm rahatladım. Valla sülalenin kötü adamı diye biliyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 fotograflardan beton kalitesi tespiti tübitak mansiyon ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 @quo, abi resmen i feel you oldu. ne kadar güzel yazmışsın haha. bizimki yazlık değil ama beykoz da bir köyde evimiz var bahçeli falan. kışın bir allahın kulu gelmez, yaz geldi mi millet "ya işte bi kanlıca' ya gidelim dedik sonra bir de sizi görelim istedik" falan diyor. malım çünkü ben. uğra siktirgit ozaman, mangalı niye yaktırıyorsun, trafiğin açılmasını niye bekliyorsun e pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Oripxnot said: Uygulama ve beton kalitesi cok kotu duruyor fotograflardan bakinca. Bodrumda kalifiye eleman bulmak mi zor yoksa ucuza mi kactiniz. Samimi soruyorum valla, azicik bile balta niyetim varsa carpilayim. Fotoğraflarda beton gözükmüyorki abi. O kısımlar bitti. Şuan mantolama işlemleri devam ediyor işte. Mantolama harcları, mineral sıvalar gözüküyor bazı binalarda tamamlanmadığı için. Zaten ilandaki markalara da dikkat edersen masraftan kaçınmayan bir proje bu. Kaliteli olması yanında lüks sınıf bir iş çıkarmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Masraftan kacinmamak : Grohe Winsa Weber Artema Ezinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 haci onlar luks olarak geciyor... bir de nerede neyi sattigin cok onemli tabii. kalkip da fiat'a connolly leather kaplatmazsin yani. betoncu arkadasa ayri bir guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Xenus said: Oripxnot said: Uygulama ve beton kalitesi cok kotu duruyor fotograflardan bakinca. Bodrumda kalifiye eleman bulmak mi zor yoksa ucuza mi kactiniz. Samimi soruyorum valla, azicik bile balta niyetim varsa carpilayim. Fotoğraflarda beton gözükmüyorki abi. O kısımlar bitti. Şuan mantolama işlemleri devam ediyor işte. Mantolama harcları, mineral sıvalar gözüküyor bazı binalarda tamamlanmadığı için. Zaten ilandaki markalara da dikkat edersen masraftan kaçınmayan bir proje bu. Kaliteli olması yanında lüks sınıf bir iş çıkarmaya çalışıyoruz. Yok yanlis anlama hocam, hakkaten bilmedigimden sordum. Bir fotografta beton iskelet gorunuyordu ve gozume hic saglam gelmedi bir an icin ama tabiki biliyorum boyle bakarak anlasilmaz, bunun donatisi var c30u c40 betonu var var oglu var. Maksat muhabbet olsun, bilmedigim birseyler ogreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj kutun dolu diyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 O kanalizasyon kokan yerde değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Binalar güzel kompakt fakat handikapları nefes alcak bir bahçelerinin olmaması gibi geldi bana.. ama istenen fiyat zaten malın ne olduğunu bildiğini gösteriyor müteahhitin. oralarda bir evim olsun , gidelim biz 15 20 gün çocuklar gelirciler için düşünülmüş. Ama komple yerleşip yaşamak için ne kadar uygundur bilemiyorum.. iyi satışlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 İlanı yeniledik. Son halini görebilirsiniz. Küçük işler kaldı sadece. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-turgutreiste-0.78-faiz-aylik-1282-tl-taksitli-1-plus1ler-335976033/detay Kutumu da boşalttım. İlginen olursa ÖM'den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bodrumda beyaz harici dış boya yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Emlakci lazim mi? Bunlari aninda doldurur istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bi de mutfakta domino ocaklik yer acmayi unutmussunuz lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 resimdeki daire 56m^2 den büyük değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Komodo said: resimdeki daire 56m^2 den büyük değil mi? abi sitede 2+1 ve 1+1 daireler var. resimdeki daire 2+1. ondan büyük gelmiştir, ilanı düzelttim şimdi 2+1 diye. ayrı ayrı iki ilan açıcaz belki, 2+1 ve 1+1 için. görünebilirlik açısından daha iyi olur. Esh said: sadece bir emlakçı ile çalışıyoruz şuan. eskiden de çalıştığımız. başka emlakçıya vermeyi düşünürse babam, iddianı iletirim. :D ocak olarak da set üstü konulur diye o şekilde bıraktık. müşterinin keyfine kalmış hangi tür ocak koymak istediğini artık. güzel mermeri kestirmek istemedi babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Oraya 4 goz ocak koyulmaz abi zaten, ama her dominonun da olcusu farkli, espirisine dedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bişi diyim mi güzel ev he. fiyatı da çok pahalı değilmiş, ben o yazlıkları hep 500+ sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 denize yürüme mesafesinde olmayınca fiyatlar baya düşüyor o taraflarda, yalnız bu evlere bakıyorum ben bizim yazlığı okutabilirsek bi arayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar