sadman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Örnek olarak; Fight Club Shutter Island Mr. Robot Dizi olur, film olur, kısa film bile olur. Neler var bu tarzda? Googleda aratınca şimdi bin tane film çıktı, hangisi iyi/kötü bilmiyorum. Patinin tarzını seviyorum, tavsiye varsa ilk onlardan başlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 MEMENTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Memento mu? )_: Identitiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 DONNIE DARKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 The fisher king saydığın filmlerle alakası yok ama izlenmesi gereken filmlerden birisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 russell crowe bi şizofren matematikçiyi oynuyordu bir de onun adını unuttum bak netten ben çok beğenmemiştim ama izleyebilirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Joseph Fourier! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 haute tension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 aslinda orada gelen kimse yok. kadin kendi kendine evham yapiyor. bizde de "misafir odasina girmeyin" vardi abi. eve gelen giden yok ama aile sizofrene baglamis. her an bir misafir gelbilir gibi hazirlikli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ad3m said: russell crowe bi şizofren matematikçiyi oynuyordu bir de onun adını unuttum bak netten ben çok beğenmemiştim ama izleyebilirsin işte. GLADIATOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 DSfsdf Matematikçi de Aziz Sancar'mış sonuçta fenci matematik görüyorlardı mektepte. Filmin adı Kanayan yaram dfgdfg şaka şaka a beautiful mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Gladiator: Kanayan Yaram filmin adi. ama matematikci Fourier idi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 lars and the real girl izle ya. çerez film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 jacob ladder. bak bu filmi herkes bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Umudumuz Şaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 adresi ver gerceginden gondereyim bolbol izlesirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Off matematikçi değilmiş bende şizofrene bağladım yhaa. Amerikalı ünlü bir BİLLURİYEciymiş adam. Evet filmin adı Gladiator: Yanayan Karam bak bunu herkeZ bilmez genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Film'i sadece oyuncular yönetmen settekiler ben ve allah biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 List of films featuring mental disorders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Editor kos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Yüzüklerin Efendisi 3'lemesi. Gollum diye bir karakter var şizofren cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Beautiful Mind'ı izlemiştim. Identity ve Donnie Darko güzel gibi ama tam aradığım gibi değil sanki ya fazla aksiyon/gerilim var. Mesela Shutter Island'daki gibi adam aslında hasta olduğunu bilmesin. Hani nebilim ben şizofrenim ketrin beni böyle kabullen diye eziklenmesin. Filmin sonunda major plot twistle olay anlaşılsın falan şaşıralım istiyorum. Keza Fight Club da o ayardaydı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 gay niggers from outer space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 sonra kel adam var bi tane..yaptiklari hic normal degil .o da kesin sizodur..zaten gozleri deli deli bakiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ulan böyle topik mi olur. filmlerin yarısına final spoilerı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar