Mithat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Özellikle yemeksepetinde çalışmayan biri için bu mümkün olabilir mi? Atıyorum bilmediğim için örnek saçma olabilir , google chrome eki falan sayesinde yapılabilir mi? Tabii random yaparken kadıkoyde ki adama tekirdağdan çıkmasın ama sana sipariş getirebilen yerlerden böyle bir tuşa basıyosun random o restoran çıkıyor. Olsa çok iyi olurdu ya. İki saat ekrana bakıyorum nerden sipariş versem diye.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 orada işin kebapı da var çin yemeği de. herşeye kabul mu olucan?
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 teknik olarak mümkün pratik olarka gereksiz. random tuşu yapsam sana istemediğin bişi çıksa o tuşa bir daha basıcaksın çünkü.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 iki saat random tuşunu aşındırmayacağın ne malum ?
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 eğer direk sipariş onayına kadar vericekse yap bence. yoksa 1 saat randomlarsın.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bilmiyorum valla , böyle random siparişte verse , süpriz gelse , '30 tl'ye kadar' falan gibi sınır koysan sonra ona göre süpriz sipariş gelse süper eğlenceli olabilir. Kullanırım kesin.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 random mekandan random siparis vericek. karnim acikti ne yiyeyim bilmiyorum diye basacaksin. mcdonaldsdan ayran yollayacak
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 random atınca bonus para vercekse olur
kami Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 randoma tıklamak için 5tl alsınlar, çıkan sayfadan alışveriş yapılırsa da 5 tl indirim versinler. sipariş vermeden bir daha randoma tıklarsa 5tl gg her deneme için. risk budur. hatta 5 tl yerine atıyorum 10 tl indirim verebilirler, hem tüketicinin işine gelir hem de az satan işlerleri iş yapar. para nereden gelecek diyorsan sanırsam işyerleri yemeksepetine ek ücret ödeyerek "random pool" içine dahil olabilirler. muhtemelen işyeri içinde değer uzun vadede. patentleyin fikrimi çalmasınlar plz. (:D
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ulen hem randomlucam hem de para mı vericem
Astronom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Black-ice said: ulen hem randomlucam hem de para mı vericem Genelde beklediğin şey gelmediği için pek fark eden bir şey olmuyor bence.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Para verilmesin tabii o saçma . Sadece fiyat belirtip random tuşuna basıcan , hop kapı çalacak mcdonaldstan tavuklu salata ile ayran gelecek falan. Random tuşu işte.
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 mutsuzluk sebebi direk mcdonaldstan ayran ve salata ne ya git bahçedeki çimleri çiğne daha iyi
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 like da gelsin tam olur hoslandigin kurye fln varsa
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 baya saçma ve pratik kullanımı mümkün değil. ana yemekleri, içecek, tatlı, salata gibi kırılımları kategorize etmen gerek ki kola ile ayran random gelmesin sepete. veya patates kızartması ile salata falan.
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Marty said: random mekandan random siparis vericek. karnim acikti ne yiyeyim bilmiyorum diye basacaksin. mcdonaldsdan ayran yollayacak ahahsdfs sesli güldüm şuna
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mithat said: Bilmiyorum valla , böyle random siparişte verse , süpriz gelse , '30 tl'ye kadar' falan gibi sınır koysan sonra ona göre süpriz sipariş gelse süper eğlenceli olabilir. Kullanırım kesin. kapıya 10tane ayran gelirse? edit:Marty ile aynı kafadaymışız Marty said: random mekandan random siparis vericek. karnim acikti ne yiyeyim bilmiyorum diye basacaksin. mcdonaldsdan ayran yollayacak
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 çok saçma bir istek, belirteyim dedim.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi zor degil ki..onceki siparislerin belli..ya tutar oncekilerin aynisini soyler..ya da onceki siparislerinin disinda menu yollar..
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 son siparişlerini tekrarla butonu var işte yetmiyor mu? zaten kaç farklı sipariş verilir ki, 5 tane versen dönüşümlü, 5'i de orda, bas gelsin, düşünme.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 İzmir'deysen 10 kez randoma bas 5'inde Battalbey'den çiğ köfte gelir
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 koyarsin rulet gibi birsey..para basma yerine de limit belirlersin..atiyorum 40 tl lik menu gibi..kazanma oranlari olur..mesela kirmizi siyaha koyar kazanirsan 1 gofret bedava yollar..kazanamazsan herzamanki siparis gelir..tek rakam oynayip da kazanirsan atiyorum daha yuksek birsey gelir mesela litrelik kola gibi..
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 en coks evinlenlerden random eder. sorun kalmaz. iyi fikirmis, yemek sepetine satmaya gidiyorum.
Öne çıkan mesajlar