Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepetine random tuşu mümkün mü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özellikle yemeksepetinde çalışmayan biri için bu mümkün olabilir mi? Atıyorum bilmediğim için örnek saçma olabilir , google chrome eki falan sayesinde yapılabilir mi? Tabii random yaparken kadıkoyde ki adama tekirdağdan çıkmasın ama sana sipariş getirebilen yerlerden böyle bir tuşa basıyosun random o restoran çıkıyor. Olsa çok iyi olurdu ya. İki saat ekrana bakıyorum nerden sipariş versem diye.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum valla , böyle random siparişte verse , süpriz gelse , '30 tl'ye kadar' falan gibi sınır koysan sonra ona göre süpriz sipariş gelse süper eğlenceli olabilir. Kullanırım kesin.
Mesaj tarihi:
randoma tıklamak için 5tl alsınlar, çıkan sayfadan alışveriş yapılırsa da 5 tl indirim versinler. sipariş vermeden bir daha randoma tıklarsa 5tl gg her deneme için. risk budur.

hatta 5 tl yerine atıyorum 10 tl indirim verebilirler, hem tüketicinin işine gelir hem de az satan işlerleri iş yapar. para nereden gelecek diyorsan sanırsam işyerleri yemeksepetine ek ücret ödeyerek "random pool" içine dahil olabilirler. muhtemelen işyeri içinde değer uzun vadede. patentleyin fikrimi çalmasınlar plz. (:D
Mesaj tarihi:
Para verilmesin tabii o saçma . Sadece fiyat belirtip random tuşuna basıcan , hop kapı çalacak mcdonaldstan tavuklu salata ile ayran gelecek falan. Random tuşu işte.
Mesaj tarihi:
baya saçma ve pratik kullanımı mümkün değil.

ana yemekleri, içecek, tatlı, salata gibi kırılımları kategorize etmen gerek ki kola ile ayran random gelmesin sepete. veya patates kızartması ile salata falan.
Mesaj tarihi:
Marty said:

random mekandan random siparis vericek.
karnim acikti ne yiyeyim bilmiyorum diye basacaksin. mcdonaldsdan ayran yollayacak

ahahsdfs sesli güldüm şuna
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Bilmiyorum valla , böyle random siparişte verse , süpriz gelse , '30 tl'ye kadar' falan gibi sınır koysan sonra ona göre süpriz sipariş gelse süper eğlenceli olabilir. Kullanırım kesin.

kapıya 10tane ayran gelirse?

edit:Marty ile aynı kafadaymışız

Marty said:

random mekandan random siparis vericek.
karnim acikti ne yiyeyim bilmiyorum diye basacaksin. mcdonaldsdan ayran yollayacak
Mesaj tarihi:
koyarsin rulet gibi birsey..para basma yerine de limit belirlersin..atiyorum 40 tl lik menu gibi..kazanma oranlari olur..mesela kirmizi siyaha koyar kazanirsan 1 gofret bedava yollar..kazanamazsan herzamanki siparis gelir..tek rakam oynayip da kazanirsan atiyorum daha yuksek birsey gelir mesela litrelik kola gibi..
  • Yeni Oluştur...