Xaero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://medium.com/turkce/turkcell-verilerimi-zaten-kullan%C4%B1yordu-%C5%9Fimdi-de-en-%C3%A7irkin-%C5%9Fekilde-sat%C4%B1yor-nas%C4%B1l-m%C4%B1-cc8cdf1d74a5#.22d9oitlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 satıyor mu değil, direk satıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ISP'ler girilen web sitelerine kullanıcı datasını veriyor diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 daha bunlar ne ne projeler geliştiriyoruz ISP'ler için arka planda B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 alayı satıyor, yıllardır bilinen bir durum zaten. adamlar ellerindeki datayı kaynak olarak kullanılıyor. direkt olarak son kullanıcıyı etkilemiyorsa çok büyük problem değil. mesela bu izinsiz gelen smsler çok büyük sıkıntı ve operatör hiçbir şey yapmıyor. bunun için yasal kanalları devreye sokmak gerek ama ülkemizde her yozlaşmada olduğu gibi bunlar devlet göz ardı etmesiyle yürüyor. diğer yanda digital marketingde target amaçlı kullanılması beni çok darlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 devlet pedofiliyi bile göz ardı ediyo. turkcell'in data satmasını mı etmeyecek lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Data satmak yasakmis gibi konusuyo da degil ki. Datanin icerigi onemli. Monetization diye bi kavram var ve data gunumuzdeki en buyuk asset. Kasandaki para gibi muamele goruyor. Adamin yaptigi laf salatasi baska bi sey degil. "Ben avukat degilim, cok anlamiyom bu isleri ama kanunu cigniyolar ama ben anlamiyom bak ama gercekten yasal degil bu yaptiklari" Bi de turkcell in sucu degil 2k alan adamlarin sucu demesi beni benden aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Turkcell yıllar önce pazarlama için izinli bir veritabanının kurulumuna başlamıştı. Yeni abone olanlardan mesela bilgilerinin bu tarz faaliyetlerde kullanılması için izin alırlarsa direkt konuşma veya internet hediyesi gibi promosyon yapıyorlardı. Aynen laf salatası yapmış, bahsettiği ücreti 2012'de part-time çalışanlarına vermiyordu, bu arada piyasanın çalışanlarına en iyi ücret ödeyen şirketlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 datanın içeriği bile önemli değil ki. bulduğun her şeyi satabilirsin. bizim mesajlaşmalarımızı bile satıyorlardır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 onu satamaz, o tarz seyler icin savciliktan emir gerekiyor. Mesajlari tutan bi db nin oldugunu dusunmuyorum bide, belki vardir tabide, yani gereksiz masraf eger kanunen sart kosulmuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 kanunen bir database varmis ve sartmis..bu babacim hikayelerinde yaziliyordu..her hizmet saglayicida arti telekomda mi ve 1 tane daha bu database varmis sayisal olarak..ha onlarin hepsini sifirladilar filan demislerdi babacim isinden dolayi ama bilemem tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar