sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 çok iyi ya asldasdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 adamdaki en pahali tost 12 tl lan http://imgur.com/vDoQmvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 bu başlık yüzünden yemek söyledim bu saatte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 kaç yaşında çocuk çalıştırıyo ya o hemen 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 oo tesbihli çavolar da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 antep'e göre bu fiyatlar yukarıda diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=hFpF56HNp6A takip edenler vardır zaten, bayağıdır bırakmıştım ben ama düştü yine önüme youtube'dan. adam istanbul'a kadar uzanmış. youtube'daki vodafone reklamlarında arada görüyordum, kanalı açıp bakıyordum çok aktif değildi ama adamın youtube'a artık ihtiyacı olmayacak kadar büyümüş olduğunu yeni fark ettim. ankara'da da birkaç şubesi varmış galiba, sonunda istanbul'a da açtı. videoya bakınca köpek gibi doldurduğunu mekanı da görüyoruz zaten. adama büyük saygı duyuyorum valla ya, antep'te margarinli tostlardan istanbul karaköy'e şube açmaya kadar büyüdü herif. direkt istanbul'a gelmeyip, önce ankarada olayı denemesi de iyi. akıl vereni bayağı sağlam bunun belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 doğru olanı yapmış. para kazanma imkanını sonuna kadar sıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 sucuglağrımız bişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 daha mehmet usta olduğu zamanlarda videolarını izliyoduk fdsfsd herif harbi voleyi vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 karaköye geçiyorum bu aralar sürekli. ama millet deli gibi sıra olacağı için yiyemem kesin. bir de fiyatları uçuk mu bunların lan bi tosta 25 lira falan mı verecez acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 tost fln hikayesi i$in de, adami asil zengin eden youtube oldu resmen. eh disi tirnagi ile kaziyarak geldi ama yani, 2434324 tane video atmistir heralde su hale gelene kadar, congrats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 tostçu mahmut daha samimi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 herkes tadına baktıktan sonra işler azalmıyor mu acaba 18 milyon insan var kaç kere tost yemeye gider ki nusret için merak ediyorum esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 18m insan gideceğini düşünüyorsan 1 kere gitmesi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 abi insanlar her gün yemek yiyor. neden gitmesinler gene tadı güzelse vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 ulan sosyal medya normalde kahvelere tost yapıcak adam nerelere geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Oce4n said: abi insanlar her gün yemek yiyor. neden gitmesinler gene tadı güzelse vs. hevesini alıyor, sıra bekleme eziyeti bir daha çekilir mi özel günler için gidilebilir ama normal günlerde zor yani, pahalı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Oce4n said: abi insanlar her gün yemek yiyor. neden gitmesinler gene tadı güzelse vs. ben gitmem, trafiği, otoparkı, soğuğu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 nası tadı güzelse yov tost işte, yağlı, dandik peynirli, beyaz un bok gibi ekmek, ısıl işlem görmüş sucuk falan ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 kesin arkasında nusret - doğuş gibi bir yatırım ortaklık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 2x fiyat çekmese karaköydeki mekanın kirasını ödeyemez. normal aslında bi açıdan eski fiyatları böyleymiş adamın: https://pbs.twimg.com/media/Citxfj7WkAAMKrm.jpg istanbulda zaten ucuz bir şey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 yaklasik 3 gunde sindirecegim islem gormus sucuklu bir tosta 20-25 TL bandinda bir ucret odemek ne kadar saglikli bilemedim. tuttugu dukkanin kirası 20-30 bin TL vardir, bence isi biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Llama said: ulan sosyal medya normalde kahvelere tost yapıcak adam nerelere geliyor tam olarak mevzu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Olay bu da, adama helal olsun sonuçta. Yapabiliyorsanız yapın sayın Llama :) Adam senden çok alt bir sosyo kültürel seviyede olmasına rağmen, senden çok daha başarılı. Bununla yüzleşmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar