Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tostçu Erol On Live

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=hFpF56HNp6A

takip edenler vardır zaten, bayağıdır bırakmıştım ben ama düştü yine önüme youtube'dan. adam istanbul'a kadar uzanmış.

youtube'daki vodafone reklamlarında arada görüyordum, kanalı açıp bakıyordum çok aktif değildi ama adamın youtube'a artık ihtiyacı olmayacak kadar büyümüş olduğunu yeni fark ettim.

ankara'da da birkaç şubesi varmış galiba, sonunda istanbul'a da açtı.

videoya bakınca köpek gibi doldurduğunu mekanı da görüyoruz zaten.

adama büyük saygı duyuyorum valla ya, antep'te margarinli tostlardan istanbul karaköy'e şube açmaya kadar büyüdü herif.

direkt istanbul'a gelmeyip, önce ankarada olayı denemesi de iyi. akıl vereni bayağı sağlam bunun belli.
Mesaj tarihi:
karaköye geçiyorum bu aralar sürekli. ama millet deli gibi sıra olacağı için yiyemem kesin. bir de fiyatları uçuk mu bunların lan bi tosta 25 lira falan mı verecez acaba :D
Mesaj tarihi:
tost fln hikayesi i$in de, adami asil zengin eden youtube oldu resmen.

eh disi tirnagi ile kaziyarak geldi ama yani, 2434324 tane video atmistir heralde su hale gelene kadar, congrats.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

abi insanlar her gün yemek yiyor. neden gitmesinler gene tadı güzelse vs.

hevesini alıyor, sıra bekleme eziyeti bir daha çekilir mi

özel günler için gidilebilir ama normal günlerde zor yani, pahalı da
Mesaj tarihi:
2x fiyat çekmese karaköydeki mekanın kirasını ödeyemez. normal aslında bi açıdan
eski fiyatları böyleymiş adamın:
https://pbs.twimg.com/media/Citxfj7WkAAMKrm.jpg

istanbulda zaten ucuz bir şey yok ki.
Mesaj tarihi:
yaklasik 3 gunde sindirecegim islem gormus sucuklu bir tosta 20-25 TL bandinda bir ucret odemek ne kadar saglikli bilemedim. tuttugu dukkanin kirası 20-30 bin TL vardir, bence isi biraz zor.
Mesaj tarihi:
Olay bu da, adama helal olsun sonuçta. Yapabiliyorsanız yapın sayın Llama :) Adam senden çok alt bir sosyo kültürel seviyede olmasına rağmen, senden çok daha başarılı. Bununla yüzleşmek lazım.
  • Yeni Oluştur...