Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 anlatayım ibret olsun pis kafirlere. malum yine kalabalık. ayakta gidiyorum kulağımda kulaklık, omzumda asılı minik bir çanta mevcut. böyle belinin yanında duranlardan. yanımdaki şahsın böyle kıpırdandığını falan görünce çantayı önüme aldım ve arkasından adam "çantanı çek lan" dedi. "önüme aldım ya daha ne yapayım" dedikten sonra da "ne yaparsan yap lan rahatsız ediyosun" kıvamında bişeyler dedi. "bu kadar kalabalık-insan var, benim çantamdan mı rahatsız oldun birader" dedim, işler karıştı. adam diklenmeye başladı, ben dik dik bakıyorum. herif başladı "oruç oruç ağzımı bozdurma lan, ben senin gibileri çok kestim zamanında 13 yıl yattım, in lan aşağı kıtır kıtır doğrayayım seni in lan" falan coştu. ben adama tip tip bakıyorum, bi yandan kafamın içinde bin düşünce "ulan tam kafayı gömmelik şu anda ama herif ruh hastası, yandan çeker bıçağı kalabalıktan da faydalanır bam bam sokar çıkarır kim vurduya gideriz, sakin dur" bilmemne. sonrasında metrobüsteki insanlar da tepki göstermeye başladı bu keserim doğrarım diye hallenince. şöför de durdu falan, adamı indirdik. Olayın akabinde de bi kızla adam arasında bi tartışma çıkmış, o da anladığım kadarıyla kız insanlara "niye susuyorsunuz" diye veryansın ederken adam da "suscaksın tabi ne faydası var bağırmanın çağırmanın" gibi bişeyler demiş, ordan çıkmış mevzu. Yani sabahın 9.30'unda 1 tane akıl yoksunu ruh hastası yüzünden bütün metrobüs ve benim bugünlük ruh halim altüst vaziyette. Gün içinde kafamdan da atamadım, çünkü içimdeki öfkeyi adamın üstüne boşaltamamış olmanın verdiği huzursuzluk var hala. Çanta falan da bu işin bahanesi. "Senin gibileri çok kestim" cümlesindeki senin gibiler'den belli zaten niyet. Velhasıl kelam diyeceğim o ki, şansa bala yaşıyoruz, her an ruh hastası birine denk gelip boktan saçma sapan bi sebep yüzünden abuk subuk bi şekilde ölebiliriz. Bizim canımız değerli, o yüzden öfkemizi içimizde patlatıyoruz ama o adamlar bomboş. Hayatında değerli olabilecek tek şeyi zamanı, onu da asarım keserimle harcayan boş hayvan toplulukları. O yüzden sağları solları da belli olmaz. Çomar sürüsüyle yaşamaya devam gogo yeni türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 tldr: turkiyede yasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 geçmiş olsun .çok var böyle adam istanbul her gün daha boktan bir şehir haline geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 metrobus bu hale geldi mi ya? hangi guzergah? ise giderken karsilasmayayim ayni herifle sgafs. gecmis olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben hep punisherın kurukafalı tişörtünü giyiyorum böylelerini korkutmak için geçen bi dayak yedim aklın durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Geçmiş olsun. Ben ibret kısmını anlamadım yalnız. Kimin ders alması gerekiyordu bu olaydan bir de ders ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ne yapın edin toplu taşımadan uzak durun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ibret kısmı ironi ya. o beni kesecek olan adam sayesinde ben ibret almış bulundum falan dine döndüm mesela şimdi 32 rekat namaz kılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Şu zamanda herkesin üzerinde silah, çakı, bıçak, döner bıçağı balta gibi aletler zaten mevcut.İnsanlar en ufak bi olayda hemen silah çekeyim bıçak çekeyim derdinde.Hiçbir şey insan hayatı kadar öenmli değil.Ha işin içine aileni katar o ayrı tepkini gösteririsi o zaman. Razaman ayında insanlar ekstra sabırsız, sinirli oluyorlar sabredip hayatını, aileni düşünüp oradan usulca uzaklaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 csye gel de sinirini çıkar söz boostlicam cachede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 csb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Geçmiş olsun, hiç bulaşmamak lazım. Sokakta arıza tipler kaynıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 keske comarlari temizlemek icin de sokak sokak temizleme harekati yapsalar. daha faydali olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ramazanda disari cikmamak lazim. her bku yiyip "orucluyum bahh" diye buna siginiyolla bi de. pü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ne güzel lan bi sürü şahidin yanında ölüm tehdidi savurmanın tek yaptırımı metrobüsten indirilmek topkek Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Dur sana daha beterini anlatayım da benimki de bir şey miymiş, boşuna o kadar öfkelenmişim deyip sakinleş biraz. Ben metrobüste birinin başkabirinin ağzına silah dayadığını gördüm. Yeterince hype gelirse anlatırım olayı. hypeı doğru kullandım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bizim ülkenin genleri neden bu kadar kötü ya... 1- son savaşlarda nitelikli atalarımızın çoğunu kaybetmişiz 2- görücü usulü evlilik... neslini düzeltmeye yönelik seçicilik değilde rastgele seçicilik 3- akraba evliliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sensin diyip geçmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 yanınızda birşeyler bulundurun siz de bıçak çekti mi saplayın gitsin :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Çok sinirmiş beee. Boşver deyip geçemezsin ki bunları. Benim gibi derken neyi kast ettin anlat dinleyelim falan da diyemezsin bu ibişe. Karakola gitsen dilekçeni almazlar yaralama yok darp yok v.b. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben de orucum lan diyip gömseydin kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi senin nickin gozukmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bunu diyen 5500.kişisin dassaa.Di ilgilenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 oha, cok kesin sayi verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Abi trafikte sabah işe gidiyorum saat daha 7.30 falan, önümde iki araç biribirne çok yaklaştı, adamlar sinirlendi falan. Herif direk "zaten oruçlutum blbabla" diye bagırarak indi aracından. Ulan saat daha sabahın 7si , sabah 7de açlık vuruyosa kafana akşama kadar nası tutuyosun . Degişik kafalar, açlıktan falan degil, oruc tutuyorum diklenme hakkım var diye göçrüyolar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar