Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=6qTArKX-DLg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 trailer cok tatli. guncel gameplay gormeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 marmaris'te görev vardı ahah. firaxis'ten iyi olur umarım combat, küresel kısım daha iyi görünüyor zaten. yaratıkların mutasyona uğraması fikri bu türde bir oyundaki en yenilikçi fikir olabilir son on yıldaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 bi backer gaemplay de ben koyayım. kanal da iyi baya. https://www.youtube.com/watch?v=zHd1G8ENmTM edit: iyi görünüyor ya baya, 30 dolara back'lesem mi diye düşünmedim değil. steam'de kaç kuruş olur acaba. ama sanki biraz fazla mı kahverengi? ui yeşil olsa fo3 direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 kahverengi olayina katiliyorum biraz deniz hava toprak binalar hersey ama story kaynakli o: The seas transform in something totally alien. Then the mutagens began to invade the land via an airborne microbial mist. https://phoenixpoint.info/archive/2018/10/17/the-cloud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 3 ay daha ertelemisler, eylul olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 şuraya kokumu bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 1 sene epic games store exclusive lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 exclusivity uzerinden donen rekabetin oyuncuya bir faydasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 bu exclusive geyiği daha şimdiden baymaya başladı, epic store un zaten bize hiç faydası yok adamlar exodus u exclusive yapmadan evvel steamde pre-release 89 dan önce 209 a sonra 309 a çıktı. Bildiğin aral kazığı uyguluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 asil ben yakinda duyurulacak olan borderlands 3 e exclusive bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) kendileri kaybeder, epic client maalesef kötü. gözden ırak, gönülden de ırak. alma ihtimalim azaldı. şimdi baktım 139₺. büyük indirime girene kadar düşünmem herhalde. Alıntı Pheonix Point, from the creator of the original X-Com games, was successfully Kickstarted based on the promise of either a Steam or GOG key. They have just announced a first year exclusivity to the Epic Games Store and backers are now forced to get it there or request a refund. direkt refund sebebi hakikaten. hindistan'ın tezekli sokaklarının bulandıramadığı midemi şu bulandırdı. Mart 13, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) xenos ile yatan tentacle'lu kalkar, iste bunlar hep advent, parayi bulduklarina gore bizim vermemize gerek kalmamis iste dsd Mart 13, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) bir saattir okuyorum da oyunun resmi forumu ve reddit'i şu anda duyuru videosu downvotelarla yokedilmiş, top comment'ler kırıp geçiriyor zaten: " 'thanks for the interest-free loan, suckers!' " "how much is 88% of 0?" julian gollop'un nihayet hakettiği şana kavuşacağı oyun olacakken şirketin ve kendinin itibarını iki paralık etti. çok yazık oldu. reddit AMA'da yokettiler adamı, yazık derken bunu görünce: Alıntı JulianGollop LEAD DESIGNER8 points · 1 hour ago No, we just approached them about putting the game on their store. valla kendi eden kendi bulur, bile bile lades. Mart 13, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Alıntı Phoenix Point will be DRM free, and will run without the Epic launcher being present. kotu tabii ama daha kotu de olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Abi PC'de exclusivite resmen küfür ya. Exclusiv olayına girmemek için zaten PC kullanıyoruz. Refunddan akılları şaşması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 EPIC kendi oyunu için kendi launcher'ını şart koşar, bu normal. Origin, uPlay gibi ama böyle çıkma aşamasına geldiğinde exclusive tanımı koydurması falan baya kıroluk. NAH alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) How much does Epic pay for one-year exclusivity on the Epic Store? At least $2 million according to Phoenix Point community manager Alıntı Raised $766 thousand on Fig Sold direct preorders for $1.2 million as of 08/2018 All in all they earned at least something between $2 and $2.5 million. epic hayranıyken epic'ten tiksindirttiler. Mart 14, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Alıntı Question: Backers who backed the game from China can't even install the Epic Launcher, since Epic Games actively blocks the Launcher there. Why do they have to wait 1 year now because you decided that? How could I, as a backer, even play the game in China? I could easily do it via GOG or Steam. Answer:We're looking into our options for China right now, and hope to have something to share on that topic soon. 2 sdflşsdkfşlsdfk yazık la Alıntı "We sent an email to all our 47,000 backers on Tuesday informing them about the Epic deal," he said. "The following day we had 1300 requests for refunds. The day after it increased to 1600. We don't anticipate that more than five to six per cent of our backers will actually request refunds in the long run." 1 İnternetteki tepki boyutuyla şu rakamlar örtüşmüyor ama tabi her zaman isabetli olmuyor kalabalıkların algısı. Steamin parmak kıpırdatmasına gerek kalmadan pc gaming savaşını kazandı diyeceğim de, işte yine kalabalığa geliyoruz kaç kişi boykot edecek epic i? Şu saatten sonra jazz jack rabbit bile yüklemem ben ama kaç kişi yapacak bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 adamlarin aldigi parada komik yani 2 milyonsa, hani cikmis olsa sirf ilk hafta satislari onu katiyla cikarirdi standart 40$ kutu olsa 50k-100k adam rahat gideri vardi, pre-order etmeyip bekleyen tonla insan var(dı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Oyunu bekleyen adam büyük ihtimalle Epic'den de alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 2 milyon rakamı minimum diye hesaplamışlar kazançları toplanıp "gene de zara etmeyiz" lafı hesaba katılınca. epic satmasa da satılmış gibi ödeme yapıyormuş belli kopya sayısı kadar. valla ben bekliyordum ama o kadar iğrendim ki şu olaydan, soğudum. epic exclusivity geçince alırım alacaksam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 o degilde epic hesabiniz yoksa bile forgot password ile test edin e-mailinizi, onaylama olmadan hesap acilabildigi icin coktan adiniza hesap acmis olabilirler asyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 ben two step verificationı devreye sokana kadar hergün hesaba sızmaya çalıştılar emaili geliyordu, böyle rezalet görmedim. fortnite oynamadan fortnite hackerları çalmaya çalışıyordu hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar