feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Pordakal ve dasaaa. Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sanssizsansli said: Harbi mini etek gitmeseymiş, o saatte orda ne işi varmış tiersin bıngıldak açıklasana aydınlanalım. Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Aluriel yazdim senide blackliste. Bu mu lan pati kardesligi. hemen sattiniz. Ayrica öpüstük baristik biz. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverfeverray said: hoşgeldin. gelişin iyi oldu, 3-5 gereksiz ayıklanacak sayende. Alıntıla
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ve göçtü selegion oglu selee http://i.makeagif.com/media/4-28-2015/88guI6.gif Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele said: Aluriel yazdim senide blackliste. Bu mu lan pati kardesligi. hemen sattiniz. Ayrica öpüstük baristik biz. de ayrı yavrum Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 gerçekten hayatında ilk defa kız görmüş gibi davranan insanlar var :/ Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 AYYY MACBOOK'UM ISINDI, BUZLU CHAI TEA LATTEM BİLE SOĞUTMUYOR. BU ARADA KAFKANIN KİTABI YERE DÜŞTÜ, ONU ALAYIM DERKEN MARLBORO LAYTIMIN DALLARI DÖKÜLMÜŞ CEBİMDEN. ALMAYA TENENZZÜL DAHİ EDMİYORUM. Esmiyor. Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben de hiç görmedim mesela o yüzden ne yazcam bilemedim Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 En büyük tacizciler de hep izmirden ya. Ben rıdvan seele falan. Bak kaslı da geldi. Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele said: sikayet etcem seni. ulan ben seni savunuyorum 2 sayfa öncesinde sen şikayet etcem diyorsun Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele said: Aluriel yazdim senide blackliste. Bu mu lan pati kardesligi. hemen sattiniz. Ayrica öpüstük baristik biz. biz burda seni savunalım sen git el altından barış şey et. oldu mu şimdi, banlan bence o zaman Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Jaegerjaquez said: ben de hiç görmedim mesela o yüzden ne yazcam bilemedim ben gecen gun uzaktan bir gordum.. "gel sana bisi vercem" dedim. istemiyorum dedi. Neyse hiç beklemiyordum zaten böyle bir tepkiyi. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bingildak said: sanssizsansli said: Harbi mini etek gitmeseymiş, o saatte orda ne işi varmış tiersin bıngıldak açıklasana aydınlanalım. Ne açıklıcam ya okuduğunu anla işte Zeki taklidi yapma Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 şimdi benim, "hangi ağda daha iyidir" başlığını asistleyebileceğim başka bir kız yok mu bu forumda? Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Flassh said: Seele said: Aluriel yazdim senide blackliste. Bu mu lan pati kardesligi. hemen sattiniz. Ayrica öpüstük baristik biz. biz burda seni savunalım sen git el altından barış şey et. oldu mu şimdi, banlan bence o zaman yok ya resimden biri tanidik cikti hos olmadi tabi üstüne yorum yapmak. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverfeverray said: şimdi benim, "hangi ağda daha iyidir" başlığını asistleyebileceğim başka bir kız yok mu bu forumda? 21. yüzyıldayız pls go go lazer epilasyon Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sanssizsansli said: bingildak said: sanssizsansli said: Harbi mini etek gitmeseymiş, o saatte orda ne işi varmış tiersin bıngıldak açıklasana aydınlanalım. Ne açıklıcam ya okuduğunu anla işte Zeki taklidi yapma okuduğumda nitelikli hiçbir şey yazmıyor. anlamadığım için sordum işte. zeki taklidi yapma derken? yaran mı var gülüm, göster kremi denkleştirelim. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi ben medici familyası üzerine okuyorum. Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 stalkerlığın gururunu ayaklar altına altın selee, AYIP Alıntıla
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 git lazer yaptır ne ağdası yıl olmuş 2016 feverfeverray said: şimdi benim, "hangi ağda daha iyidir" başlığını asistleyebileceğim başka bir kız yok mu bu forumda? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.