RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 yatmadan önce bir rahatlaman lazım senin, yapıyor musun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 senin konunu okuduktan sonra bende uyamadım. belanı vermesin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yeterince nöroloji denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Flam said: uyku uzmanı değilim ama(böyle bir uzmanlık illa ki vardır, sleepmaster fln...) uyumak için dinlendirici müzikler filan oluyor onlardan dene uyurken, uyuyunca da kapanmamasını sağla hatta bütün uykun boyunca inceden çalsın, işe yaramasa bile birşey kaybetmezsin kulağının pası silinmiş olur. bi de vakit bulunca doktora git. ya normalde kafami yastiga koydugum zaman 2 dk icinde uyuyan biriyim. muzik dinleme olayini bazen keyfi yapiyorum. daha ilk sarkinin sonunu duyamadan uykuya daliyorum genelde. relax, gamsiz bi insanim herhangi dert edilecek, stres yapilacak bi durumum da yok. ama 3 gundur bi acaibim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yau doktora git işte, kafa zonklamasıyla derdin tasanın ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ilhan irem dinle Uyursun, uyanamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 lunatari said: 3-4 gündür standart gece 3.5-4 arasi yatip 5.30da kalkip ise gidiyorum ve hic uykum gelmiyor. basimi yastiga koyup gozlerimi kapadigimda kafamın sol tarafi zonklamaya başlıyor. bunun nedeni nedir? Kardeş ben seni anladım. Daha önce aynısı başına gelen biri vardır diye konu açıp sordun demi. Şu an iştesin doktora uzak biyerdesin veya yarın öbür gün gidebileceksin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 uzay istasyonlarından bir sure uzak duruyorsun bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 belgesel izle. ciddiyim. her akşam istisnasız kaplan belgeseli yazıyorum sana doz doz. uyuyamazsan zaten git intihar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 'git intihar et' Kalitesizlikte çığır açılmış yine. Melatonin al geç bakma abuk subuk tiplere sen burdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mal said: lunatari said: 3-4 gündür standart gece 3.5-4 arasi yatip 5.30da kalkip ise gidiyorum ve hic uykum gelmiyor. basimi yastiga koyup gozlerimi kapadigimda kafamın sol tarafi zonklamaya başlıyor. bunun nedeni nedir? Kardeş ben seni anladım. Daha önce aynısı başına gelen biri vardır diye konu açıp sordun demi. Şu an iştesin doktora uzak biyerdesin veya yarın öbür gün gidebileceksin heralde. o benim yalniz :/ 18gun falan sonra ancak gidebilirim/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Sen doktor değil miydin olm? ::Değildin, dasaa dana karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 7-8 den sonra bir şey yeme. Odayı serin tut, çarşaflar temiz olsun. %50 sini hallettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 neutrino said: Sen doktor değil miydin olm? ::Değildin, dasaa dana karışmış terzi kendi sokugunu dikemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Esh said: Ilhan irem dinle Uyursun, uyanamazsin https://www.youtube.com/watch?v=U8eyq6HveZE Dinlenmez mi ya. %100 uyuma garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 cıgara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 edit: Yanlış topak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 yatmadan 1 saat falan once ekran, tv , telefon herturlu ekrana bakmayi birakin spor yapin mumkun oldugunca karanlik odada uyuyun gec saatte yemek yemeyin bunlar denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 karamürselidelihamdi said: Yatmadan önce osbir diyecektim Denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Sonra isini bitirdi gotunu dondu uyudu derler. Uyumak icin asilmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Sari kantaron çayi + alora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar