benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 windows fotoğraf görüntüleyici ile açamıyorum fotoğrafları. http://i.hizliresim.com/aEd7EO.png böyle bir hata veriyor, bugün olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bugün başladıysa birkaç gün önceye geri yükleme yapmayı bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Off viruse bak ... Virus olma ihtimali yuksek ha n Birlikte calistir dermisin ayniseyimi diyecek bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 paint te filan açılıyor.kaspersky var pc'de birşey girmemiştir herhalde. windows'un fotoğraf görüntüleyicisi çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 işyerindeki kadının pc ye nasıl bir virüs girdiyse masaüstünde bulunan ofis dosyalarını silmiş kısayolları da silmiş sadece klasörler kalmış.anlamadım mantığını resmen nedeni neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 windows mağaza da açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 o zaman bi full scan başlat madem kaspersky var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Win10 mu ? UAC yi devre disi birakinca yapiyor onu... Yada userdan users grubunu silmissinizdir ekle tekrar duzelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 win 10, uac açık.users grubunu nasıl ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 başka hesap ile açabiliyorum resimleri filan, kendi hesabımda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Administrator ile giriosan onda olmuyor zaten. Bilgisayarima sag tiklayip manage diyorsun yonet . Ordan user ibulup users grubunu ekliosun o kullaniciya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 sistem geri yükleme ile çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 irfanview kur default gelen aşırı dandik değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 irfanview var mı hala ya hehe. ACDsee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 honeyview dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 çözmüşsün ama yine de bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 goldbären said: irfanview var mı hala ya hehe. ACDsee? oha nostalji yaşadım resmen acdsee deyince. unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ben hala irfan kullaniyorum ki. millet ne kullaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bende irfandan vazgeçemedim bi türlü, format sonrası ilk kurduğum program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Irfan hala en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 64bit i de var artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 oh..irfan...kalp kalp kalp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Ama irfan kurunca win10da iki defa default app degisti sonra baktim opsiyonlarda yaziyo zaten artik windoze kontrol paneldenden degistiriyoruz default app leri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Bsplayerda da aynisi olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 xnviewmp kullanıyorum image viewer olarak ben. gif, swf falan da açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar