Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Bolumler uzun olsa da, guzel. 7. Bolum 100dk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 8-9 daha uzun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 çok uzun bölümler demeye gelmiştim ben de 4'e anca egldim 2 gündür. final 2 buçuk saat olacakmış bu arada aeuhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 12 bolum yapip 45 er dk niye yapmadilar acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 En sıkıldığım sezon buydu sanırım. iki günde 4 bölüm anca izleyebildim. Diğerlerini bir gecede bitirmiştim. Keşke Hopper'i geçen sezon öldürselermiş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Ben çok beğendim bu sezonu. 2'yi pek hatırlamıyorum bile, 3 fazla aksiyona falan dönmüştü, bunda gerilim ve havayı tekrar yakalamışlar, bu sefer de 80'ler lise filmlerine göndermeler atmışlar, D&D teması güçlenmiş, taş gibi olmuş. "Olayları yaşayanlar küçük çocuklar olduğu için kimse inanmıyor" atmosferi de güzeldi ama veletler büyüdükçe (eşşek gibi boy atmış hepsi) tabii o öyle kalamayacaktı. Bölümleri uzatmışlar, şikayetim yok pek. 5'i anca bitirdim, kalanlar bitmesin diye üzüle üzüle izliyorum. Beklentimin çok üstünde çıktı bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 bende daha bitirmedim ama bir onceki sezondan iyi olmus bence simdilik gordugum, cok teen drama vs olmadan ilerliyor guzel, tek siritan sey "cocuklarin" at gibi buyumus olmasi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 İlk sezondaki atmosfer geri gelmiş, çok daha iyi olmuş. Son sezondaki ergen aşk mevzuları da gidince, tam kendi özüne dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 (düzenlendi) 3 bölüm sardı. 2 ve 3. sezon baymıştı ama bunun atmosfer güzel evet bakalım sonrası nasıl. kötü karakterin tarzı da hoşuma gitti, konuyu hawkins sıkıntılı yere çekmişler. Mayıs 30, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 3 bölüm izledim önceki sezona göre çok daha iyi olmuş bence sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 bugün 7. bölümü bitirdim hevesle devamını bekliyorum, çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Spoiler hackleme sahnesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Şu da var: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 dfgsdf bunu görmemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 weyland yutani :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 bölümler uzun uzundu ama şikayetçi değilim eğlenceli gayet. 7 bölüm sezon gibi olmuş zaten. devamı ne zaman çıkacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 1 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 0h bitti simdi 8-9 cikana kadar artik, guzeldi kalan bolumler de. Spoiler hikayeyi ilerletmeleri iyi olmus geri donusler ile, her sezon x boyutundan gelen random amacsiz canavarlar olmasi kotu olurdu, parcalar yerine oturdu baya simdi, zaten 5. sezonda bitecek dizi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Son bölüme geldim ben de, başlamaya kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Dizinin en iyi sezonu bu oldu bence. Özellikle Dear Billy bölümü son yılların en güzel TV bölümü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 (düzenlendi) Gerçekten çok tatlı sezon olmuş. On 01.06.2022 at 10:53, Rewendor dedi ki: Son bölüme geldim ben de, başlamaya kıyamıyorum Hafta sonu umarım çok yoğun olurum da izlemem finali diyorum ben de fds Haziran 3, 2022 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 winona ryder hala tarihin en kötü oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 nasıl, ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Son bölümü dün akşam izledim. İnanılmaz bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar