axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Tutarsa androidde yaparız dediğiniz için ayfon alıp 1 yıldız vereceğim (ki yorumum üstte görünsün). Allahın cezaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 lan olum tutsun diye fb dan falan promote edin de tutsun bari sdf yoksa ben de oynayamayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 oyunu çok sevmedim ama zevk-renk meselesi. 5 yıldızı yapıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 @Griswold ahmedinejada teşekkür etmemişsin kırıldım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 aynen 1-2k bütçe ayırında googledan promo basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 pascalnouman said: typo lu oyunsa babacum ve bonepart kazanir cücede iddalı bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Fistan said: bu nasıl oyun abi oyun değil ki bu zaten ne oldugu belli kelimenin oklara göre gerizekalı değilsen tuşlara basıyorsun bi amacı yok ki YA HANGI OYUNUN AMACI VAR TATLI SEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 axedice said: Tutarsa androidde yaparız dediğiniz için ayfon alıp 1 yıldız vereceğim (ki yorumum üstte görünsün). Allahın cezaları. sadfsadf abi uzun zamandir android yazmadim bide kafamda baska projelerde var yapariz bir ara olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 http://www.mobidictum.com/tanitim/mystipe-klavye-yeteneklerimizi-siniyor.html bilmem download'a etkisi falan oldu mu sdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ios olmadigindan deneyemiom ama her turlu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Killer said: @Griswold ahmedinejada teşekkür etmemişsin kırıldım sana ahahah çok teşekkür ederiz :) link gelmediydi ki anlamamışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar