Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık araba arıyorum

fenn

Öne çıkan mesajlar

Bana gemi gibi geniş araba lazım, genişlik olmazsa olmazım. Bu sebeple sedan ve siteyşın vagon bakıyorum. 25,000 param var ve 5-6 bin ihtiyaç kredisi çekeceğim 3 yıl ve borcum çok olduğu için limitleri sonuna kadar zorladım. 25 binde benim değil ayrıca hepsi borç.

Şu an favorim fiat linea 1,3 multijet euro 5 motor 95 beygir. Çevresinde satmak isteyen temiz bi araba olan bilgilendirirse sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

km konusunda 100.000 den yukarı bakmıyorum. Ben 2 çoculu bi aileyim. Bagaj 1 valiz 2-3 çanta alsın az çok yeter gibi.

Almışken euro 5 alayım diyorum, telefonu açmıyor çomarlar. Ulan neden ilan koyarsın o zaman. Bakalım 1 tanesini bekliyorum eğer anlaşırsak bahçelievlere geliyorum bugün
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

km konusunda 100.000 den yukarı bakmıyorum. Ben 2 çoculu bi aileyim. Bagaj 1 valiz 2-3 çanta alsın az çok yeter gibi.

Almışken euro 5 alayım diyorum, telefonu açmıyor çomarlar. Ulan neden ilan koyarsın o zaman. Bakalım 1 tanesini bekliyorum eğer anlaşırsak bahçelievlere geliyorum bugün

Bence yanlış yapıyorsun 100k üzeri temiz ikinci el bir SW bakman daha faydalı olur. Biz 50K KM de 2012 Mini Countryman satıp 2008 XC70 aldık 140K KM de. Çokta memnunuz taş gibi araba.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Son durum: Arabayı aldım, Saat 9,30 küçük çekmecedeydim. İstanbulun malum trafiği 1-2 saatlik işi uzattı da uzattı. 16,30 a notere anca yetiştik. Seyyar ekspertiz öğrendim hayatımda ilk kez ve içime sinmediği için başka bir ekpertize gittim ve Rot balans ayarsızlığı , periyodik bakım , arka teker hava basıncı ayarsızlığı gibi rutin sorunlar çıktı. 95 hp lik motor 127 hp lik güç verdi. Bu en çok hoşuma gideniydi. Boya vs yok. Ön tampon boyanmış ama 2 eksperde bakmıyoruz dedi. Tampon boyaları plastik , bakılmaz ve yazılmaz ama ben sırf bilgilen diye söyleyeyim dedi seyyar eksper. Bende içerde bi oynama , vs yok diye olsun artık dedim. 17,30 gibi işim bitti ve 18,00 gibi yola çıktım 00,25 lerde Bursa ya geldim. İstanbul un trafiğine selam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim herkese

Fiat işte diyerek aldım ama euro 5 motora hayran kaldım. Resmen uçuyor ve ses yok öyle gazı köklemiyorum. Bildiğin gaza az dokununca koltuğa yapıştırıyor. Tahminlerimin ötesinde çıktı.

Bu arada ferrari , bmw , mercedes görmüş değilim , bildiğin fakirim ve Fakirin yaşayabileceği en güzel motorlardan bence.

Kol dayaması yapmış önceki eleman ve o kadar rahat ki kullanmak , arkadaşım Iğdır dan aynı arabadan alsa oradan buraya seve seve kullanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...