Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016 - Fantasy Football

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ulan zorlamadan 1.4 milyon civarı genç kız kendi istekleriyle gelir zaten zorla tecavüz ne top kek, rip kariyer+life gerçekse.

abi iyide onun keyfi başka. dur bi dakka o öbürüydü.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

abi ronaldoyu tek başına bir sürü adama tercih ediyosun. tabi ki almak kumar.

şahsen ben aldım. yine olsun yine alırım. reyize feda olsun.

Yani şu boktan Portekiz de birşeyler yapacak adam yine o

penaltı olur, %200 o atar.

frikik olur, %150 her yerden o çeker.

en uçta oynar, bütün toplar ona iner.

topla oynar, en kötü asist yapar.

istatistiklerin tamamına bu kadar hükmetme kapasitesi, ihtimali olan bir adam şuan turnuvada yok. Yani verdiğin bütçeye her şekilde değer.

Ama işte NBA fantasy gibi de düşünebilirsiniz. Top 5 pick yapamazsan alt sıralardan baş altı 2 düzgün adam çekip, top5'in katkısını bölüştürerek veya daha fazlasını sağlama imkanına sahip olabilirsin. Ha risk büyür ama daha mantıklı bile olabilir.

İmkan varsa güvenliye oynamak ama fantasyde her zaman daha mantıklı bence.
Mesaj tarihi:
tamam da bu sefer diğer mevkilerdeki güvenli adamlardan vazgeçiyosun işte.

portekiz zaten çok iyi değil şimdi bi de reyizi sakatlarlarsa veya kart falan görürse çok büyük sıkıntı işte.

keşke 2. bi hesap açıp onunla da ronaldosuz bi kadro yapsaydım ya tüh :D
Mesaj tarihi:
ben de bu sene ronaldodan artık bişiler bekliyorum, içimden bir ses onun turnuvası olacak diyor. ama en bankom payetti bu sene, ilk yarı bir ara ulan hata mı yaptım diyordum kaptan seçerek ama daha ilk maçtan 24 puan toplattırdı sağolsun :D
Mesaj tarihi:
e de gea'yı çıkartmamış bunlar lol. her yer kadro dışı yazmıştı ama çok enteresan.

neyse severim de gea'yı iyi olmuş. olan totemic'e oldu sanırım sdf. neuer falan almıştır umarım onun yerine.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

e de gea'yı çıkartmamış bunlar lol. her yer kadro dışı yazmıştı ama çok enteresan.

neyse severim de gea'yı iyi olmuş. olan totemic'e oldu sanırım sdf. neuer falan almıştır umarım onun yerine.

sorma ya bastım kufuru, sonra piqe attı da affettim ispanyolları.
  • Yeni Oluştur...