_Rave Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 bende almadım ronaldoyu.belli olmaz portekizin ne bok yiyeceği.griezmann-podolski-insigne aldım onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 abi ronaldoyu tek başına bir sürü adama tercih ediyosun. tabi ki almak kumar. şahsen ben aldım. yine olsun yine alırım. reyize feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 horseheads olduk indik sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Daily Seven'da challenge isteyen varsa: 68816HCTHYV46QF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Silphatos said: ulan zorlamadan 1.4 milyon civarı genç kız kendi istekleriyle gelir zaten zorla tecavüz ne top kek, rip kariyer+life gerçekse. abi iyide onun keyfi başka. dur bi dakka o öbürüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Sagna-pogba-griezmann bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Payeti kaptan yapmak... Paha biçilemez gelsin puanlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ben kaptanı ronaldo yapıcaktım lan unutmuşum giroud'a kalmış. neyse ki gol attı adam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 k1nJo said: abi ronaldoyu tek başına bir sürü adama tercih ediyosun. tabi ki almak kumar. şahsen ben aldım. yine olsun yine alırım. reyize feda olsun. Yani şu boktan Portekiz de birşeyler yapacak adam yine o penaltı olur, %200 o atar. frikik olur, %150 her yerden o çeker. en uçta oynar, bütün toplar ona iner. topla oynar, en kötü asist yapar. istatistiklerin tamamına bu kadar hükmetme kapasitesi, ihtimali olan bir adam şuan turnuvada yok. Yani verdiğin bütçeye her şekilde değer. Ama işte NBA fantasy gibi de düşünebilirsiniz. Top 5 pick yapamazsan alt sıralardan baş altı 2 düzgün adam çekip, top5'in katkısını bölüştürerek veya daha fazlasını sağlama imkanına sahip olabilirsin. Ha risk büyür ama daha mantıklı bile olabilir. İmkan varsa güvenliye oynamak ama fantasyde her zaman daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 tamam da bu sefer diğer mevkilerdeki güvenli adamlardan vazgeçiyosun işte. portekiz zaten çok iyi değil şimdi bi de reyizi sakatlarlarsa veya kart falan görürse çok büyük sıkıntı işte. keşke 2. bi hesap açıp onunla da ronaldosuz bi kadro yapsaydım ya tüh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 10 tane takım yapsam hepsine ronaldoyu alırdım. Grupları çok rahat,quaresmayı alamadım ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ben de bu sene ronaldodan artık bişiler bekliyorum, içimden bir ses onun turnuvası olacak diyor. ama en bankom payetti bu sene, ilk yarı bir ara ulan hata mı yaptım diyordum kaptan seçerek ama daha ilk maçtan 24 puan toplattırdı sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 inşallah Almanya maçı ile dipten kurtulup yükselişe geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 e de gea'yı çıkartmamış bunlar lol. her yer kadro dışı yazmıştı ama çok enteresan. neyse severim de gea'yı iyi olmuş. olan totemic'e oldu sanırım sdf. neuer falan almıştır umarım onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 dream team of 2016 http://fs5.directupload.net/images/160614/xev52ers.png hadi sorianoyu geçtim, vardy gibi bir oyuncu neden oynatılmaz aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 k1nJo said: e de gea'yı çıkartmamış bunlar lol. her yer kadro dışı yazmıştı ama çok enteresan. neyse severim de gea'yı iyi olmuş. olan totemic'e oldu sanırım sdf. neuer falan almıştır umarım onun yerine. sorma ya bastım kufuru, sonra piqe attı da affettim ispanyolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 transfer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 1 hakkımız var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Oyuncuları değiştirmek istediğimizde puan düşürüyor yav bu. Nasıl yapmak lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 8 oyuncu değiştirdim 28 puan kesti ben de vazgeçtim altın yumurtlayan tavuğu kesmek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ben bastım wildcardı 10 adam birden değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Adam pogbayı kesmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 oha griezmann da yok loooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Takıma aldıklarım lanetleniyor bir tane gol yok yahu. Reis boş geçti, müller boş geçti,moutinho boş geçti. Gomez oynamadı bile. Ama ikinci maçlar için umutluyum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Payeti aldım masrafı çıkarttı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar