aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ad3m said: Tabiki bu sessiz kalınmalı anlamına gelmesin fakat ülkenin bibok olamasının asıl sebebi bu kutuplaşma zaten. Adamlar kendini bi uçta konumlandırıyo zaten, kutuplaşmamak için biz de onların yanına geçelim o zaman. Yoksa kutupuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 lan dövmesen de "türbanlı bacıma işediler :(" diyorlar zaten, az bi kendinize gelin ya. benim götüm yemiyor bakın açık açık söylüyorum. öyle kavga edebilen falan bi insan değilim. olsam da sürekli "kavga etmeyi bilmediği için topuklayarak ölmeyen" vs "kavga etmeyi bildiği için girdiği kavgada bıçaklanarak ölen" mukayesesi yaparım. eli armut toplamayan dostlarıma saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Tespit doğru valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 tee lise zamanlarimda sunu duymustum ya adamin tekinden "bi ramazan bitsin angara da travesti birakmayacam amk" ramazandan once herhalti yiye adam ramazanda sofu takiliyor.. ha birde uni de (gazi)bi arkadasim vardi ramazanda kiz arkadasiyla sarap icip sevisip kizin evinden ciktikdan sonra elemanin tekinin elinde sigara ictigini gorup dovmuslugu vardi. sasirmiyorum yani tr lan burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Xaero said: Tespit doğru valla Ahshfjagsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ad3m said: Farkın ne olacak o zaman? "farkın ne olacak o zaman?" ne kadar aptalca bir sorudur yahu. gelseler senin evde çocuğunu gırtlaklasalar, o adamları gırtlaklamayacak mısın? yoksa "yok abi benim farkım olsun onların seviyesine düşmem" mi diyeceksin? hayır sen de git birilerinin dükkanını yağmala demiyorum. ama birileri gelip seni tartaklamak istediği zaman karşı çıkıp mücadele etmek zorundasın. kabadayılar karşılarındaki kişinin karşılık vermeyeceğine güvenip diklenirler. akp'nin 2002'den beri yaptığı bu. biz de sessiz kalan ezik vatandaş rolünü oynuyoruz bi güzel. al işte, adam kaçmış gitmiş dükkanı bırakıp. http://www.diken.com.tr/cihangirde-saldiriya-ugrayan-dukkan-mal-sahibinin-istegi-uzerine-tahliye-edildi/ öte yandan bu yağmacılar da, emlak mafyası çıkar: https://twitter.com/ali_ergind/status/743924298167947264 "abi nasılsa kimse bize ses çıkarmıyor, oruç bahanesiyle kovalarız insanları" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Olm ramazanda orucluyum diye yalan söyleyen dolu. Adam bigün tutuyor iki gün tutmuyor. Doğduğu gün dini müslüman diye nufüs cüzdanı verilen ülkeden neyin müslümanlığını bekliyorsunuz. Şu ülkede maksimum yüzde 60 yada 70 tam anlamıyla müslüman vardır. Gerisi yalan.. Milletvekili bile bakara makara muhabbetindeydi unuttunuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ad3m said: Ayrıca böyle bir durumda 40 yıllık koz verirsin iktidara bunlar kafir oruç tutan kardeşlerimi dövdüler diye lel. lel. sanki karşı çıkmasan bunu demeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Pordakal said: NolaxThensbane said: Evi arabayı satıp istanbula yatırmıştım. Teşekkürler çomarland! milyarlarca yıl boyunca yapılabilecek en büyük hatayı gerçekleştirmişsin. tebrikler. arkadaşlar birazdan seni plaketini vermek üzere sahneye çağırıcaklar. istanbul da yaşamak lsdfgjslkdfhsdfihgfsjh ölürüm daha iyi lan bilmeyenler için razamanın ilk dayağı bahsi https://eksisozluk.com/2016-ramazan-ilk-oruc-dayagi-piyangosu--3477382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 gezi zamanında beni dinleseydiniz şimdi bambaska bi türkiyede yasiyoduk şiddete gerek yok dediniz vurdunuz da vurdunuz bana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Fistan said: şimdi bambaska bi türkiyede yasiyoduk https://www.youtube.com/watch?v=NIgfiSzCy1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ne anladın da ne alıntılıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Fistan said: gezi zamanında beni dinleseydiniz şimdi bambaska bi türkiyede yasiyoduk şiddete gerek yok dediniz vurdunuz da vurdunuz bana o zaman Aynı şey degil aga. Orda çıkıp protesto ettik, plise ragman. Burda seni dövmeye gelen adam var, yaptıgın herşey nefsi müdafaya girer. O adamları dövmek şiddet yanlısı olmak degil. Bayıltana kadar döveceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ee orda da yasadışı müdehale vardı aynı şekilşde karşılık verilecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Fistan said: ee orda da yasadışı müdehale vardı aynı şekilşde karşılık verilecekti müdahalenin yasadışı oldugu senin benim yorumumuz, polis ihbar edenleri savcılar sanık olarak mahkemey vermeye çalıştılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Nasıl yapcaksınız bu karşı cephe işini? Oruc tutmayanları döven olduğunda olay yerine ışınlanacak mısınız? Yoksa müslüman avına mı çıkacaksınız? Nasıl olcak harbi merak ediyorum neye göre cephe alıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 çete kurucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Tamam git kur hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ira nin aydin tabanli olanini kurup yardiralim diyor. Allah adina degil uzay zaman adina patlatalim kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Auahushau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Çeteye gerek yok, dövmeye gelen oldugunda karşılık vereceksin, karşılık verilmeyecegini bildiklerinden bu kadar rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Aynen abi, olay yerinde karşılık verilecek. En uygunu bu. Bir kaç örnek sonrasında bize karşılık veriyorlar canımız yanabilir korkusuyla böyle bir şeye tenezzül edemezler. Hep pısırık apartman çocukları allahsız oluyor işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 aktiftablet said: Çeteye gerek yok, dövmeye gelen oldugunda karşılık vereceksin, karşılık verilmeyecegini bildiklerinden bu kadar rahatlar. sonra silah çekip tak tak vuracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 nası karsilik vereceksin 2 tane 60 kilo adam 5 tane 80 kilo davara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 adaleti devlet saglayamıyorsa kendi çetenle saglamaya calisacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar