Anhora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Dominos, Pizza Pizza, Pizza Hut yedim hiçbirini beğenmedim. Bizim orda Gesto diye bir local restaurant vardı o gerçekten güzel yapıyordu. İnce ve hafif italyan pizzası. Şişkin hamurlu, içine bütün malzemeleri doldurulmuş pizzaları sevmiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 sizin ora nere Bartın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Oksijen Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 türkiyede yediğim en güzel pizzayı bunlar yapıyo. Arka Bodrum bodruma uğrarsanız mutlaka deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Kulenin arkasindaymis lan cidden sdfg bi deneyelim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Anhora said: Bizim orda Gesto diye bir local restaurant vardı o gerçekten güzel yapıyordu. Fistan said: sizin ora nere Bartın mı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Anhora said: Dominos, Pizza Pizza, Pizza Hut yedim hiçbirini beğenmedim. Bizim orda Gesto diye bir local restaurant vardı o gerçekten güzel yapıyordu. İnce ve hafif italyan pizzası. Şişkin hamurlu, içine bütün malzemeleri doldurulmuş pizzaları sevmiyorum ben ya. o pizzaları yerken de snoppy dolby atmos sisteminle CRT de IMAX izlemişsindir kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 İşsizler toplanmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Evet o konuda Bartın'a ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 burda da eatalian var, gelin yediriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 madem konu pizza, yeni pizza tartismasi acayim kavgali mavgali: ananasli pizza yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Arada bi yenir tabi guzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 http://d1helrciv4ionj.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/03/W2qnd61.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Marty said: madem konu pizza, yeni pizza tartismasi acayim kavgali mavgali: ananasli pizza yenir mi? ananasli pizza yiyen iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 her turlu yenir..pizza tycoon saolsun zamaninda az mi hazirlatti ananasli kirazli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Yenir ama pizza denmez ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tadını seviyorsan boklu pizza bile yersin neden yenilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 savas esnasında aç kalsan yersin mesela boklu pizza tadını sevmesen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ananaslı pizza müthiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Zikko said: savas esnasında aç kalsan yersin mesela boklu pizza tadını sevmesen bile yuce Rabbim kimseyi aclikla terbiye etmesin. bu mubarek Ramazan -ı Şerif ayında oruc tutuyoruz ki hepimiz bu bilinc duzeyine eriselim. tesekkur ederiz zikko kardes, cok zikkoca bir noktaya deginmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 işkembeli pizza yemiştim bi dilim antalyada mükemmel bi pizzacı var yapan şurası; http://www.ilvicinopizzeria.com/ pahalı tabi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 pizza seventeen ve pizza raffaele... pizza raffaele daha bir güzel gibi, seventeen fazla yağlı gibi oluyor raffaele nin alpica pizası güzel, ceviz bu işlere güzel gidiyor.. formaggi leride güzel ama uzadığını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bu arada pizza demişken reklam yapıyım bende lan https://www.yemeksepeti.com/dear-pizza-g-o-p-ankara ankaranın su anda en in pizzacısı arkadas actı hamuru felan baya lezzetli alın lan kazansın cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bone said: http://www.couponclipinista.com/wp-content/uploads/2014/10/Cheese-pizza-slice-hi-res.jpg ya şu resimdeki gibi kaşarlı pizza yemek istiyorum da, o dokuyu sağlayan şey nedir? rendelenmiş mozerella kullanıldığında mı elde ediliyor? biri tutorial vs gibi bir rehber yaparsa terazisine tıklarım. sırf bu tip bir şeyi yemek için pizza hut'a gidesim var. bu ne ya kültürsüz pizzası resmen. bu herifler ölene kadar pişirmiş sonra bir daha pişirmiş sırrı bu. halbusi koyacaksın buffalo mozarellanı, pizza gibi pizza yapacaksın ahanda http://www.italianfoodforever.com/staging/wp-content/uploads/2015/11/buratapizza4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Anhora said: Pizza'nın üzerine ketçap-mayonez sıkmak.. Bilemiyorum. eğer pizza Boneun koyduğu fotodaki gibi bir pizza ise onu patates kızartması ile aynı kategoriye koyup ketçap mayonez sıkarak belki yenilebilir bir madde haline getirebilirsin. öte yandan gerçek bir pizzaya ketçap mayonez sıkanlar tutuklanabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar