_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 başka kedilerle sıkça zaman geçirmeyen,dışarı çıkmayan,evin tek kedisi olan kediler bazen böyle oluyor.ben çok rastladım.sen denk gelmemişsin. kısırlaştırdınızmı buarada?kısırlaştırınca sakinleşiyor böyleleri.yada yaşlanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 benim arkadaşımın kedisi de aynı.kapı gıcırtısından bile deli gibi korkuyor garibim.sahibi dışında kimseye de sevdirmiyor kendini. hatta sahibinin kaç kere kolu kesti aynı şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bazısı genetik uyuz, yukarıda araştırmasını yapmışlar. Mesela dişi tekir kedilerin uyuz olma ihtimali düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 daha önce ofisimizde bir maine coon vardı. sokaktan sahiplenilmişti. inanılmaz korkuyordu ofise gelen tanımadığı insanlardan. o 2 3 sene önce hayatını kaybetti kalp krizinden. şimdi iki tane erkek kardeş var. yine sokaktan sahiplendik. ama bunların dünya umurlarında değil. aynı ortam aynı dinamikler. ama kendi aralarında bile kişilik farkı var biri daha sırnaşık öteki daha soğuk. komşular eşya taşırken bu balkona yanaşan forkliftlerden kiraladılar. artık titreşimden midir sesten midir ya da forkliftin görüntüsünden midir o 2 tane gözü kara hayvan 3 gün boyunca masaların altından çıkmadılar. yemek yemeyip su içmediler falan. uzun lafın kısası belki hayvanı tedirgin eden bir ses bir titreşim vs de olabilir. öyleki belki bizim duyamadığımız bir frekansta dahi olabilir bu. evde kendini daha güvende hissedeceği yüksek korunaklı noktalara alıştırmayı deneyebilirsiniz. belki kedi evi veya benzeri bir şey çözüm olabilir. bir de daha detaylı anlattığınızda doğal ortamında; cats from hell diye yarı reality show bir program vardı bir aralar. bir tane kedi uzmanı eleman sunuyordu falan. youtube da vs bulunuyor hala. orda sizin kedinizin durumuna benzeyen, doğal ortamında bile aniden evdekilere saldıran bir kedi vardı. kediyi uyutmayı bile düşünüyordu sahipleri çünkü kedi dünyayı zindan etmişti evdekilere. kediyi alıp başka aileye verdiler kedi sakinleşti biraz ancak kedinin nörolojik, kedilere özel bir hastalığı olduğu ortaya çıktı. umarım böyle garip bir hastalık vs. söz konusu değildir. bir kaç tecrübeli vet e sormakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Geçen seneye kadar yayınlanmış tüm bölümlerini izlemiş olabilirim o programın. Kedileri tanıştırmayı da o programda anlattıkları gibi yaptım hatta. Zaten tekrar tekrar söylediğim gibi benim kediyle herhangi bir sıkıntıları olmadı, ki daha önce de 3-4 kez bir araya geldiler ve her seferinde 2-3 günlük bir tanışma sürecinden geçtiler. Her seferinde de problemsiz takıldılar bir araya geldiklerinde. Benim kedi anlayış gösteriyor genelde garip bir şekilde. Bakalım Eskişehir'deki veterinerime uğrayıp akıl alacağım bir ara. İstanbul'a gelince duruma göre götürürüm. Yazık kediciğe de bizimkilere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 omlet mi bu? o kedi kafese kendi istegi ile giren, cok sakin bir hayvandi. veterinere hep kafeste gotururdum. karakteri ekstra sakin bir hayvandi. cok sasirdim oysa eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 omlet in yavruyken travmasi yoktur bu arada. sahiplendirildigi gune kadar da kapinin onundeki diger kedilerle beraber yasiyordu. tislama, kavga vs de yoktu. kafese de hic direnmezdi. veterinere hep kafes icinde gitti geldi. iceri sokarken hic zorlanmazdim. ilk araba yolculugunu da bahcesehir e gotururken yapti. hayvan merakli merakli kafes etrafinda bize bakiyordu. o zaman arabadan hic korkmamis, ve hic miyavlamamisti. benim kapimin onunde dogdu, travmasi olmadigini vs oradan biliyorum. bunlar da yavruyken ki resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Abi evet, Omlet. İlk eve geldiğinde sakindi ama işte bayağı ağır bir hastalık geçirdiydi geldiği gibi hatırlarsan; yazışmıştık seninle de. O dönem bayağı ilaç kullanmak ve veterinere gitmek zorunda kaldı. Yanlış hatırlamıyorsam 10 güne yakın iğneye ve kontrole götürmüştük, ateşi falan vardı. Daha o dönem kafese girmemek için direnir olduydu velet. Sakin bir kedi normalde ama tanımadığı insanlardan çok korkuyor, evden çıkmak istemiyor, gece illa balkonda yatmak istiyor. Ailemi de bildiğimden fazlasıyla ilgi gösterdiklerine eminim. Evdeki herkes her gün yüzünü yıkadıktan sonra kediyi arıyor evde, tarayıp mamasını veriyorlar, oyun oynuyorlar. Canı istediği zaman herkes kucağına almak için hazır kıta falan. Kardeşimle benden çok kediyi seviyorlar. Ben de yeni fotoğraflarını paylaşayım madem, ilk fotoğraf bu bahsettiğim olaydan 1 saat önce ailem İstanbul'a dönerken çekilmişti. Arkadaş hiç bir şey yokmuş, az önce evden çıkmamak için yarım saat debelenmemiş gibi dışarıyı izliyor. Kafese girmediği için kucakta götürüyorlardı. Diğer fotoğraflar ise rastgele. http://i.hizliresim.com/J263yY.jpg http://i.hizliresim.com/OMBEpZ.jpg http://i.hizliresim.com/Gz53O2.jpg http://i.hizliresim.com/y4RVrL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 dombul ayısı burun kıllarını çekiştirin bunun, göt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 dayakla uslanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 etmeli tekdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Sarmanlar genelde böyle şerefsiz mi oluyor? Benimki de neredeyse altı aylık olacak elimi ısırıyor severken. Kızınca da yalamaya başlıyor. Dişler büyüdükçe iyice acıtmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 abimin kedisi de böyle tek fark abimin kedisi saklanmıyor saldırıyor. Duzenli tırnaklarını kesmesek 3-5 musafiri kesip explerini almıstı bile :D . Düzenini bozmıcaksın güvenli bölgeleri olacak öyle yasıyıp gidecek işte yoksa direk delleniyorlar onunda etkisi kiminde kacıp saklama kiminde saldırma oluyor. Değişiyor işte.Çözümü olan bişe yok cunku ortada aslında bir sorunda yok yani ahahaha https://s32.postimg.org/ugvs2v05h/CAM00007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 "Max Damage" said: Sarmanlar genelde böyle şerefsiz mi oluyor? Benimki de neredeyse altı aylık olacak elimi ısırıyor severken. Kızınca da yalamaya başlıyor. Dişler büyüdükçe iyice acıtmaya başladı. Sakın izin verme. Alışırsa büyüyünce vazgeçmez ısırmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 nyks said: "Max Damage" said: Sarmanlar genelde böyle şerefsiz mi oluyor? Benimki de neredeyse altı aylık olacak elimi ısırıyor severken. Kızınca da yalamaya başlıyor. Dişler büyüdükçe iyice acıtmaya başladı. Sakın izin verme. Alışırsa büyüyünce vazgeçmez ısırmaktan. İttiriyorum burnuna vuruyorum iyice oyun sanıyor. Parmağı boğaza sokma, kendi patisini ısırtma, yemeksiz bırakma akla gelebilecek her şeyi yaptım ama yok illa yalayarak ısıracak. Hatta bazen kemiriyor şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Ben benimkisini ısırırken hiç ikaz etmedim ya da vurmadım. Ama hayvan bir şekilde ayarını çok iyi biliyor ve zarar vercek kadar ısırmıyor hep tadında bırakıyor. Ben de inatla kavga ediyomuş gibi yapıyorum o da çok eğleniyor böyle. Arada bir çizik atıyo da o da olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar