Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop'a bira döktüm. Ne yapmalıyım?

Voys

Öne çıkan mesajlar

eveeeet,

dayanamadım ve planladıgımdan 4 saat kadar erken açtım.

şimdi öncelikle kurutma sürecini kısaca anlatayım. tuşlar yere bakacak şekilde masaya ters koydum ve 5-6 saat kadar böyle bekledi. Sonra yatarken üçgen ev şeklinde bıraktım ki hava akışı kolaylıkla sağlanabilsin.

Gölge ve havanın görece daha az sirkülasyon olduğu bir noktadan direk pencerenin üstünde güneş gören yere astım ki hem hava akışı sağlansın hem de güneşin faydalarından daha fazla yararlanabilsin.

Yaklaşık 42 saatin sonunda aldım laptop'ı ve önce pilini taktım sonra da elektrik kablosunu taktım. Çalıştırma düşmesine bastım

çalışmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

harddiskinde önemli bişey varsa sök başka makinaya takarsın ama laptop gg
bi kaç bileşen kısa devre yanmıştır aslında 3 kuruşluk şey ama servise versen şimdi 987 lira 65 kuruş tamir masrafı falan çıkarır
yeni laptop al artık bunu da su döküldü çalışmadı direk satıyorum tamir ettirin kullanın diye 300-400 e ver gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Benim de bir kere göğüs yüksekliğinden yere düşmüştü ama ne ekranda ne dışında hiç gözle görülür bir zarar yoktu fakat bilgisayar açılırken takılıyordu. Garanti altındaydı servise verdim ve verirken "bir sabah bilgisayarımı açmayı denedim ve ne göreyim? Açılmıyor bilgisayar dedim". Müşteri temsilcisi olacak kişi herhalde bu bahaneyi 1000 kere duyduğu için aldı laptopu inceledi her tarafını inceledi inceledi bişey bulamayınca iyi tamam dedi ve aldı. Sonra tamir olup geri geldi. Şu an kendisiyle yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...