Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ashdahfha, ilki televizyona sövme ama.

merak etme abi. maç 2.5 saatten fazla sürdü de sen şu pozisyonu izle yeter.

https://www.youtube.com/watch?v=dPvXkW9HLEs

edit: youtube yenilendi asdhaf
Mesaj tarihi:
Millet niye bu kadar takildi volkanin penaltiya onu anlamadim, disariya atiyo eyvallah da ters koseye yavasca birakmis sonucta :) sanirsin ramos gibi uzaya yollamis topu :) herseyi gec tosicle mitrovicle bu kadar dalga gecilmedi.
Mesaj tarihi:
Neyse abi sizin de kupasız bitirmeniz kötü oldu.

Ama başlık yerini buldu seneye başlık açmazsınız, ya da basketbol bölümünde açarsınız futbolu süper lig başlığında tartışırız. :)-D
Mesaj tarihi:
Hypnotize said:

Millet niye bu kadar takildi volkanin penaltiya onu anlamadim, disariya atiyo eyvallah da ters koseye yavasca birakmis sonucta :) sanirsin ramos gibi uzaya yollamis topu :) herseyi gec tosicle mitrovicle bu kadar dalga gecilmedi.

bence sut komik degil de gelisi falan komik bidaha izleyince guldum.
Mesaj tarihi:
çok dar açıdan bakıyorsunuz olaya.
volkan'ın her penaltı öncesi artis artis yürümesi ve yavaş hareket edip su içerek rakibi bekletmesi (uğur felan yapıyor belki de) üzerine neredeyse hiç penaltı kurtaramaması, kendisi penaltı kullanırken topa kunduralı mahalle dayısı gibi gelmesi, son anda kullandığının degaj olmadığını farkedip ayağını yatırması, kaçırdıktan sonra saçları düzeltişi ve hafifçe küfredişi vs. tam bir ritüeldi.

başakşehir kalecisi de kaçırdı kimse gülmedi ve lafını etmiyor yani ama herifin her hareketinden iğretilik ve artislik akarken böyle bir kaçırma olması komik oldu.
Mesaj tarihi:
topa tam bir enayi gibi geldiği için olabilir bence. halbuki adam gibi topa dengeli gelse gayet rahat bırakabilirdi topu köşeye. ama adam penaltıyı attıktan sonra nasıl sevineceğini, penaltıyı nasıl atacağından daha fazla düşündüğü için salak bir vuruş yaptı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...