calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ashdahfha, ilki televizyona sövme ama. merak etme abi. maç 2.5 saatten fazla sürdü de sen şu pozisyonu izle yeter. https://www.youtube.com/watch?v=dPvXkW9HLEs edit: youtube yenilendi asdhaf
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Basaksehir duymaktan sikildim. Bjk bi aptallik yapip sampiyonlugu vermese bari
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bu arada VolkanHarikaPenalti.gif bulursanız koyun lan lütfen dfsdfds
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 aha calimero tv görüntüsü yapıştırmış dfsdf gifi de gelir birazdan herhalde.
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 adam ilk defa mi topa vuruyor lan karsisinda kale varken bu ne dfssfs
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 abi kalecinin penaltı kaçırması çok normal bişi de volkan fantastik kaçırdı yani. topu "la get" diye dürtmek nedir dsfsdf
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 kaleyi tuttursa ters köşeye yatırmıştı ayı zuaha
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 abi adam su şişesine nişan almış neden gülüyorsunuz sdfsdf yalnız ne içti be kardeşim şişti herif resmen
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Millet niye bu kadar takildi volkanin penaltiya onu anlamadim, disariya atiyo eyvallah da ters koseye yavasca birakmis sonucta :) sanirsin ramos gibi uzaya yollamis topu :) herseyi gec tosicle mitrovicle bu kadar dalga gecilmedi.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ahahaha taşakşehirliler taklidini yapmış maç sonrası herifin https://twitter.com/Futbolmerkez/status/864954339122610178
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 volkan bilerek atmadı zaten ya çok belli. o kaçırdı ben de kaçırayım kimde patlıcaksa patlasın diye. biraz duygusal davrandı.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ya Volkan ya ahahaha. Aklı sıra su totemi yapıp 10 penaltı yemesine mi gülersin, efsane penaltı vuruşuna mı karar veremiyorum asgsgdgsg.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Kahraman olmayi seviyor , atip kahraman olsa ya. Hem sozlesme uzatirlardi belki bunun hatrina
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Volkan zaten başakşehirli değil miydi? Adamın basın açıklaması başakşehir için oynadık vs idi bizim maçtan sonra :p
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Neyse abi sizin de kupasız bitirmeniz kötü oldu. Ama başlık yerini buldu seneye başlık açmazsınız, ya da basketbol bölümünde açarsınız futbolu süper lig başlığında tartışırız. :)-D
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Trabzon yorgun başakşehire bir kütletse bu hafta da tadından yenmez.
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Hypnotize said: Millet niye bu kadar takildi volkanin penaltiya onu anlamadim, disariya atiyo eyvallah da ters koseye yavasca birakmis sonucta :) sanirsin ramos gibi uzaya yollamis topu :) herseyi gec tosicle mitrovicle bu kadar dalga gecilmedi. bence sut komik degil de gelisi falan komik bidaha izleyince guldum.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 çok dar açıdan bakıyorsunuz olaya. volkan'ın her penaltı öncesi artis artis yürümesi ve yavaş hareket edip su içerek rakibi bekletmesi (uğur felan yapıyor belki de) üzerine neredeyse hiç penaltı kurtaramaması, kendisi penaltı kullanırken topa kunduralı mahalle dayısı gibi gelmesi, son anda kullandığının degaj olmadığını farkedip ayağını yatırması, kaçırdıktan sonra saçları düzeltişi ve hafifçe küfredişi vs. tam bir ritüeldi. başakşehir kalecisi de kaçırdı kimse gülmedi ve lafını etmiyor yani ama herifin her hareketinden iğretilik ve artislik akarken böyle bir kaçırma olması komik oldu.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 topa tam bir enayi gibi geldiği için olabilir bence. halbuki adam gibi topa dengeli gelse gayet rahat bırakabilirdi topu köşeye. ama adam penaltıyı attıktan sonra nasıl sevineceğini, penaltıyı nasıl atacağından daha fazla düşündüğü için salak bir vuruş yaptı.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Volkan'ın yaptığı her şey ile dalga geçilebilir bence. Adamın düz dururken suratı bile komik geliyor artık bana ahahah
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Stringray said: topa kunduralı mahalle dayısı gibi gelmesi 10 numara tanım olmuş sdfss gidip biraz neuer videosu izliyim de kendime geliyim.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 mokoko said: ama adam penaltıyı attıktan sonra nasıl sevineceğini, penaltıyı nasıl atacağından daha fazla düşündüğü için salak bir vuruş yaptı. Haha tam olarak şu
Öne çıkan mesajlar