Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
riekerink gitmeli ama kötü hoca olduğu için değil. bugün riekerink avrupa liglerinde ortalama bi takıma gitse sırıtmaz. hollanda'lı bir td'nin bu kadar aptal olabileceğini düşünmüyorum ben. riekerink kukla olduğu için gitmeli.

yanında ayhan var. yeniçeriliği iyi bilir. galatasaray'da takım kadrosu ne zaman performanslara göre kurulursa o kadar başarı gelir.

cavanda-linnes'in günah keçisi ilan edilip ilk hatalarında sonsuza kadar kesik yediği takımda sabri her maç gol yedirdiği halde bankoysa. bu takımda kaç senedir cheju stoper iken formsuzluktan kesik yedikten sonra yedek olarak bile tercih edilmiyorsa sebebi bu evlatçılık yeniçeriliktir.

cheju fantastik hatalar yapıyor muydu ? yapıyordu arada. e aynısını semih serdar her maç defalarca yapıyor zaten. kalite olarak cheju ile bunları kıyaslayamazsın bile. ikisi de kalasken cheju gol atmasını da bilen bi stoper. adam selçuk'tan daha iyi dribbling yapıyor. ligin ilk haftaları eren'e orta yapıp maç kazandıran adam da cheju idi.

tolga ciğerci sezona iyi başlarken performansı ile dikkat çeken adamdı. 1 maç formsuzdu. selçuk ile yanyana oynayan bir adama göre gayet iyi gidiyordu. sakat makat deniyor da kesiği yedi. selçuk oynuyor yine banko. 3 senedir yanındakine pas atamayan selçuk.

galatasaray'da işler iyi gitmeye başladığı zaman balta her zaman içerden gelir. ne hakem ne aziz yıldırım ne federasyon. riekerink oyuncı değiştirmeye korkuyor artık nasıl sindiirldiyse. iyice saçmalamaya başladı.
Mesaj tarihi:
Bu takımın (Kadro demiyorum) JOR ile bu kadar puan alması ve Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde, Fener'in önünde olması ciddi futbol mucizesi, hiçbir planı yok takımın sol kanattaki Sneijder-Bruma odaklı pas üçgenleri dışında. Gerçekten istediğimiz baskılı ve gümbür gümbür atak yapan Galatasaray, Rize ve Antalya maçlarının ikinci yarısında vardı sadece; onda da seyirci desteği etkiliydi. Osmanlı ve Fenerbahçe maçları son 10 yılın siciline işlenir rezalet olarak. İçerde bir zahmet Alanya'yı da yeneceğimizi varsayıp devreye Başakşehir ile max 5, BJK ile de max 2 puan farkla girip tek kulvar lig iken ve baharda tüm derbiler Arena'da oynanacakken rahatça şampiyon olması gerekiyor bu takımın iyi bir TD bulup.

Her hafta, haftanın ilk 11'inde rakibin forveti ve senin kalecin kafadan yazılıyorsa bir düşünmek lazım. Ben artık Muslera'yı övmek istemiyorum bıktık cidden
Mesaj tarihi:
Burdaki tek sıkıntı yönetim.
Donk, Mustafa hocanın gelişi, Rikerinkin gelişi, Serdar ve Eren transferleri, Rivanın sağa sola peşkeş çekilmeyi çalışılması. Aklıma ilk gelenler. Bu yönetim başarı almaya veya takıma bişeyler katmaya gelmemiş. Cukkaya gelmiş bu yönetim. Nereden, nasıl çarparım? Bu kazı nası yolarım? Tek amaçları para kazanmak. Eminim yaptıkları her transferde bi ahlaksızlık vardır. Attıkları her adımda. Küçük yöneticilere transferlerden pay verip kendileri Rivayı yiyecek işte. Aklıma başka bi senaryo gelmiyor. Bir insan grubu, hele ki milyonlarca usd lik yatırımları olan, bu kadar kötü yönetemez herhangi bir kurumu-kuruluşu. Eğer devre arasında da bu hocayı yollamazlarsa olay belli. Hırsızlık. Başka mantıklı bi açıklama bulamıyorum.
Mesaj tarihi:
o paraya hadi hata vs aldın da bu herifin cam gibi, dizden de kronik sakat olduğunu biliyorsun, buz pisti gibi sahada neden oynatırsın ki. arka bağlar kopmuş, önler zorlanmış ve menisküs yırtığı varmış bir de. yazık olmuş bile bile lades.
Mesaj tarihi:
karbeyaz said:

Burdaki tek sıkıntı yönetim.
Donk, Mustafa hocanın gelişi, Rikerinkin gelişi, Serdar ve Eren transferleri, Rivanın sağa sola peşkeş çekilmeyi çalışılması. Aklıma ilk gelenler. Bu yönetim başarı almaya veya takıma bişeyler katmaya gelmemiş. Cukkaya gelmiş bu yönetim. Nereden, nasıl çarparım? Bu kazı nası yolarım? Tek amaçları para kazanmak. Eminim yaptıkları her transferde bi ahlaksızlık vardır. Attıkları her adımda. Küçük yöneticilere transferlerden pay verip kendileri Rivayı yiyecek işte. Aklıma başka bi senaryo gelmiyor. Bir insan grubu, hele ki milyonlarca usd lik yatırımları olan, bu kadar kötü yönetemez herhangi bir kurumu-kuruluşu. Eğer devre arasında da bu hocayı yollamazlarsa olay belli. Hırsızlık. Başka mantıklı bi açıklama bulamıyorum.

kesinlikle tabii ki sen taraftar olarak izle sac bas yol, bastaki adam galatasaray'dan nasil menfaat elde etsem diye dusunsun.

takimin her seviyesinde kazi yolmaya calisan insanlar dolu, durum boyleyken futbol tartismak anlamsiz.

nesini tartisacaksin?

bu kulubun uyelerinin yarisi hapse girmeli, ama ulkede hirsizlik suc degil.

Mrlee said:

o paraya yerli stoper almak hataydı zaten

bence cebe indirilen para miktari olarak o transfer %100 basariya ulasti, miktari duydugum gunden beri aklima geldikce deliriyorum.
Mesaj tarihi:
Cavandayı devre arası transferde transfer yapabilmek için göndermek istiyormuş yönetim bonservissiz. Ayrıca yıl bitmeden Riva ve Florya arsaları için anlaşmayı imzalamak istiyorlarmış.
Tam tokat yönetimi. Allah belalarını versin hepsinin.
Mesaj tarihi:
İrfan Can'i istemiş GS yönetimi de para olmadığından oyuncu takası teklif etmişler birkaç paket. Cavanda zaten hemen hemen her pakette varmış.

Cavcav tabii siktir çekmiş, para verene gider demiş. Avcı da nakit 1.750'ye bağlayınca gitti.

Şampi :(
Mesaj tarihi:
GS Sneijder, Muslera, Podolski ve Bruma dan bonservis kazanmadıktan sonra kimseyi alamaz kolay kolay. Böyle 2-3 futbolcudan oluşan paketler sunar. Tabi o pakette ki futbolcuların maaşlarını ödeyecek enayi başkan bulursa.
Mesaj tarihi:
http://t24.com.tr/haber/podolskiye-cinden-20-milyon-euro,379791

Teklif tabii ki 20 milyon euro değil ama 10 civarına Çin'e gidecek gibi duruyor, görüşme varmış ciddi ciddi ve bayağı aşama kat edilmiş.

Bu sene FFP derdi kalmaz, doğru hamle ile şampiyonluk adayı olabilir GS bu iş olursa.
Mesaj tarihi:
Nando ve Sneijder kesin kalacak. Bonservis edebilecek diğer 2 adamımız da Podolski ve Bruma. İlla tercih edilecekse biri Podolski gitsin adam akıllı uygun şartlarda forvet+kanat alınsın.

Podolski ciddi anlamda müthiş bir hücum gücü ve oyunu silik olmasına rağmen nerdeyse her maç 1 gole direkt katkısı oluyor, ama oyunu gerçekten hep silik. Selçuk ile paket yapalım, Selçuk İnan'sız bir Çin Ligi eksik kalır, büyük bir tanıtım olur onlar için de Turkish Maestro
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...