Aceace Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Çünkü 3 maçta 3 çok yetersiz oyun, ligin başından beri takımın inatla 3. bölgede mantıkli bir şeyler yapamaması moral bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Abi bruma var daha ne ? 7 milyon çalım deneyip 2 tanesinde başarılı olan adami kral yaptınız ayni anda iki kişinin sagindan atip solundan gecmeyi denerken 2.yi yediriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 temiz koyuyoruz gs ye.. Kubilay acımadı knks sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ne guzel gol lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 şom ağzıma emi. interntten 1 0 oldugunu gordum yazdım. sonra radyoyu actım 1-1 in haberi geldi. ben sigara içmeye gidiyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ne güzel gol çünkü takımda pivot forvet değil false 9 oynamayı bilen bir podolski oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Cok guzel paslasti gs golde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 stream linki varsa pmden paslanıza fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Podolski kirmizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Hakem vasat bu arada . Şu ana kadar oyunu ciddi yönde etkileyecek bariz 2-3 hatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Gs ye verilmeyen penaltı, podolskinin kırmızı es gecildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 wesley taktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ohoo.. Gol yazan bile yok. Harun da topa "Açaydım kollarımı girme diyeydim" diye gitmiş. Şike var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Sneijder 10 numarada etkili bugun. Baska yerde oynayamaz zaten artik. Ama cift forvet arti Sneijder de olmuyor bu sefer kimi cikaracaksin oyundan. En fazla tek forvet Sneijder olur ama kanatlarin kesinlikle Bruma Yasin kalmasi lazim. Zaten sikinti 10 numara bile oynatsan Poldi yi Sinan i filan kanat oynatmakti. Ya da daha farkli formasyona gececeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bizim için sampiyon olmak, başarılı olmak o kadar olağan ki... Görgüsüz köylüler gibi forumu kirletmeye gerek yok. Zaten sürekli şampiyonuz. Sürekli başarılıyız. Buralara yazıcak bişey yok bizim için. Avrupada kupa falan olursa anca ozman sizin yaptığınız görgüsüzlükleri yaparız forumda diye düşünüyorum. Kendi evimizde rezil olup son dakikada dualarla beraberliği kurtardık diye sayfalarca görgüsüzlük yapmak bizim gibi mazisi olan klüp taraftarlarına yakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Maç başlayınca oldun said: şş kupa sampiyonu macın basladı baslık nerede hadi o yok bir post bişe atın bi ses verin p.s. Aaa yazarken yemişsiniz zaaaaaaaaaaaa Maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 iyi kazanmıssınız 1 ay sonra faln 3 puan iyi gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 su mac bjka-bursa olsa 5-0 biterdi. neden? cunku bursanin ofsayt golu verilmezdi, kubilayin penalti verilirdi, uzerine bir penalti daha verilir ve de buyuk ihtimal bursa 10 kisi kalirdi. her hafta ayni hikaye. tiyatro sezonu bu sezon. sampiyon olursak 21 sampiyonlugumuzun en zor ve degerli sampiyonlugu olur. bjkali federasyon baskani ve mhk her hafta cok acik, net, butun kamuoyunun kabul ettigi bir sekilde kayirmalara tanik oluyoruz. civi civiyi soker mahmut uslu devreye girmeli acilen haftalardir soyluyorum. hakemlerle kaybettigimiz en az 8-10 puan var, diger tarafta rakiplerin toplam 25-30 puan sirf hakemler sayesinde kazandigi puanlar var. tabi 25-30un hakem olmasa da kazanabilecegi puanlari sayarsak heralde extradan 17-21 puan silmek gerekir. playoff sezonu olacaktiysa bu sezon olmaliydi bu utanc ve acizlik tablosunu bi nebze azaltmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Su golu yedigimize cok sevindim. Josue, Cavanda ve Ceju nun bu takımda yeri yok. Elazıgspora karsı bile bu kadar cok hata yapmayı beceren oyuncuların takımda hic bir yeri yok. JOR un TD likte hele hic yeri yok her hafta tekrar tekrar izliyoruz. Cavanda ve josue 100 tane hata yaptı, selcuk cıktı podolski girdi, eren cıktı de jong girdi, sinan cıktı bruma girdi. Sen galatasarayda degil TD top toplayıcı olamazsın JOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 özet bulan koysa ya baksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Elazığ'a bile mi :( 2 senedir transfer yasağımız olmasına rağmen geçen sene PO yarı finalinde son dakika golüyle elendik bu sene de puan silinmesine rağmen yine iddialı sayılabilecek seviyedeyiz, silinmese puanlar ztaen PO potasındaydık yine dsaffds İYİ TAKIMIZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 tititi..link.. butun sozlesmeleri tl ye sabitleyeceklermis..basganimizin isteklerine uyacaklarmis..ama sadece turk futbolculara bunu yapacaklarmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 http://www.futbolmedya.com/aysalin-bir-yil-once-yaptigi-doviz-borcunu-tlye-ceviren-anlasma-galatasarayi-ipten-aldi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 o dönem aklı olan herkes borçları çevirdi ya zaten, bjk yükün çok büyük kısmını çevirmişti hatta bayağı eleşti almıştı yüksek faizli tl'ye çevirince. O senelerde bi kongrede bu borç nasıl arttı lan diye ağlayınca yine muhalifler gelecek senelerde görürsünüz demişlerdi Fikolar adsdfaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 dana22 said: tititi..link.. butun sozlesmeleri tl ye sabitleyeceklermis..basganimizin isteklerine uyacaklarmis..ama sadece turk futbolculara bunu yapacaklarmis.. ahasfhahfa fail olmuşum, helal galatasaray. fiko sen de bak başkanlık öğren :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar