Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

ffp filan gelmez gencler bu sene, daha 2 ay once bilmeden yine salliyordunuz yok 65 milyon maasla sinirli olamaz ceza, herkese sattigi bonservis kadar oyuncu satin alinabilir kurali uygulaniyor dediginizde yok oyle bir sey demistik.

gelin bize sorun bu tarz seylerde takildiginizda twitter hespalarindan bir seyler duyup buraya wot doseyeceginize.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ali Sami Yen arazisi gitti gül gibi, sesinizi çıkarmadınız. Şimdi borçları köklüyorlar hacıt riva yi peşkeş çekecekler dediğimiz zaman şampiyon olacağız rererosu yapıyordunuz. Alın işte şimdi geçmiş olsun. Umarım riva gider de 25 puan farkla şampiyon olursunuz artık kulübün en değerli varlığı 3-5 paraya elden çıkarılırken. Ben sezon başından beri şampiyon olamazsınız demedim (ha bence olamazsınız o ayrı Beşiktaş in şu haline rağmen ama o ayrı dediğim gibi) şampiyon olsanız ne olacak ffp gelince ya da riva gidince dedim. Yahu 1 senedir konuşuluyor dursun un rivayi oğluna yedirecegi. Ama hala bir ultraslan kafası.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam da olay yani sadece ffp değil. 5 TL ye bileklik satıp borçlardan kurtulmaya çalışan kulübün (ki ben işte aracı firmaya verilen para dışında karşı çıkmıyorum. bir stratejinin bir parçası olabilir) sırada bekleyen onbinlerce üye adayı varken ve her biri işte 15k mi ne vermeye hazırken bu adayları üye yapmamasi ve lise çıkışlilari çok cüzi bir rakama direkt üye yapması. Geçen yil gibi bir dibe vurmak yılı varken, dursun kulübün içine ederken ve ayrıca neydi bu mavi gözlü yöneticinin ali Dürüst muydu istifa ettirilip dursun un oğlu bu riva olayından nemalanacak konuma getirilirken taraftarın hala şampiyonluk gibi günlük yıllık olaylara takılması, liselileri kulüpten silkeleme fırsatını gozarditetmesini aklım almıyor. Valla la sizin iyiliğiniz için yazdım sene başından beri, 1 sene şampiyon olmasaydınız yahu nolurdu,yikaydiniz kulübü stadı. Liseli malların hükümranlığına son verseydiniz, bak gidiyor riva şimdi.

Rakamlar isimler falan hatalı olabilir olayın özüne odaklanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Riva'ın gidip gitmemesi sıkıntı degil. Sıkıntı olan pozitif kullanılıp kullanılamaması. Yoksa riva yıllardır orda duruyor bizim yıllardır borclarımız var bize bir faydası yok yani. Adam gibi kullanılacaksa kullansınlar.

Eger her sene 30-40m euro faizlere(borcun kendisini bosverdim) odenmesinden kurtulunup bu paralar futbola aktarılacaksa olabilir.

Suan ne dusunecegimi bilmiyorum yonetim konusunda. Ayrıca konu riva olunca anca uzaktan atıp tutabiliyoruz futbolcu olunca yine bir skalaya bakabiliyoruz diger takımların transferlerine vs bakarak ama olay 300m+ degerli bir arazi olunca ne yapılmasına yorum yapacak kadar bilgim yok benim.

Üye konusunda fenerbahcenin 1 milyon uye projesine bakmak lazım. Ortada bisey yok. Bir de tabi nerde cokluk orda ... diye laf var.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Aysal da degil Dursun hic degil...

Yok mu abi GS'nin Ali Koc'u gibi bir adam. O gelecek ancak oyle Riva bir ise yarar.

Ya da benim hep dedigim klup baskani diye birsey olmayacak. Madem halka acik sirketsin, getireceksin bir CEO, vereceksin parasini yonetecek. Sirketleri nasil kurumsal yonetiyorsan bu klupleri de boyle yoneteceksin.

Dusunsene milyonlarca insanin deger verdigi bir kurum, belirli bir kitlenin sectigi ve o is icin herhangi bir becerisi olup olmadigi bilinmeyen birine emanet ediliyor.

Bence baskanlik modelinin acilen degismesi lazim. Hani bu is sembol olsa ve zaten klup tikir tikir islese zaten bir sikinti cikmaz da, ulkede bircok kurum ve kurulus hatta ulkeyi yonetenler gibi - sikinti o duzeyde olmamasi gereken insanlarin bizzat orada olmalari.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

peki riva'yı aysal'ın kontrolüne vermek mi dursunn'un mu ?

bence aysal.

Böyle düşünmeyen Gs taraftarı yok denecek kadar azdır diye düşünüyorum.
Dursun nasıl bu kadar güçlü bir konuma gelebilmiş bilmiyorum dicem ama eminim kendi şirketini böyle yönetmiyordur. Herşeye rağmen ben yönetimden çok rahatsızım. Çokta eminim Rivayı, Floryayı satıp cebine cukka yapacağına.
Bizim takımın yönetimi cukkayı çok seviyor. Yukarda da belirtilmiş, liselilerin reigni sonra ermeli acilen. Arkadaş çok haklı o konuda. Acaip büyük hırsızlıklar dönüyor. Forma satışlarında bile hırsızlık yapıldığına dair haberler çıkmıştı. Anlatanlarda kulübün içinden insanlardı. Kaynaksız asılsız haberler değildi yani.

Bize Aziz gibi bi demir yumruk lazım. Sevsekte sevmesekte bizim klübe gerekli olan sistem ve yönetici tarzı bu. En azından an itibariyle. Ünal Başgan gitmiyeydi ve olağanüstü yetkilerle donatılsaydı, takım çok büyük hamleler yapardı ilerisi için diye düşünüyorum.

Bizimkisi de Ivanoviç, Pepe, Clichy, Toure falan kovalıyomuş seneye CL finali için. Umarım yalan haberdir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

TR'de temel sorun kulüplerin dernek olarak kabul görmesi ve o yasalarla iş yapması. Gelen adam nasılsa arkasında enkazda bıraksa kendi özel yaşamını etkileyecek bir şey olmayacağından koltuğun vasıflarını sömürür.

Sömürmeyen kafa yapısında bile olsa klasik bir görüş vardır, kendi malı olmayınca koy götüne gitsin derler işte yine umursamazlar.

Kulüplerin satılması ve sahiplerinin olması vs. gerekiyor artık dünyada da olduğu gibi. Sahipler işte o dediğiniz şeyleri yapar, gerekirse emlakçılık da yapar kar kovalar gerekirse malının iyiliği için 5 yıllık 10 yıllık planlar yapar yine üstüne koyar.

Orada olmaması gereken adamlar orada olmaz, olursa da zaten zarar edeceğinden sahibi izin vermez ya da sahibi de zaten batışı izlemek istemediğinden öne göre önlem alır vs... gider de gider.

Bu sistem ile eğer oturmuş ve kök salmış, taraftarla iç içe olacağın bir yapın yoksa kulüpler tamamen sömürüye açık kalıyor. Seba gibi, Canaydın gibi adamlar kolay bulunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs geçtiğimiz son 10 sene içinde 6 haftalık periyotta puan ve istatistiklerin hepsinde ya en iyisi yada en iyilerini yaşıyormuş.
Hatta başarılı pas sayısında da bu yıl Avrupada en iyi takımlardan biri olmuş.

14 puan, 12 atılan 5 yenilen gol, 38 isabetli şut, 3129 isabetli pas ve 4270 kez topla buluşma istatistiklerde.
Ayrıca Bruma maç başına attığı çalımda Avrupada 1. sıradaymış 5.2 ile.
2 gol ve 3 assistte yapmış 6 maç sonunda.

Takım izleyince de çok net belli ediyor. Gerçekten iyi top oynuyoruz. Önümüzdeki 6 haftalık zor fikstürde de aynı şekilde top oynayabilirsek, yenilsekte sıkıntı yok. Takım ciddi anlamda taş gibi oldu. Cblerimiz mallık yapmayı bırakırsa şampiyonluk favorisiyiz bu yıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Su levski sofya macında umarım 20 dakika da olsa su 14 yasındaki mustafa kapı'yı oyuna sokar. Alt yapıya guzel mesajlar veriyor surekli riekerink. Oynayan, calısan odullendirilir seklinde. Gercek odullendirmeyi bir hazırlık macında yaparsa belki alt yapıdaki cocuklar isi iyice ciddiye alır.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

TR'de temel sorun kulüplerin dernek olarak kabul görmesi ve o yasalarla iş yapması. Gelen adam nasılsa arkasında enkazda bıraksa kendi özel yaşamını etkileyecek bir şey olmayacağından koltuğun vasıflarını sömürür.

Sömürmeyen kafa yapısında bile olsa klasik bir görüş vardır, kendi malı olmayınca koy götüne gitsin derler işte yine umursamazlar.

Kulüplerin satılması ve sahiplerinin olması vs. gerekiyor artık dünyada da olduğu gibi. Sahipler işte o dediğiniz şeyleri yapar, gerekirse emlakçılık da yapar kar kovalar gerekirse malının iyiliği için 5 yıllık 10 yıllık planlar yapar yine üstüne koyar.

Orada olmaması gereken adamlar orada olmaz, olursa da zaten zarar edeceğinden sahibi izin vermez ya da sahibi de zaten batışı izlemek istemediğinden öne göre önlem alır vs... gider de gider.

Bu sistem ile eğer oturmuş ve kök salmış, taraftarla iç içe olacağın bir yapın yoksa kulüpler tamamen sömürüye açık kalıyor. Seba gibi, Canaydın gibi adamlar kolay bulunmuyor.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekligini bilmemek ile beraber Bruma'ya sezon basında 17m+bonuslar iceren bir teklif yapılmıs ingiltereden ve reddedilmis.

http://www.sporx.com/brumaya-resmi-teklif-var-acikladi-SXHBQ574306SXQ

Eger dogruysa sezon ortası ya da sonu Bruma ile vedalasıcaz gibi gozukuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Marco Kırdemir'in yardımcılarından biri bizim Altınsay grubunda, apple falan biliyor hatta buraya da açıktan twitter adresini vermiştim takip edin arada iyi haber veriyor diye. Bayağıdır da bahsediyorum gerçi elemandan BJK topiğinde bizim haber kaynaklarımızdan biridir.

Onun söylediğine göre gelen maks teklif PSV'den 8 milyon euro, üstüne çıkmadı. Eğer söylenildiği gibi 10+ bir teklif gelseydi zaten yönetim direkt satacaktı demişti parasızlık vs... Yazın 3-4 kulüpten başka da ciddi teklif gelmedi hiç demişti. GS'nin temel amacı maliyetinden aşağıya yollamamak falan demişti. İyi yapmışlar bence yollamamakla da zaten şimdi 15'e kadar kazanma ihtimalleri var.

Ayrıca GS ile sözleşme imzalamayacağız da demişti. 1.5 ay önce kadar Whatsapp grubunda anlatmıştı işte devre arasında ya da yazın yeni kulübünü buluruz demişti. Son dönemlerde ama medyada bayağı hareketlenme vs. var sanırım GS'yi de yemliyorlar bayağı iyi sözleşme vs. koparmak için. Levent Nazifoğulları da en son dayanamayıp daha görüşmedik ama görüşeceğiz vs. diyordu.

Tahminen yaza kadar kalır, GS'den sözleşme alıp onu kullanıp yurt dışına pazarlarlar. Sözleşmesinin son senesi olduğundan da 12 civarında bi rakama Hollanda da falan alıcı bulup kitlerler. Kırdemir'in bağlantılarının en kuvvetli olduğu ülke Hollanda diye biliyorum. Benim gözümde gelecek yazdan sonra Bruma'nın TR'de kalma ihtimali pek yok, formu düşse ve devamlılık sağlayamasa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Dark, dogru fakat bunun icin illa tek bir sahibi olmasi gerekmiyor klubun. Sirketlerin de tek sahipleri olmayabilir, sirketlerin yoneten insanlarinda sirketin basarisizligi durumunda kisisel zararlari yok.

Bu klupler halka acik klupler kagit uzerinde ama hissedarlarin hakkini koruma, karlilik elde etme derdi olmama gibi sacma sapan bir durum var. Haliyle insan soruyor, bir yatirimci GS spor klubune niye ortak olur diye?

Bir kere temelde isin kurumsal boyutu ile sportif boyutu arasinda acayip bir alakasizlik var benim aklima yatmayan.

Eger klupler tamamen sirket gibi yonetilirse, bu sefer uzun planli dusunmesi gereken, hissedarlarin hakkini koruyacak, ve elbette bunu sportif ve diger yonlerden basarmaya calisabilecek bir organizasyon olusur.

Maasli baskan, maasli yoneticiler. Isi yapilmasi gerektigi gibi yapan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...