Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

tam beşiktaş kafası lan. içeride dışarıda tanju okan'dan koy koy dinletsinler, sonra bi kere yenince bekleriz videoları ahahahah yazık lan.

Sen geçen dene 1 tane mesaj kaydedip kenara koymustun mactan sonra cikarmak icin.

Once icerde koyduk
Sonra disarda koyduk
30 bileklik fark attik o mesaj ortaya cikmadi ?

Illa yazdiriyorsunuz boyle seyleri..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kusura bakmayın ama geçen sene bok ötesi takımınız 3 tane transfer ile ve JOR ile şampiyonluğun en büyük adayı nasıl oldu bi açıklasanıza?

Ciğerci iyi diyorlar izlemedim, derdiyok zaten iyi transfer, de işte sizin takımın derdi futbolcu kalitesi değildi ki ruh yoktu takımda, anladığım kadarıyla bu sene de yok, e başınızda dursun var, dursun'un altında liseliler var. Saçma sapan hareketler, la kulüp batıyor hala yok şampiyonluk.

Açık ve net abi feda diyecektiniz. sneijder, podolski ve muslera dışındaki adamları ne verirlerse gönderip gençlere yönelecektiniz. en kötü ihtimal getireceğiniz gurbetçiler yine türklerden iyi olurdu, maaşları da 3.5 m + bonuslar olmazdı.

Hala şampiyonluk rererosu yapan var. Bırakın abi artık futbol sadece futbol değil, tersten bir tokat yersiniz 10 sene toparlanamazsınız finansal açıdan ve sportif açıdan. Az biraz daralın, küçülün sakin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kulup nereye batıyor abi. takımın muhasebecisi misiniz ?

ayrıca kadro gayet yerinde şuan. tamam dursun'u falan sevmiyoruz ama galatasaray'ın şampiyon olma ihtimali her kadroyla her başkanla beşiktaş'tan daha fazladır. yani bunu kabullenmemiş olmanız saçma.

kulup battı batıyor geyikleri de kulup kurulduğundan beri vardır herhalde. ben kafadan 20 senesini hatırlıyorum bu muhabbetin.

bu takım sağ bek hasan şaş olur stoper kewell olur forvet bruma olur yine şampiyon olur, yarışta kalır. sıkıntı yok.

abartmayın yani.

geçen sene geçen sene de kaldı. gs öyle böyle her kötü sezonundan sonra başarılı oluyor. ben hatırlamıyorum arka arkaya 2 sezon 5. lik falan
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Ciğerci iyi diyorlar izlemedim,

Ciğerci 3 maçın 3'ünde de oynadı.
Ciğerci'yi izlemediysen bu sene takım nasıl oynuyor, nasıl oynamıyor pek bir fikrin olmaması lazım :) En fazla yorumcuları falan dinlemişsindir (O da dinlemişsen)

Bu şeye benzedi. Hiç Süper lig izlemeyen birinin geçen sene 2. Fenerbahçe olduğuna ve puan farkı 5 olduğuna göre "Fenerbahçe geçen sene bayaa iyi oynamış" demesine benzedi.

Kulüp batıyor kısmına isyan ediyoruz. Yani oyuncu ücretlerinin artmasından kimse memnun değildir herhalde. Ama sportif başarı ile maddi durum birbiri ile dolaylı olarak orantılı hepsi bu. Bu sene ciddi maliyeti olan Olcan'dan kurtulduk. Umut'un bir kısmından kurtulduk. Seneye kökten kurtulacağız. Tarık bi tarafımızda patladı. Yapacak pek bir şey yok. Patlatan eski yabancı kuralı sağolsun.

De Jong 2 yıllık. Bonservis yok. İmza parası yok. 2.5m yıllık (33 yaşında aramızdan ayrılacak)
Cavanda 3 yıllık. Bonservisinden kazık yedik. 1.8m. Ama yediğimiz kazık küçük kazık en azından. 875k yıllık
Ciğerci 3 yıllık. Bonservis 3m. 2m yıllık. Oyuncuya ödediğimiz parada kazık yedik.
Derdiyok 3 yıllık. Bonservis 4m. 2.1m yıllık. Derdiyok için kabul edilebilir rakamlar.
Josue 1 yıllık. Kiralama ücreti yok. 700k yıllık. Josue için sudan ucuz.
Serdar'a girmiyorum.... O kökten yağsız bir şekilde girdi bize.

En azından bu sefer farklılık olsun diye bi kaç oyuncu bonservis bedeli karşılığında aramızdan ayrıldı.

Mali açıdan tamamen kabul edilebilir sadece 3 transferimiz var ancak Serdar harici transferler maddi açıdan ultra kötü değil. Ciğerci şaşırtıcı şekilde yıllık 2m'i hakedecek şekilde oynuyor. Sen ona da Muslera'ya yaptığın gibi nazar değdirip sakatlama yeter. Allahtan Muslera sağlam döndü.

Ben yönetimin ALENEN bize yalan söylemiş olmasına çok pis tavım. Ama maalesef renktaşlarım bunun farkında bile değil :(

Takımın "ruhunun" olması olmaması, takımın başarılı sonuçlar alması ile oluşabilecek bir şey. Ayrıca ruhtan önce takımın belli bir fizik gücünün, belli bir oyun sisteminin olup olmaması önemli. Geçen sene Denge Dengeoğlu ile göremediğimiz fizik kaliteyi bu sene görebiliyoruz. Geçtiğimiz 2 senedir sahip olmadığımız oyun sistemine dair kırıntılar izleme şansımız oluyor. Elbette takım oo 1 haftada oturdu diyen yok. Ama geçen yıla göre çoook bariz bir gelişme olduğu da ortada.

3 transfer + Jor'a gelecek olursak. JOR için bir üst paragraftakileri hayata geçiren adam diyebiliriz.

3 transfere gelince... Farkında mısın bilmiyorum ama bu sene en azından sahaya 10+Umut Bulut olarak çıkmıyoruz. Belki komik gelebilir ama ciddiyim inanılmaz farkediyor. Ya gol atamamasını falan kenara koy. Cidden. Sahada 1 futbolcu daha fazla oynuyor şu anda. Bu bu çok farklı bir konu. Ailton'lu, Hugo Almeida'lı Beşiktaş zamanını hatırla. Hah ondan beterini yaşadık biz geçen sene. (Almeida>>>>Umut) Bu sene onu yaşamıyoruz...

Kabul. Takım mükemmel değil. Ama rakiplerimize bakıyoruz. Fener depresyonda. Beşiktaş tek kelimeyle harika bir sistem takımına dönüştü ancak Galatasaray'la kalite farkı azaldı. Eğer o sistemi biz de oturtabilirsek neden olmasın? Oturtamazsak zaten şampiyonsunuz:D Oturtursak fifti fifti. Ayrıca Beşiktaş en son ne zaman katıldığını hatırlayamadığım Şampiyonlar Ligi'nde de oynayacak. Biz Şl'nin müdavimi olarak Avrupa maçından sonra takımın ne kadar zorlandığını yıllar içinde bool bol gördük. Benfica'yla deplasmanda oynadıktan sonra gelip de Akhisarla pattiz tarlasında maç yaparken oyuncuların şekli şemali kayarsa hiç şaşırma :) Çok yaşadık ordan biliyoruz.

E geçen seneyi yaşadıktan sonra taraftarın umutlu (hay kurtulamıyoz bu heriften) olmasından daha doğal ne var?
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

2005 ten beri patideyim. hesaplasana kaç kere koyuldu. hiç birini yazmadım olm ben galatasaraylıyım, sen beşiktaşlısın normal. sıkıntı yok.

Kac yılından beri patide oldugun umrumda degil.
Ama boyle osmanlı torunuyuz diye 500 yillik hayallerle yaşayan bir millet icin guncel bisey konuşurken gecmise donmen şaşırtmadı. Yetemeyince ust uste 4 msj atip cildircak seviyeye gelmen, hemen kişisel saldırıya geçmen ise hic şaşırtmadı.

Adam kendine guvenmis koymus gs yener alintilar dalga geçersiniz ama sen hariç.

Sen önce gecen seneki ilk mactan once kenara koyduğun mesajlari cikart suratima carp sonra insanlarin derbi oncesi bu tarz paylasimlar yapmsina laf at.

Aldim bu mesaji mactan sonra görüşürüz eki eki diyip ilk mactan sonra ikinci mactan sonra şampiyonluktan sonra sesini çıkartmayan adamsin cok sey yapma oyle.

Tayyibin cuma yayınlayacağım dedigi dolmabahce de bira içtiler videosuna döndü bu is.

Gsnin ekonomik olarak batıp batmayacgini bilmem ama futbol olarak - yönde hareket ettiği aşikar
Tolga ciğerci ise tam bir maldonado

Hala sabri 11 oynuyor
Hamit oyuna giriyor falan. Sonra gelip "kalite olarak Beşiktaş esitledi" demek fanatiklik ile bile aciklanamaz Ace sorry
Muslera sinaydir disinda mevcut Beşiktaş kadrosuna girecek adam yok takimda ama esit kalitede görmek iyimis gerçekten.
Hos su performansı ile sinaydiri bile istemem takimda

Edit: sen esitledi de dememissin kalite farki azaldo demissin sdfsf ne desem bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi bizimkilere ben de katilamiyorum. Yani BJK'nin biz kendimizi bildik bileli arka arkaya basarili olamamis olmasi bugun yine olamayacagi anlamina gelmiyor. GS'nin olusu bile sampiyonluga oynar/ikisi sene ustuste basarisiz olmadik ki hic bana anlamsiz geliyor. Kadron kotuyse, hocan yonetimin kotuyse olursun. GS formasinin bir agirligi var dogru. Ama bir yere kadar.

Su an BJK her hem GS'den hem FB'den cok daha iyi durumda. Arka arkaya sampiyon olamamasi icin hicbir sebep yok. Daha once olamamis olmasi nasil bir anlam teskil ediyor bilemedim.

Bugunku Kayseri maci bile cok acikti, oldukca siradan bir Anadolu deplasmanindan 3 puan cikaramamak kesinlikle kotu bir durum. Daha 3 hafta oldu ama takim oyle acayip mi oynadi. Kadro gecen seneye gore iyi. Ama su son transfer ataklariyla BJK de guclendi. Su son 1-2 hafta oncesine kadar muhtemelen gecen seneye daha gucsuzler derdim. Simdi bilmiyorum. Heryerde alternatifleri var.

GS en son rezil sezonunu gecirdikten sonraki degisim gecen seneden bu seneye olan degisimden cok daha buyuktu. Yoksa bu her zaman illa basarisiz olsak ertesi sene cosariz bir formul/bir ilac degil. Gerekli hamleleri yaparsan basarili olursun. Kaldi ki Skibbe, Rijkaard, Hagi sezonlari arka arkaya basarisiz olunan sezonlardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalite farki azaldi derken Besiktas'in daha Galatasaray'dan daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. Sadece gecen sene bu fark daha acikti. Bu sene gecen seneye gore forvetimiz ve onliberomuz var. Besiktas ise Gomez ve Sosadan olmus durumda. E bakinca kalite farki azalmis olmuyor mu?

Tolga=Maldonado'ya ise yorumda bulunamayacagim hakim bey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ace abi senin yazdigin mesajdan gs daha kaliteli Beşiktaş farki azaltmis anlami çıkıyor arka sayfada. Itirazim ona .d

Valla tolga'da öyle özel bisey goremedim bilmiyorum, koşuyor basıyor falan eyv ama topu alinca yeteneksizligi ortaya çıkıyor. Hadi maldonado olmasin veli kavlak olsun

Gs bu kadar kötü durumda olmasa orta sahada oynayacak kalitede bir adam değil. Mevcut durumda iyi gibi geliyor olabilir ama gs seviyesi icin yetersiz bence
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar Aziz kazıgını bir kenara bırakınca (Tabi Tolga da daha ucuza gelebilirdi ama suan hakkını veren bir top oynadıgı icin ona kazık demiyorum). Parasal olarak baya basarılı bir transfer sezonu gecirdik. Tum sunlar bir gitse artık dediklerimizin parasal yuklerinden en azından belli miktarda kurtulup 'aha su pozisyona adam lazım' dedigimiz pozisyonların hepsine adam aldık. Gidenler gelenler arasında 2m euro gibi bir bonservis farkı var. Ayrıca gecen seneden bu seneye baya bir maas butcesinde de dusus yasandı verilen 65m euro limitin 2m euro altına inildi.

Bu sene ooo kesin sampiyonuz diye bir durum yok tabi ama gecen seneye gore cok daha iyi durumdayız hem ekonomik hem oyun anlamında ki daha Podolski sahaya cıkmadı gecen sene 20 gol atan oyuncumuz. Hem de takım daha Ereni beslemeyi ogrenemedi. Sezon icinde ne hızda olur bu bilmiyorum ama orta acmayı beklerimize ogretirsek sezonun seyri cok degisir. Ben tabi bir de sampiyon olabilmemizin onundeki en buyuk engelin JOR oldugunu dusunuyorum. Bu seviyede (turkiye seviyesi lol) TD lik yapmamıs olması ve mac sonrası analizlerinin genel yanlıslıgı bana guven vermiyor.

Suanki selcugun yanında yok olmayacak orta saha yok. Oraya atibayı koy topalı koy onlar bile yok olur. Tum orta sahayı tek basına toparlamaya calısıyor Tolga o yuzden tukeniyor. Yoksa mac baslarında pasları falan gayet yerine takır takır oynuyor macın sonlarına dogru o tum orta sahanın yuku ayaklarına da etki ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'in Besiktas'tan daha kaliteli oldugunu dusunmek icin bayaa futbol cahili olmak gerek. Ondan ekstra aciklama yapma ihtiyaci duymadim.

Ayrica bu saatten sonra Umut herhangi bir takimda 20 gol atsin, kafami kazitirim, bir daha futbol izlemem, 5 vakit namaza baslarim. Hakkatten Umut'un ne derece kotu bir "sey" (futbolcu degil) oldugunu en iyi biz biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Son mac icin de herhangi normal bir hakemle o macı alırdık diye dusunuyorum. Dun Besiktas macını da izledim. Karabuk 2. kez orta sahada hucumu durdurmak icin faul yaptıgında sarı kart cıktı sonrasında orta sahada hucum kesmek icin fauller azalınca orta sahayı iyice rahat gecmeyi basladılar ardında da gol geldi. Besiktası koruyorlar diye soylemiyorum bunu cunku normal olması gereken oldu. Sadece yerde yatan ve tekme atan takımlara karsı hakemin oyunu oynanır duruma getirmesi gerekiyorki sen de futbol oynayabil. Ha tabiki keske ezip gecsek tekme falan sıkıntı olmasa ama futbol oyle bir oyun degil oyunun temposu 35 kez kesilince ne oynanacak birsey kalıyor ortada ne izlenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Taktik faul oyunun doğasında var. Gol yemektense sarı kart yemek çok daha mantıklı.

Zaten Kayseri maçı Avrupa'da başka bir ülkede oynansaydı Kayseri maçı kesin 10 kişi bitirirdi. Çünkü normal bir hakem hızlı hücum bu kadar sık kesilince illa ki müdahale ederdi. Kayserililer de 2. sarıdan 10 kişi kalınca akıllarını başlarını alırlardı çok farklı bir maç olurdu.

19 faul diyorum ya. Dile kolay. 19 faul. Kalkavan ilk kartını itiraz ettiler diye çıkarttı. Rezillikti resmen. Kanallarda anca Yasin'in penaltısını söylediler. 19 faulden bahseden yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...